ce ati cumparat pentru bebelus si nu v-a folosit?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

- tetinele anti colici - o porcarie, a facut bebelisa bashici incercind sa suga din ele, si pina la urma a ajuns as le urasca.

- carusel - acelasi efect il are telefonu' meu mobil: se uita o data la el, apoi il ignora

- suzete, de nspe tipuri - le scuipa cu dispretz pe toate

- fulare - pina nu-si scoate gitul din ele nu se lasa, asa ca am renuntzat

- ciorapei - daca nu are pantalonasi cu labutze, e desculta tot timpul: s-a prins cum sa-si dea sosetele jos si mai mult de 5 secunde nu rezista nici una.

- pudra - n-a folosim deloc.

- leagan cu melodii si vibratzii - aiurea, ca e in leagan sau un patul ei sau in cel mai ostil loc de pe pamint, la fel de scandalizata e. Sta mult mai bine in patul nostru.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Nu au fost bune deloc:
- costumase din 2 piese;
- termometru suzeta;
- marsupiu;
- port-bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Nu am folosit toate hainutele au fost foarte multe primite, deci sa nu ii cumperi inainte multe caci nu se stie ce primesti, in rest am incercat sa nu exagerez cu nimic. De curand insa am vrut sa-i cumpar o preche de incaltari sa o tin in premergator prin casa si nu am fost deloc inspirata pt ca ii scapau din piceoruse. Am rezolvat-o ulterior cu o pereche de pantofi cu siret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

]patutul nu prea l am folosit ca a stat in el doar 2 saptamani....dar a fost bun atunci,pt ca eram f obosita si mi era frica sa nu ma intorc peste el...am avut si leagan si l am folosit vreo 4 luni, manca in el si chiar adormea in el.hainute am avut ,dar nu in exces,insa am avut multe f incomode,care se bagau pe cap.in primele luni sunt f bune salopetele cu capse de sus pana jos.premergator n am avut ca nu am fost de acord sa il pun in premergator.in marsupiu l am purtat destul tp,vreo 4 luni,iar carutul a fost f greu si nu il puteam cobori decat cand era sotul acasa,ca stau la 4 intr un bloc fara lift..oricum,crisul meu nu statea in carut.i am luat si tricicleta din aia cu maner,n a vrut deloc sa stea in ea,dar se mai juca cu ea in casa si acum o pastrez pt ca in primavara sper sa poata da deja ;la pedale...asa ca eu cam tot ce am avut am folosit,chiar daca pt putin tp si nu am fost niciodata zgarcita cand a fost vb de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ce n-am folosit absolut deloc: cadita cu suport - l-am spalat in chiuveta si dupa ce a crescut in cada mare; pudra; suzetele - de orice tip si orice forma; jucariile de dentitie; uleiul de corp - e mult mai buna crema hidratanta; canita anticurgere de orice tip; costumasele fara body-uri; manusile antizgariat; sacul de dormit dupa 6 luni; aparatorile pentru sani - desi m-a umplut de rani, cand simtea siliconul aparatorilor prefera sa adoarma mort de foame decat sa suga, asa ca a supt "sangele cu lapte" ca sa parafrazez din Andrii Popa.
Ce am folosit relativ putin si ma puteam lipsi: hamul - pe care l-am folosit relativ rar, tot mainile lui mami erau baza; bepanthen - de cate ori a fost cazul tot baneocinul a rezolvat problema; peria de par - pentru pieptanat, ca de jucarie e super simpatica; caruselul care a cedat relativ repede.
Ce n-am cumparat pentru ca n-am vrut: premergator; leagan de prins pe tocul usii; incalzitor de biberoane; umidificator; landou - am luat direct carut sport (obligatoriu de firma, dai un ban dar il dai o singura data) cand avea 5 luni si statea deja in fund, iar pana atunci l-am plimbat in marsupiu ca oricum era usurel si mai doritor de stat la mami in brate decat in carut; hainutze de mare firma - mi se pare jaf sa dau 2 milioane pe o salopeta de iarna pentru un bebe doar pentru ca are o alta eticheta fata de una de 600 mii.
Ce am folosit cu mare succes: patul pliant ca suntem plimbaciosi; masuta de infasat care este super super utila; cantarul electronic; termometrul pentru puseurile de febra de la dinti; salopetele cu botosei noaptea (of ce greu se mai gasesc de la 1 an incolo); sterilizatorul de biberoane; biberoanele canpol anticolici - sunt fan; linguritele termosensibile; scaunul de masa - e de mare ajutor; jucarie tip play gym a fost o mare perioada de timp jucaria favorita; scutecele de finet - am 6 pe care le folosesc pe post de prosopele de sters bebe dupa ce-l spal la fundulet de kk - infasat n-a stat nici macar o ora.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

AUUUU!!!!!!!!! ce subiect Voi sa nu faceti ca mine
Deci eu nu am foslosit absolut deloc sau aproape deloc........
PATUTUL....adica patuturile ca unu il are la ea in camera si unu la noi...pana la 3 luni a dormit pe pieptul meu sau a lu tac-su (faceam cu randu) si dupaia cu noi in pat (si acum tot cu noi doarme)
CARUTUL ...am invatat-o in brate de mica asa ca este nou nout...cand o pun il el zici ca sta pe ghimpi...
BIBEROANE... niciodata nu a acceptat nici un biberon,inca ii mai dau piept..
SUZETE...de o suta de feluri ii cumparasem o tinea in gura atata timp cat sa apuc sa-i fac o poza

LEAGANUL .....acela cu baterii...de la Graco....nici in ala nu statea mai mult de 5 min pe zi

Altceva daca imi voi aminti ...voi mai scrie

Luizza si Maria 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

I-am cumparat o plapumioara, dar am folosit sacul de dormit.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am uitat, nici noi nu am folosit pudra si nici maldarul de plapumioare, am folosit insa sacul de dormit (mai multi de acelasi fel, subtirei), foarte comod si fara pericol de sufocare.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Super subiect!

Hainutze care nu sunt cu cel putin un numar mai mare, uneori nu apuca sa le poarte deloc, plapumioara si sacul de dormit (la noi e foarte cald), uleiul de corp (e mai buna lotiunea tonica), suzetele de la Chicco (sunt prea dure si au o forma putin agreata).
Cam atat imi aduc aminte.

Lucruri folositoare: dezinfectantul de la chicco (foarte bun penru jucarii, babetele si orice poate fi dus in gura de bebe), sterilizatorul cu aburi de microunde (salvator de timp), prosopele cu gluga, halate de baie (refuza cu indarjire infasatul dupa baie), linguritele cu capat de silicon, incalzitorul de biberoane (cand ai doi, e toiul noptii si trebuie sa decongelezi laptele), pungile de stocare a laptelui (scumpe dar au meritat din plin, nu a fost nevoie sa suplimentez cu lapte praf), salteluta de joaca (atentie sa fie cu fata de bumbac sa nu se incinga pe spate)

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am folosit muuult: cantarul pt bb, patutul,termometrul de baie si de camera, aparatul salin, tarcul care se strange, scutece din finet ( le pun sub capul bbului, ca sa nu schimb lenjeria de cate ori regurgiteaza, il infasor pe bb cand il cantaresc), caruciorul ( care nu e de firma dar e la al doilea bb si rezista f bine, desi a fost fol la greu si la primul), marsupiul( eu nu am ajutor in casa si de cate ori am nevoie sa merg la un magazin sau pana la serviciu e ff comod, cu caruciorul nu m-as descurca).
Nu am fol deloc: costumasele acelea la care partea superioara se leaga ( bb se mai intoarce pe burta si nu sunt comode), inele pt dinti, sacul de dormit, cosul pt bb, peria pt par ( am fost cheliuta pana la un an ), biberoane, suzete, pompa pt sani, etc., multe costumasa de iarna din doua piese, cele mai bune sunt cele intregi ( se imbraca rapid copilul si e si ff comod).

Mergi la inceput