** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
Iuliabraila, condoleante....imi pare rau pentru voi...dar asta e, viata merge inainte...
Ma bucur ca bebe mic e ok, si da, felicitari pentru fetita!
O sa iti punem imediat un carucior roz
DidiAlex, multumim de informatii!
dia 22 + Stefan
bebe
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lbelciug spune:
Ciuffy, te rog sa nu ai nici o urma de indoiala asupra aprecierii numelui. Din pacate azi se considera cool si la moda sa dai nume fistichii sau imprumutate din alte limbi copiilor nou-nascuti. Imi pare rau sa constat ca numele noastre traditionale sunt alese din ce in ce mai putin. Tocmai de aceea, eu am apreciat alegerea ta. Eu imi storc creierii acum sa gasesc pt fratiorul lui Matei un nume romanesc dar cu multe vocale, caci numele de fam are multe consoane si trebuie sa existe o armonie intre ele. Chiar azi imi povestea o prietena care va avea o fetita ca au ales numele Ioana iar mama ei a apostrofat-o pe motiv ca suna rau "ce, vrei sa-i spuna lumea tzatza Ioana"?
In mod sigur varsta te avantajeaza la nastere. O ai pe Columbeanca drept exemplu. Pt nr de sapt trebuie sa-ti editezi profilul si sa-ti scrii in semnatura ce doresti.
Merci, Mica.
IuliaBR, condoleante pt tatal tau. Imi pare nespus de rau pt aceasta pierdere, dar te rog ai grija de tine. Gandeste-te la puiul tau. Eu mi-am pierdut bunica chiar cu o luna inainte sa nasc si stiu cat e de cumplit sa pierzi pe cineva f drag in aceasta perioada. Sunt alaturi de tine.
Fetele, o prietena din grupul meu de mamici din 2005 m-a rugat sa va dau un link:
http://www.flickr.com/photos/andavutescu/
Aici gasiti niste poze cu mobilierul fetitei ei de 2 ani pe care trebuie sa-l vanda ASAP. De curand mama si fata au parasit tara iar taticul se straduieste sa vanda bunurile pt a pleca in curand si el. Cine este interesata de bunuri SH dar in stare f buna si la pret mic, va rog da-ti o mana de ajutor.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Gina M spune:
Dragi mamici,
Astazi mi-am luat ceva timp si am recitit primele capitole in care si eu, am fost una dintre voi. Am retrait acele momente unice din viata noastra privind cu placere si multumire la tot ceea ce a fost!
In viata mea, au fost momente grele atunci cand am "pierdut sarcina insa voi,mi-ati fost alaturi atunci cand am avut asa multa nevoie...
Doresc sa va multumesc din inima inca o data pentru, tot ceea ce ati fost si sunteti pentru mine si in acelasi timp, va aduc la cunostinta marea si frumoasa veste pe care o asteptati impreuna cu mine de ceva timp:
SUNT INSARCINATA DIN NOU
Pentru inceput, dovada o puteti vedea: AICI
Astazi sunt in a 3-a zi de intarziere a CM iar dupa amiaza, voi merge sa fac si testul de sange.
Am stiut ca Dumnezeu nu ma va lasa iar astazi, este asa de frumos!
Ma bucur ca traiesc,si nu traiesc oricum, ca iubesc si sunt iubita..!
In opinia mea, nimic nu poate fi mai maret decat Dumnezeu. Ce bine este atunci cand deschizi ochii si vezi ca El te iubeste neconditionat cu o dragoste asa de mare, si-ti poarta de grija intr-un mod asa de minunat!
Toate lucrurile sunt in mana Sa si stiu ca, indiferent de situatie cu El, a fost si va fi intotdeauna bine.Voi fi mamica de:septembrie-octombrie 2007 insa astept cu inscrierea pana ce, voi primi rezultatele testului de sange.
Va si am sa va tin la curent.Cu drag, aceiasi Gina.
POZE
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by IULIABRAILA
salutare fetele !
nu am mai intrat demult, pentru ca inevitabilul s-a produs, tata a decedat sapt trecuta si va inchipuiti....
vestea buna este ca bebe este bine, ieri am fost la doctor si este prima data cind s-a pronuntat pe tema sexului, este fetita !
ne doream cu totii acest lucru, cu toate ca am zis de la inceput ca nu conteaza ce este, sa fie sanatos.
ma bucur ca sinteti harnicute !
IULIA20+
Iulia, imi pare rau de tatal tau, numai tu stii ce e in sufletelul tau..
IULIABRAILA spune:
fetele, va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu carucior roz, iar numele bebelinei este MARIE FLOR.
multumesc,
IULIA 20+
pauly spune:
GINAM FELICITARI!!!!!!!
Multa sanatate i-ti doresc si sa ai parte de o sarcina usoara.Esti o persoana deosebita si puternica.Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti fie bine atat tie cat si bebeului.19+
poze
andradap spune:
Gina M, feliciatri pt. sarcina!!! Chiar intrebam zilele trecute de tine... Ma bucur sa aflu ca esti bine si ca ai parte asa de curand de o noua minune!!! Iti doresc numai bine si sa ne dai numai vesti bune de-acum incolo!!!
Iuliabraila, condoleante pt. tatal tau... Dar ma bucur ca fetitza ta e bine... De-acum incolo ea-ti va fi alinare
Didialex, multumim pt noul capitol!!! Dar si pt. informatii!!!
Aici sunt hainutzele mele de gravida
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu
Antonio