Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Camelia, ROR e prescurtarea de la vaccin anti-rujeola, oreion si rubeola, AR e doar anti-rujeola (sau rubeola?? anti-pojar, oricum), iar Trimovax sau Priorix sunt denumirile comerciale ale vaccinurilor, unul e de la Pasteur, celalalt de la GlaxoSmithKline.

Ocazie cu care imi dau seama ca ne-a dus doctora de nas, eu i-am spus ca nu mai vreau atatea vaccinuri, ca prefer sa facem schema minimala, adica doar AR-ul, si ea-mi spune senina ca nu exista asa ceva .

Cu scutecele MyKids, poate mai stiti ca m-am agitat si eu sa facem rost, prin intermediul unei farmacii. Pana s-au mai adaugat si distribuitorii pe lant, au ajuns la 6.500/buc (din cele cu banda laterala elastica), ori asa iau pampers, cu 6.700 !
Retinusem ca voi ii luati pe la 3.500 bucata, nu? Sau sunt de alt fel??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maria-Alexia eu iau pachet de 46 buc cu 27 lei.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Maria_Alexia ,eu iau Pampers cu 50 ron ,68 buc !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragelor, lansez un poll pentru mamicile posesoare de fetite: ce faceti, tundeti fetitele sau le radeti pe cap? Eu primesc tot felul de argumente pro rasul pe cap (CU LAMA) ... Aceste persoane imi spun ca nu fac numik cu tunsul, trebuie ras ca sa se indeseasca si sa se intareasca firul de par! Am sa merg si la coafeza mea sa o intreb!
Nu stiu ce sa fac! Daca ar fi as prefera sa o fac acum decat cand o fi mai mare si va inteleg ! Nu ma pot hotara! Nu as vrea sa imi para rau mai tarziu ca nu am facut-o !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pampers noi luam nr 4, 74 buc cu 50RON, ceea ce e foarte bine.
Iar MyKids ne-au adus Maxi (pana la 18 kg), 54 buc cu 35RON, dar nu merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola si de la noi!

Bulucel, stai linistita, ca si-o lua el avant. Maria nu merge de-a binelea, in sensul ca o face doar in sufragerie(unde are mai mult loc) si trebuie sa se aseze astfel incat sa se impinga cu funduletul de ceea ce se sprijina, altfel nu pleaca de pe loc. E haioasa rau. Si nu sta deloc in picioare singurica. Adica cum simte ca nu mai are punct de sprijin se aseaza in fund. Si stiu ca poate, dar inca ii este frica. Eu ma bucur ca este prudenta, decat sa tot sar dupa ea sa o prind din zbor, mai bine asa.
Meems, pupici infiniti Riannei, sper sa-i dati de cap pana la urma cu febra aia. Iar noi ne-om impaca cu baia, ca nu avem voie sa ramanem nespalate.
Gandacel, io zic sa o iei mai usor cu bona, ca de nu-l supraveghea asa de atenta, sigur erai nemultumita. Cred ca au nevoie de o perioada de acomodare, sa se invete unul cu celalalt.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Maria la pretul asta, chiar ca nu merita Noi luam direct din depozit.
Camelia eu ziceam ca nu o rad, ca citisem ca firul nu se intareste asa... pana cand vine sora-mea cu argumentul forte: "pai daca te razi pe picioare, nu creste firul mai gros si mai aspru?" E, n-am stiut ce sa-i zic. Astept cu interes sraspunsurile voastre

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Maria, Steff cadea in fund. Asta mi-a placut: ca stia cum sa cada si acum face la fel. Mai cade si in maini dar se ridica repede de tot. Inca nu s-a lovit
Cred ca aici depinde de fiecare copil in parte. Steff e foarte precaut. Ma consider o mama norocoasa din acest pct de vedere.
Da, te ingrijoreaza prietena ta!...Chiar ca, cu ham in casa e neplacut! dar ce sa faci daca numai asa merge.Mai stiu si eu copii asa ca el.Eu mai stiu copii care se arunca asa in fata si imediat sunt jos, si se lovesc.
Steff umbla prin casa dar eu nu sunt dupa el...efectiv se descurca.
Io zic sa nu-ti faci probleme...singur va simti cand trebuie sa umble....nu te stresa.
Da, voi ati sarit peste mersul de-abusilea. Asa sunt unii copii. Altii merg intai de-a busilea si apoi in picioare cum a fost Steff.
Si cu colturile si mie mie inca groaza....pot sa zic ca aluat ceva colturi in primire asa ocazionalPoti sa-ti cumperi din acelea protectoare de colturi(nu stiu cum le zice) si pui acolo unde trebuie neaparat. eu nu mi-am cumparat.Am sa-mi cumpar. Mi-am cumparat din acele pentru prize de la chicco si costa 170 mii lei. Inca nu-s montate.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

N-am facut vaccinul!
A spus dr ca are o amigdala umflata si putin rosie.
Si ne-a dat,bineinteles,Ospexin.
Ca dr asta nu stie altceva decit antibiotic !
Ce ma sfatuiti? Ca eu nu prea i-as da...nu are nici un simtom,nu febra,nu tuse,nu stanut,nu mucisori,de mincat maninca f bine...

of,of,ca nici nu stiu ce sa fac,zau...

Mergi la inceput

Hildegard eu am luat aparatori de colutir si au fost vax: Ilinca nu s-a lasat pana nu le-a desprins si treaba a durat 2-3 zile. Bani degeaba!

Alooo, dependenta, ia sa ma mai desprind de calculator

Mergi la inceput