Inimioare de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
Albinutzza spune:
OOOOOO ce activitate deja 3 pg intr-o zi, si nici nu s-a incheiat ziua...o performanta pt noi
Acusor, sanatate la pui mik, o sa treaca...asta e
Lulu, nasol, asta numa de la vremea asta tampita...off
Cin..fac si eu ca Irina...bine ai revenit si sper sa te tina
Fetele mai stiti cum e in ultima faza, inainte sa nasti? Te inteapa acolo jos?! Parca ma dor si oasele bazinului...doamneee sa trec saptam asta
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutz
Am crescut atat de mult 36+ Barza aduce o MARIA ILINCA
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
cin spune:
Irina...
Nu stiu cu ce sa ma laud, dar o s-o fac...numa ia-ma incet
si sa stii ca dadeam foarte des dar ...era asa pustiu ca mi-era urat singura
ma laud cu un pui cuminte, care a inceput a vorbeasca...e un scump. atata doar ca in ultima vreme nu stiu ce are de nu mai adoarme singur. adica adoarme singur, dar daca s-a trezit si nu si-a facut somnul il apuca urlatul...se linisteste doar in brate...si stau stresata sa nu se obisnuiasca sa adoarma in brate si sa ma mut la e in camera
Am fost ieri cu el la medicul de familie si in continuare are coastele usor evazate si mi-a sugerat sa ii dau vigantolete cate 2 de 1000 unitati, 4 saptamani...oricum eu ii dau 4 picaturi de vigantol de peste 4 luni (echivalentul unei pastile de 1000)...ori sa-i dublez doza mi-e cam teama. o sa sun si pediatrul sa vad daca e de acord cu asta.
ce sa mai zic...in dau pt imunizare Lantigen B o luna intreaga si apoi ii mai dau dupa o luna de pauza.
zau ca acum nu stiu ce sa mai zic.
e o scumpa cretulina ta, din pacate am auzit ca-i "data"...greu se mai gasesc fete frumoase si nepetzite...
Poze avem aici... http://new.photos.yahoo.com/ialuch/albums/
Albinutzza spune:
Laura super poze, sunt niste frumusei, poze superbe, asa simpatici cand se iubesc...oare asa va fi si la noi?!
Mona (examene?), Simona, Vali, Yasmari, Katink, Alisa, Anis, Cati (zicea de examene), Mitub, Palmyrah, Peca, unde sunteti fetelor??? Daca am scapat pe cineva mea culpa
Monicutz (o mai stiti, nu?) e programata pe 2 febr la cezariana...Doane ajuta sa fie cu norok si multa sanatate
Bondariciu' piticutz
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Cin, vin fetele din urma, stai fara grija
Bondariciu' piticutz
ursuletulpanda2005 spune:
Buna fetele!
Hai ca am mai intrat si eu un pic. De la serviciu, ceea ce este neobisnuit al mine.
Pupam piticutii bolnaviori. Sa le treaca repede, repede!
Si noi am dat-o pe-o raceala cu putina tuse, mucisori si banuiesc ca vom "continua" cu infectie la urechiuse fiindca suntem maraiti si nu prea papam bine. Mergem diseara iar la doctor sa vedem ce si cum si de ce.
Oricum nu se putea sa scape atata timp cat ceilalti 3 copiluti din grupa sunt raciti. Avantajele cresei, care este extraordinara ... cand n-ai de ales! :-).
In fine, cica pe termen lung e de bine ca isi intareste sistemul imunitar. Mie mi se pare cam mare pretul, dar n-avem de ales. Aici e mai complicat si mult prea costisitor sa gasesti o bona ca lumea.
Lulu, si eu il alaptez inca pe AL. Peste zi bea si el laptic de vaca din pahar sau din canutza cu cioc. Dar nu mai mult de 200 ml in total. In schimb dupa amiaza, dupa ce venim de la gradinita papa tzitzi. La fel la culcare si, uneori, si peste noapte o data sau de doua ori (pe la 6:30 in orice caz :-) ).
Eu nu am de gand sa-l fortez cu intarcatul. Am putea sa o facem oricand. Dar, cel putin aici, toti medicii imi spun sa ii dau atata timp cat amandoi ne simtim confortabil cu asta pentru ca nu ii face DECAT bine. Asa ca, indiferent ce spun ceilalti, noi continam asa.
In plus, fiind peste zi la cresa (deci fara mine), este o apropiere de care inca are nevoie. Plus ca fiind la cresa, nu am scapat de problemutze (viroze, infectii la ureche etc.). Dar mi se pare ca organismul lui se comporta bine si, orice raceala nu tine mai mult de 2 zile. In plus, el nu a avut in viata lui diaree sau indigestie sau probleme cu burtica. Si inclin sa cred ca si anticorpii de la mami au "meritul" lor.
De exemplu acum, cand e racit, imediat il imbuneaza mami cu putin laptic. mai ales noaptea, cand se mai trezeste tusind. La fel si in perioada cu dintisorii.
Plus ca nu mi se pare un copil mamaos. Are si el perioadele lui in care plange dupa mine. Dar sunt trecatoare si cred ca inevitabile varstei.
Asa ca, indiferent ce crede lumea, eu am sa fac ce-mi dicteaza instinctul si sufletul. Asa ca, tot inainte! ;-)
Laura, iar m-am delectat cu strumphii vostri! Tare sunt dragalasi!
Si cand am mai vazut si peisajele de-acasa asa m-a apucat un dor! Uf!
Hai ca va las ca tre' sa ma "intorc" la scriiturile mele.
Pupici la mamici si pitici!
danaB + Al Gabriel 10 august 2005
Poze cu noi
www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze
cin spune:
Albinutzza...pe asta ma bazam si eu...
am urmarit postarile Monicutzei...ca de altfel tot subiectul de la mamici de ian-febr... o sa fie totul bine.
irinabungau spune:
Pftiu, sa nu va fie de deochi, dar tare active ati fost azi fetelor!!!! Tineti-o tot asa, ca-mi place!!!!
Cin, vazut pozele cu Vladut care este un bucalat frumos de-ti vine sa-l papi!!!! Ce freza shmechera are, m-a dat pe spate!!! Da, Ioana este arvunita deja, nu vreau sa ma cert cu cuscra !!! Nu stiu ce sa-ti spun despre trezirile lui Vladutz, ai incercat cu biberonul??? Eu sa stii ca am patit-o asa cu Ioana cat am fost la Brasov, plangea dupa mine sa vin sa stau cu ea in camera, dar cand am vazut ca se invata, am lasat-o sa planga.... si nu a mai cerut sa stau langa ea.... incerca ea un plans acolo, dar scurt si se linistea....
Am vb. si eu cu Monicutz, ii tin pumnii, sunt convinsa ca de data asta va fi foarte bine!!!!!!
fetelor care inca alaptati, bravo voua!!!! Ma bucur ca aveti inca laptic si va mai tineti puiutii la piept.... eu asa ma oftic ca n-a mai vrut Ioana tzitzi de la 6 luni..... Oricum, la bb2 voi incerca sa alaptez mai mult....
DanaB, multa sanatate lui Al, sa se faca bine cat mai repede si sa nu suferiti prea mult!!!
Yasmari..... ceva vesti???? Hai, mai da pe la noi ca ne este dor de mesajele tale!!!!
Pupam gagicile
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
cin spune:
Ioana..chiar azi-noapte am lasat copilu sa planga pe putin juma de ora...si efectiv il apucase tipatul, urlatul...dupa ce am trezit tot blocul, m-am dus la el...imediat s-a linistit, s-a cuibarit la mine in brate si-a inchis ochii ..ce-i drept ca a adormit abia dupa ce a si baut putin lapte... mi-e teama sa nu devina obisnuinta, ca el nu bea lapte peste noapte. azi a dormit mai bine la pranz, poate daca nu e asa obosit, o sa doarma mai linistit peste noapte...va spun maine
va pup si o seara placuta tuturor
irinabungau spune:
Cin, inseamna ca a avut el motive sa planga.... o fi visat urat... nu stiu ce sa cred.... cu bibe cu apa nu merge????
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Dianami spune:
Fetelor, sa nu va deochi . Sper sa o tinem tot asa.
Nicoleta, ti-am raspuns la PM.
Acusor, antirujeolicul nu protejeaza si de rubeola. E doar asemanare de denumire, adica pojarelul e considerat un pojar mai usor . In afara de antitermice nu prea ai ce sa-i dai. Vezi sa nu se scarpine.
Laura, sunt haiosi tare strumfii tai . Cand ma uit la pozele voastre imi doresc sa mai fac un bebe repede repede . Sa fii mandra de ei!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)