Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 22
CamiM spune:
Salutari livada!!
am ciresele si mamicile lor!
Asaa sa raspudem un pic din urma:
Carmina la multi ani!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina super usoara o nastere fulger si un bebe 2 mancacios si la fel de reusit ca si Mihnea.. nu degeaba i se zice frumushescu!!![]()
Amiss felicitari Petrei pt primul "tata"!!
Anileda ce bucurie pe Cri ca merge la plimbare!!![]()
Luana multumim frumos de urarile pentru noul an!! Numai bine si voua si tot ce va doriti!!
dulci Horei lungane si papacioase!!
Cat priveste boroboatele ehee.. si ce fluviu o sa devina acest roman!!![]()
Si Soficu mi-a sapat un ghiveci si a aranjat o planta de apartament si daca tot era fata cu manutele pline de pamant a dat o tura si la cd-uri si dvd-uri sa stie o treaba gata rezolvata.
Oana sigur ca va primim la plimbare cu noi!! asa ciresel frumusel..!!
Si cand venim in tara tragem o tura si noi la voi ca doar suntem vecini( socrii mei stau in Sf Gheorghe..
)
Neda felicitari lui Mihaita pentru progrese
. lasa ca mititel dar uite merge inainte !! sa vezi tu pana la un anisor asa cum ajunge din urma ciresele mai dolofane!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Am sa postez iarasi mesajul legat de pupatul bebelusilor. Poate mai aflam parerile mamicilor:
Dupa cum spuneam, am citit in Dolto ("Cand apare copilul") ca nu e bine sa pupacim bebei pentru ca ei nu o considera ca pe o dovada de dragoste. Spune ca:
"pentru copil este un ritual care i se impune, pe care il suporta si care nu dovedeste nimic. Copilul isi manifesta dragostea atunci cand ii da parintelui sau jucariile, cand i se catara pe genunchi".
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta se prea poate sa fie adevarat dar nu este singurul "ritual impus" pe care il invatam de mici asa ca animale sociale ce ne aflam.In plus acuma zi si tu cand ii vezi asa dragi si dulci cum sa nu ii pupi? ma mir ca nu ii mancam de drag
Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:
Carmina de la mango nu se mananca coaja. Nici mie nu prea imi placeau la inceput dar acum mmm ..
poate totusi lui Mihnea o sa ii placa.
Asteptam continuarea la filmuletul cu mandarina!! Ce frumos rade scumpetea de copil!!
Dana felicitari pentru ditisorul nr 5!!
Arabela sincer imi pare rau pentru sarcina ta.. am si eu la activ o pierdere de sarcina si stiu cam cum este de greu ..
si sper sa treci repede peste durere mai ales ca ai pui mic si drag alaturi de tine. Poate totusi ... indraznim sa speram!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Luana si Lya ma bucur ca se mai declara niste cirese stirbe prin livada
... ma gandeam ca am ramas numai noi fara nici un dintisor cat de mic si nici vreo perspectiva nu se intrevede!!
Doroti weekend placut si tie si speram sa revii luni cu forte proaspete si povesti noi despre Guguta!!
DianaR ce scumpete de fata!! Asa vioaie si jucausa..!!
Cred ca ti-am mai zis sunteti o familie foarte reusita!!

Si felicitari pentru dintisorul nr 3!!
Miki foarte dragut "fotomodelul banditel" chiar daca zici ca nu avea chef de pozat!!
faine hainutele.. eu am cam ratat reducerile acum dar nici nu prea imi vine sa ii cumpar deja pentru la anul ca Sofia creste cam in salturi..cine stie la ce nr ajungem atunci!?!
Lacra felicitari de doua ori d-lui Razacila si pentru dintoc si pentru "mama"!!
Ralucis foarte frumoase pozele si "eroina" super simpatica!!
hai ca m-am intins cam mult. pupici tuturor si buna dimineata!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
diana, nu l-am facut privat, amiss a putut vedea pozele, si lyly, nu stiu daca lyly a mai apucat s-o vada pe cea care a disparut. era o poza cam... stanjenitoare, intr-un fel, si cred ca e chestia pe care ai patit-o si tu cu vladut: ilinca in cadita, cu pasarica la vedere si cu o pleasca de kk sub fund, ca a apucat-o chiar in timpul imbaierii... eu m-am gandit sa v-o arat ca nu prea am auzit sa faca vreun bb asa, de asta...
Am apucat sa vad... carnaciorul

Ilinca parca si motaia in cadita, asa mi s-a parut!
Eu am patit-o doar cu pisulica, parca era fantana arteziana
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Va multumim pentru felicitarile voastre, Zax, DianaR, Miti, CamiM
Sa stiti ca saptamana asta am mai dat jos un kilos cu WW. Adica 4,2 kilos de cand am inceput sa o tin, mai exact din data de 3 ianuarie 2007. Mai am 6 pana la greutatea initiala. M-as multumi sa reusesc inca 4 macar...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Steluta spune:
LA MULTI ANI LAVINIA ILEANA, MARIA ALEXANDRA, EDUARD CRISTIAN, MIRCEA ANDREI, pentru cele 8 lunitze!!

Arabela, imi pare rau de vestea cea trista! Dar inca mai e o sansa, nu??
Lacra, FELICITARI pentru MAMA!! Deci sa ne asteptam la o fetita???
Bravo si pentru kg pierdute.
Alex, Andreiutz, Timeea, felicitari pentru dintzoci!! La mai multi! 
Am vazut si pozicile noi!! Pupam Timeea cea calculatorista, Marc fotomodelul, Ilincuta draguta!
Ieri i-am introdus Andradei galbenusul (1/4), dar nu stiu daca din cauza lui, sau a legumelor, nu a fost deloc incantata. Asa ca mi-a mancat putin de tot. Intrebare, intrebatoare: dr. a spus sa-i dau 30 gr de carne. Banuiesc ca se refera la cea fiarta si pasata, nu?
Ieri a reusit si fiica-mea sa cada de pe canapea
. A fost cumplit pentru mine zgomotul pe care l-am auzit. Pe ea am impacat-o repede, dar imi revine in minte povestea acelui copil care a cazut din pat, se simtea bine, si la 3 zile a murit. ![]()
![]()
Doroti, Ioana, va rugam sa reveniti la sentimente mai bune.

Doroti, ma inclin in fata ta ca ai putut studia statistica. Chiar nu cred ca mai stia cineva dintre noi despre studiile tale. Banuiesc mai degraba ca erai obosita/tracasata de alte probleme, si ai rabufnit acum. Pai unde e Doroti a noastra cea concilianta??? 
Ioana cum sa pleci din livada noastra?? Avem nevoie de experienta mamicilor cu 2 copii. Tu ne-ai oferuit atatea informatii utile... Te asteptam iar printre noi, mai ales acum cand reusesti sa ne urmaresti la zi...
am livada de ciresele
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
26octombrie spune:
iar nu mai stiu, de aseara pana acum, ce aveam a zice...
stiu ca am vazut poze frumushele, ralucis si mihaela, 
mihaela,
nu vreau sa te descurajez, pozele cu hainute sunt bestiale, insa stii tu cum e cu socoteala de acasa... noi avem hainute pe care scrie 18 luni si pe care le-am impachetat deja, sa le ducem la dispensar, caci nu ne mai vin neam. am decis sa nu mai iau in avans decat hainutze pentru 3-4 ani, superoferte, caci atunci n-o mai creste ca din apa, poate se potoleste nitel!
camiM,
bun, acum macar stii directia: horticultura. e o prefesiune tare frumoasa, if you ask me!
lacra,
pupam una bucata alec mamos si dintos! colega mea de suferinta, car'vas'zica, cu WW. spor la imputinare corporala!
fetelor,
vreti sa stiti noile limite ale prostiei? eu sunt aceea. in obsesia mea legata de coaja la fructe(si legume uneori), am mancat la mango cu coaja de-am behait... si i-am dat si copilului!!! noroc cu mama/bona, ca de cand au inceput ele sa-i dea de mancare au "peeled" mangoul, spre exasperarea mea initiala (Se duc vitaminele!!), apoi spre stupoarea ca, uite, dom'le, nu se mai ineaca dragonu!!
experientia docet. oare??! sa mai sper?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
26octombrie spune:
pentru ca, din greseala, in loc sa dezghet legumele pasate ale mandrei, am scos o punga cu foloashte de ciorba (albitura, dovlecel, ciuperci, verdeata, roshii, fasole galbena si alte shpe chestii, mai putin morcov, telina si cartof), am descoperit ca papa copilului e mai verde fata de cat imi aminteam io (de la verdeata multa), ca ii place de behaie si ca, in curand, nu voi mai avea ce pune la ciorbe...
ce mai merge bine la noi, ghimbir in toate fierturile. bashca, e ff sanatos. virgi, vino sa zici si matale ca-i asa!
am cam uitat de usturoi, trebe sa recuperam.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
shoricutza spune:
Lacra, felicitari pentru al doilea dintoc, pentru inca un kg pierdut si felicitari in special pentru primul MAMA (mi se pare un moment asa de emotionant)!!! Ana cred ca o sa zica TATA mai intai ca de cateva zile numai da-da-da aud ...