Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Monu, bine ati venit acasa! Sanatate multa amandurora si pupici pentru toate 3 fetele curajoase si cumintele.
Ioana, sanatate multa Anei!
Fran, Iulia s-a ferit relativ putin sa vorbeasca in prezenta noastra, adica sa nu vorbeasca deloc, insa si acum, daca nu poate pronunta cuvantul (nu corect, cat de cat) nu incearca sa-l pronunte in prezenta noastra sau cu voce tare ci sopteste (nu neaparat imediat) sau daca insist rugand-o sa spuna ceva ce nu poate sau daca n-a inteles foarte bine despre ce e vorba cand ii zic ceva, pur si simplu schimba subiectul, imi cere apa, imi aduce si-mi arata o carte, o jucarie, ma pune sa-i scriu... Asta dupa ce la inceput tinea capul in jos si nu zicea nimic in aceeasi situatie. Azi, de exemplu, i-am citit "punguta cu 2 bani" si ne-am si uitat pe pozele din carticica aratandu-i fiecare personaj. Cand am rugat-o sa-mi arate un personaj (cucoanele din trasura boierului) si sa-mi zica cine e acolo a plecat, si-a facut de lucru. Spre seara, imi aduce cartea, o deschide si imi arata cu degetelul "coana" (cucoana)... asa ca...
Tdi, ce pozitie relaxanta de somn aveti! Imi imaginez ce ai simtit cand a iesit Alyssa din casa singurica... Of!
Danelutza, pentru micuta vorbareata si felicitari! Ei, a trecut o saptamana de cand te plangeai ca Isa nu vorbeste, ca nu face una si alta? Ai vazut ce explozie? Si asta e doar inceputul... Bravo!
Nelia, asa tare m-am amuzat! E atat de dragalasa Agata si atat de ... nu gasesc cuvantul... Nu stiu, o vad ca pe fii-mea (ma rog, fiecare cu varsta ei) matura in ceea ce priveste unele lucruri insa isi pastreaza foarte bine si copilaria specifica varstei. Ai doua fetite tare dragalase! Spor la invatat, bafta la teste! Ai inscris-o pe Agata la scoala? Multumim pentru pozele cu zapada, sunt superbe!
Cornelia, imi pare rau pentru ceea ce ai patit. Eu incerc aproape intotdeauna sa vad partea buna a lucrurilor, deci bine ca n-ati patit voi nimic, ca sunteti intregi, sanatosi, in viata.
Florentina, frumoasa povestea despre nasterea fulguletului tau dolofan. Iar despre nasi... eu as pune 2 perechi, impac pe toata lumea... Eu cu nasii n-am chestii d-astea ca trebuie sa mergem obligatoriu in nu stiu ce zile la ei, cu cadouri sau mai stiu eu ce. Nu tin nici ei la chestii d-astea. E adevarat ca nasii nostri (cununia noastra si botezul Iuliei) sunt verisoara-mea si al ei sot care-mi sunt mai ceva ca niste frati, am o relatie speciala, deosebita cu ei.
Chiar, e tarziu acum, la aproape 2 ani, sa scriu si eu povestea nasterii Iuliei? De fapt o am scrisa intr-un jurnal dar n-am postat-o nicaieri.
Beatrice, poze cu Pifons in zapada, plssssssssssssssssssss!
Loreen, ne fericesti si pe noi cu o reteta (canneloni), te roooooog!
Azi am avut o zi tampita... poate va povestesc maine, acum sunt si foarte obosita si nici nu vreau sa-ncep de lunea cu tristeti.
Va pup si incerc sa tin pasul cu voi!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va scriu pe fuga cat isi face Maya putin de lucru singura.

monu-bine ai venit acasa! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu voi toti.

Hai ca plange, revin mai tarziu.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc fetelor care au facut aprecieri la adresa fetelor mele.

Ralwka, am inscris-o pentru clasa I la doua dintre scolile publice mai bune, care se gasesc in cartierul de elita al Montreal-ului, unde e si gradinita Tudorei. Tot caut o scoala de care sa fie toata lumea multumita, publica, ca de privata nu avem bani si nu am gasit inca, daca o gasim ne mutam linga ea, ca prin legea comisionului scolar, apartii de scoala de cartier, nu poti sa mergi chiar unde vrei tu. Totusi, exista citeva scoli cu un regim special (artistic, international). Noi am inscris-o pe Agata la cea Internationala, care e poate cea mai buna scoala publica din Montreal, numai ca se intra pe baza de testare si e o concurenta mai ceva ca la adulti si la una care e chiar linga gradinita Tudorei, care imi place ca e mare, noua, frumoasa, curata, cu multe activitati, intr-o oaza de verdeata, cu curte mare si mediul e un pic mai... altfel decit cea in care e acum. Ea e la scoala de linga casa, de care apartinem, o scoala micuta, curata, dar fara activitati suplimentare, fara bani (aici nu mi se pare corect sa nu subventionezi la fel toate scolile publice), iar mediul... cam lasa de dorit. Numai ca noi avem un apartament superb aici, mare, luminos, calduros, linga parcuri si centru (unde sint toate centrele noastre de interes), cu curte mare in spate si nu am vrea sa ne mutam inainte de a incerca toate variantele inainte. Numai ca raspunsul il vom afla mai prin vara asa si sint slabe sperante. Eu am incercat! M-am sculat la 4, ca sa fiu prima pe lista de asteptare, nu sint prima la clasa I, ci a treia, in fata erau doi... chinezi. Testul pentru cea internationala il are simbata, primul examen din viata ei!!! Numai ca e pentru o lista de asteptare de 12 copii, in caz ca au nevoie, ca locuri efective pentru clasa I nu sint. Cam incurcat nu? Hai, ca nu cred ca aveai nevoie de atitea explicatii, dar sint atit de stresata de scolile Agatei, ca as vorbi pret de 10 pagini despre ele.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Monu - bine ai venit acasa. Pupici si multa sanatate fetitelor si tie !!!

Noi sa zicem ca suntem bine acum. Lui Catalin i-am facut finalmente vaccinul ala care trebuia facut acum o luna (dupa ce am sunat de 2 ori pe sapt. la dr. de cand a facut baiatul 18 luni). A reactionat bine (a plans doar la consult, iar cand i-a facut vaccinul nu aplans, doar s-a uitat urat la asistenta si a scos un "Dedeeeee" plin de suparare - el daca zice asta chiar e foarte suparat). A facut un picut de febra la cateva zile, asa cum stiam, dar a trecut. Partea proasta e ca nu mai mananca cum trebuie, de vreo 2 zile nimic in afara bananei si a laptelui. A mai avut perioade, sper sa ii treaca.
Eu am racit ca naiba. Ieri nu mi-am putut ridica desteptul de cap de pe perna (Catalin voia "iaia mama" = muzica mama si cum toata muzica lui e pe calc, l-am deschis un pic a ascultat, iar l-am inchis, ca se urca pe masa si voia sa lucreze el). In rest afost asa de intelegator.... si-a luat cartile de povesti, masinutele si ursuletii si a venit langa mine in pat. Mi-a "citit", mi-a cantat, ne-am jucat cu ursii si masinutele si partea haioasa : mi-am pus comprese cu apa rece la cap (singurul mod de a scapa de febra si de durerea de cap) si si-a pus si el un servetel umed, a avut grija sa imi mai aseze mie compresele (mai pe ochi, mai pe urechi ca, de, mama buba = probabil a inteles ca nu ma simt bine). Acum ma simt mai bine, sper sa imi treaca s imi pot face analizele ca trebuie facute si maine ma duc la echo sa il vad pe grasul de bb2 care face gimnastica in burta mea toata ziua.

Pupici, sanatate si .... mai vorbim

Aurasa Alexandru 31+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- bine ai revenit acasa, incearca pentru inceput sa nu o lasi pe cea mare sa fie singura cu cea mica in aceeasi incapere fara a fi vreun adult prin preajma

nelia- in primul rand bafta pentru testul de sambata sunt convinsa ca va reusi fetita ta. Imi spui te rog din ce da aceste teste?

Bianca mea ieri s a pus pe olita asa imbracata cu scutec si pantalonasi si a facut ce trebuia. Acum sa fi foast doar coincidenta sau nu nu stiu dar cred ca a sosit si momentul ei de a sta pe olita. V am mai spus eu nu mi am obligat copilasii in aceasta privinta .... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Monu bine ai venit acasa si multa sanatate.

loreen despre laptop revin cu un raspuns pana la pranz ca acuma sunt rupata rau.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna fetele. Haideti la ca suntem pe pag.2

Monu drag bine ati venit acasa.Sa fiti fericiti.

Pe mine ma doare capul de-mi vine sa-l tai. Macar asa il simt ca-l mai am pe umeri.Iar Dragos face un concert pe 5 voci.Oare iar ii iese vreun dinte sau masea?Crocodil il face mama.
Incerc sa revin mai tarziu.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna, fetele! Am inceput bine ziua de azi, cu sampanie A dat seful de baut ca a facut o afacere si ne-a adus sampanie dulce de gagici Buna rau de tot!

Monica, sper sa mai ai putere si sa te lase mandrutele tale sa mai treci pe aici sa ne povestesti de voi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

`neatza, iar sint zombi
S-a trezit asta noapte la ora 3 jumate , intindea minutzele s-o iau cu mine, nu mai vroia in patutz. Dar si eu capoasa, ca s-a obisnuit prost, am luat-o un pic in bratze, ma tzinea cu minutzele ca o caracatitza , apoi am asezat-o inapoi la nanitza, a mai urlat, am mai mingiiat-o, pina pe la ora 4 jumate - 5, dupa care a adormit, in patutz bineintzeles, si ne-am trezit totzi la ora 8 si un sfert. Am uitat sa spun, ca greseala mea a fost ca am luat-o in pat cu noi, de vreo citeva ori ca plingea si mie imi era somn. Iar acum s-a obisnuit

Raluca ma plingeam si eu ca nu zice nimic, adica vorbeste putzin, dar cind o incepe in romano-italiana, sigur n-o sa mai pricep nimic.
-ici sa-ti treaca supararea, treci la povestit, asha te mai descarci si poate te putem ajuta noi, macar cu o vorba buna.
Aurasa -ici pentru micutzul medic, care te vindeca de durerile de cap.
Mercedes bafta cu olitza. Eu nu reusesc in nici un fel, am cam lasat-o de capul ei, imi spune ca vrea la oala, doar atunci cind nu vrea sa-i pun pampers-ul, dar imi trage si un zimbet de smechera, adica, cum ca ma pacaleste.
Gusta nu mai zici nimic despre voi ?
Cuscra -ici la plingaretz. Isabella doar noaptea are concert. Ia si tu un panadol, mie doar cu ala imi trece durerea de cap.
Gata, m-am intins suficient, revin

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Monu, bine ai venit acasa! SA ne povestesti de reactiile Alexiei si sa ai grija de tine! Pune-l pe tati la treaba:)
Danelutza, felicitari pentru carliontata vorbareata!

Sa va spun ce a facut Teodora dimineata. Am scos un snop de haine spalate din masina si am lasat ligheanul pe hol. Teodora a inceput sa le scoata si sa le identifice dupa proprietar: mama, Lice (asa ii spune fratelui meu) mamaia, Adi. LOL

Pozele mele

Mergi la inceput