Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani Roxy!
iar am visat urat,ma termina visela astea,noaptea am adevrate filme-drama...macar de ar fi comedie...

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata fetelor! aveti grija cu eschibitziile in baie ca nu ie de bine! acuma numa de tumbe pe pardoseala nu avetzi nevoie . grija mare! eu ma feresc de cazaturi ca de draqu! mai ales ca de la 1.80m ai mei nu mi-ar fi prea placuta aterizarea pe terra. deci e bun uleiul de masline pt frecat pe burta. o sa experimentez si eu sa vedem ce iese. poate o pun de o omleta.hehehee
vad ca vorbiti de cezariene si naturale.......mie deja mi-a zis Puia ca s-ar putea sa fiu candidata la cezariana pt ca am bazinul foarte ingust insa a zis ca mai e vreme si o sa discutam pe parcurs.........am mai citit prin reviste si sincer me cam frica de nasterea in sine. incerc sa ma imbarbatez da ma gandesc ca la momentul "X" o sa fiu singura singurea si nu stiu cum o sa ma descurc.....sper sa fie de bine. va pup si grije mare la tumbele pe gresia din baie!

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna dimineata mamicilor

Am facut si eu primul eco aseara si vreau sa va zuc ca bebelul meu facea balet nu gluma insa nu a vrut sa arate daca e baietel sau fetita,in rest toate bune si are BB de totate,i-am vazut piciorusele,capsoru,coloana si inimioara
Luna sunt de acord cu tine si cu celelalte fete ca e mai bine sa fi taiata decat sa te rupi la nastere.eu la prima nastere am fost rupta dar si taiata si am suferit mai mult de trei luni deacea ma gandesc sa fac cezariana de data asta.
Felicitari pentru carucioarele aparute.

va pup13+6+Andreea

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu asa as vrea sa nasc natural...

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Myky, exact la asta ma gandeam eu azi noapte dupa diverse cosmarusi in care nasteam natural, fara epidurala, cu dilatatie 5 si cu dureri crancene. Tin sa-ti spun ca mi-e o frica de fac pe mine. Sotului inca nu i-a spus de toate cosmarurile mele ca daca incep sa ma plang de acum o sa inebuneasca pan ain luna a 9a. Asa ca o iau incet si sigur, insa nu stiu cat mai rezist asa. Am tot citit peste tot ca e ok cu epidurala.....ca nu doare ...ca e frumos....ca te si pupa, nu alta....dar daca nu am timp sa isi faca efectul? daca nu ma dilat de ajuns? daca nu imping cand trebuie si imi tsresez puiul? Sper sa nu fiu singura nebuna care se gandeste la astea......asa ca va invit la dezbatere de subiect: nasterea. sa ne povesteasca si noua mamicile experimentate cam care e treaba la nastere, ca daca o intreb pe mama mea, care m-a nascut in vreo 24 de ore de chin, sigur nu mai nasc!

PS: m-ar interesa sa ne povesteasaca si mamele care au nascut in Ro cu epidurala, ca vad ca in afraa tarii sunt in stare sa nasca ei in locul tau, asa de bine si de usor e.

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

AndraZ, buna idee! Si eu as vrea sa aud de la fetele care au mai nascut cum s-au petrecut lucrurile! Eu o sa nasc prin cezariana, ca asta e situatia, n-am de ales, dar tare as vrea sa stiu cum se face peridurala, cum se simte, etc.

Ma bucur tare ca mi-au mai trecut greturile alea urate!!!!!!!!!

BBPuck
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Andrutza, lasa paranoia la o parte! eu inca n-am ajuns la stadiul de cosmaruri, insa ma tot gandesc ce si cum. daca o sa ma doara mai mult decat pot suporta? daca o sa leshin? ca singura mea durere in zona "afrodita" a fost cand am facut o cauterizare pe viu si cand am facut HSG. m-am comportat bine, dar daca scotocesc mai adanc in amintiri dupa episoade dureroase imi aduc aminte de o extractie de masea cand am plans si l-am apucat pe dr de mana si cand mi-am scos un dop din ureche si la fel am bocit pe scaunu ala si il tot apucam pe dr de mana in care tinea penseta aia care in viziunea mea era uriasa, si ii ziceam sa ma lase sa plek ca ma intorc maine. si asta se intampla acu vreo 2 ani. daca fac la fel si la nastere? cine stie de ce sunt in stare! sa ma consoleze si pe mine cineva!

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

andra, foarte bine faci ca nu o intrebi pe mama ta. eu am facut greseala sa intreb si ce poveste horror mi-a putut spune, mi-a cam bagat frica in oase cu nascutul natural. oricum eu sunt foarte mioapa si deci candidata la cezariana. voi merge in ultimul trimestru la oftalmolog. dar parca tot mi-as dori sa nasc normal, poate voi vrea mai mult de doi bebe. deci astept si eu cu mare interes posturile mamicilor cu experienta

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Mychy, as vrea sa las paranoia de-o parte dar nu lasa ea pe mine!!!! suntem prietene bune deja!
La tine va fi mai usor daca faci cezariana pt ca te va anestezia, nu vei vedea nimic asa ca nu ai de ce te teme. In schimb, asa cum bine stii, eu as vrea sa nasc vaginal, dar cu epidurala. Eu cauterizarea de col am facut-o sub anestezie, iar la dentist suport orice....dar cu anestezie...deci, in concluzie sunt dependenta de anestezie. Una dintre prietenele mele a nascut in decembrie cu epidurala, insa nu a avut timp sa-si faca toata efectul ac ea a si nascut.....deci a simtit tot....daca ma prinde si pe mine la fel si nu vreau sa mai nasc? daca o sa crap acolode durere de la atata scremut?
cezariana nu vreau sa fac pt ca eu ma refac greu. dupa o amarata de operatie de apendic.....am stat 2 saptamani pe injectii si repaos la pat aproape 1 luna.....efort nu am facut 6 luni....si aia e operatie de 5-6 cm ....ce sa zic la "zambetul lui Iliescu"? ma refac in 2-3 ani

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

AndraZ, si eu ma gandeam la fel cu nasterea normala ; si in plus, dupa ce am anuntat viteaza ca prefer normal cu epidurala mi s-a aprins beculetul cu epiziotomia ...acum nu mai stiu ce vreau; doctorita mea a zis ca taietura mea ca de cezariana de la sarcina extrauterina nu influenteaza cu nimic, si pot naste linistita natural, dar am zis ca am timp sa ma hotarasc atunci, mai aproape.
Intrebare : exista riscul sa nu prinda epidurala la cezariana ??? ca am auzit ca la nastere normala, la unele fete n-a avut efect.
Mioara, felicitari pt baietel! o sa fim soacre mari!moaaamaaa , cand ma gandesc, sper sa nu fiu vreo "poama acra"!

Despre lucrusoare pt bebe, eu ma abtin inca. Vreau sa fiu sigura ca totul e in regula si probabil peste vreo 2 luni ma apuc de "treaba". Poate sunt eu mai fricoasa sau mai superstitioasa, dar vreau sa fiu sigura ca e bebe bine intai! la un moment dat, panicoasa cum sunt, ma gandeam ca daca n-o sa mearga ceva bine si eu m-am grabit sa-mi cumpar hainute de gravida si cu bataie mai lunga...! si de la un eco la altul, ma linistesc.
Alinuta.a , cum te mai simti? lasa ca avem timp sa ne hotaram cum nastem, sunt sigura ca atunci o sa stim ce vrem si in functie de bebe!

Si eu am cosmaruri, dar la mine se manifesta prin mers la baie in vis, sau trezit din somn cu siroaie de sange pe picioare! de vreo 2 ori am visat asa si m-am trezit tremurand si usurata ca a fost doar vis! m-a marcat rau perioada asta cu sangerarea!

Andicu 16+
Poze noi

Mergi la inceput