Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 28
ralucis spune:
luana, eu am incarcat pozele pe webshots la marimea care era la mine in calc in momentul descarcarii lor de pe camera, deci e posibil sa le faca ei vreo ajustare, eu n-am modificat nimic. dar spune-mi, te rog, se vad au ba pozele mele?
26octombrie spune:
nope! cica sa-mi dai invite. du-te si vezi daca sunt in public shoebox sau in private.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
ralucis spune:
hmmmm, luana, pai nu tiu ce sa iti spun, uite, dolce le-a vazut. e bine ca macar nu-s
de tot. inseamna ca astia de la webshots sunt cam
, ce explicatie sa mai avem?
multumim dolce, 
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
ralucis,
cand aud de noi bebei ma apuca o nostalgie... deja mi-e dor de primele luni, asa frumoase si usoare mi se par.. sunt convinsa ca si dupa etapa asta prin care trecem acum o sa ma apuce nostalgia, apoi dupa cea in care imi va turui ziulica intreaga.. mama zice: las ca mai ai un pic si o sa tipe la tine, sa vezi ce frumos o sa te simti..
as mai vrea si eu, da tot jucam la loto si nimic...
spune-mi si mie, te rog, la webshot trebuie sa resize poza sau o fac ei pentru tine? pe yahoo eu trebuia sa le fac mai mici, altfel se incarcau extrem de greu si parca Ami mi-a spus de webshot ca e mai destept. pliiz help!
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
nope, eu nu am zis nimic de webshots

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmeAmiss
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by ralucis
ia uitati pozele de care va ziceam, sper sa se poata vedea, de data asta. dati de stire, ca albumul nu e privat, da' poti sa stii ce mi-au mai modificat cei de la webshots pe acolo?
http://family.webshots.com/photo/2781487250094600528BehHSZ
Buna!
Se vad, se vad si am vazut si o fetita frumoasa si gatita de petrecere...

Ce bulanoasa-i dansatoarea
.
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
abibrinza spune:
Ralucis, scumpica foc petrecareata ta!
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
26octombrie spune:
An error has occurred.
Sorry, this is a private album. Please ask the owner to invite you.
beyy, io ma supar si intru in greva! mie de ce imi da asta??? vreau sa vaz fetita frumushica!! ce au astia de la webshot cu mine, ce, am bube in cap?!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
io tot cresc
Anileda spune:
[/quote]
Multumim!
Salopeta eu o am mostenire de la Vladut, e de la 1 iunie, ma gandesc ca si a ta la fel, nu?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
[/quote]
Tot o mostenire e, de la verisoara lui Cri, dar habar n-am de unde. Cum adica de la 1 iunie
?
Anileda spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Luana si Lya ma bucur ca se mai declara niste cirese stirbe prin livada... ma gandeam ca am ramas numai noi fara nici un dintisor cat de mic si nici vreo perspectiva nu se intrevede!!
Si noi tot fara dinti si fara perspective
ralucis spune:
amiss, hai ca m-ai facut curioasa, sa imi fac si eu un cont pe flickr, sa vad ce si cum. daca zici ca e mai simplu...