Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
inni spune:
aoleoooo...scrie mai mare ca tr sa-mi pun ochelari ca sa te citesc
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
mexxa spune:
M-am uitat acum la odisee si se pare ca sectia aceasta de maici sept-oct au probema cu scrisu...termina capitolele k painea...
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
mexxa spune:
quote:
Originally posted by inni
aoleoooo...scrie mai mare ca tr sa-mi pun ochelari ca sa te citesc
e OK acum./..?
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
mexxa spune:
Fetelor am descoperit ceva si am o problema...sa va zic
Am doua prietene necasatorite pe messenger...si ce credeti la avatar amandoua au puze poze cu acelasi tip cand se saruta..ele nu cred ca se cunosc...si am intrat in vb cu ele eram curiossa daca e aclasi tip sau am eu probleme cu vedera..si intr;adevar amandoua mi-au zis acelasi nume...
ce faza tampita..
inni spune:
Perfect
O intrebare pt. mamicile de fetite...dar nu numai.
Cum arata buricuturile scumpicilor vostri. Ca al lui Ami nu e inauntru, e putin cam bulbucat. Asa o ramane ? La voi cum e ? Sau mamicile cu bebei mai mari..daca mai tin minte cum arata cand erau cei mari mai mici...
Hai ca m-am exprimat ca guru...
alessia80 spune:
HELOOOOOO
GRACIE- Taz s-a comportat f bine cu A., dar l-am trimis la Sv pt ca acolo parintii mei mai au un motan. El e super fericita ca arre cu cine se juca si nu mai e singur. Dupa venirea lui A. nu mai aveam f mult timp pt el si noptile isi lua revansa... Dupa ce ca ma trezeam din 3 in 3h, in pauzele de somn se urca Taz pe usa, mieuna facea ca toate alea sa-i dau drumul in camera. Nu ne mai puteam intelege cu el. Daca nu se acomoda atat de bine la SV cu siguranta il aduceam inapoi ca doar este prima noastra iubire. Daca vrei sa iei un pisic sfatul meu este sa o faci dupa varsta de 1 an cand Cipic va merge deja. Mie mi-era frica de perioada 'in 4 labe' cand era inevitabil sa nu inghita par de Taz!
DORI- meyyyy, da' tu vrei toate fetele pt Raducu' tau? El e al Mariei, vrei sa-l inveti infidel? Nu de alta da' vei avea probleme cu cuscra
SIMONA_ kiar am vrut sa te intreb ce hotel e cel la care lucrezi, dar am elucidat misterul. David scump
Mai trebuia sa scriu ceva, dar mor de somn ca fii-miu s-a trezit doar de 5 ori azi -noapte]
alipiticot spune:
Ileana noi la bb am scapat de iritatii la fundulet(si am avut ceva probl si cu kk si cu operatia)cu pasta cu apa fara mentol si bphanten.dadeam cu pasta cu apa un strat ca tine f uscata pielea si apoi putin cu bphanten.sau dadeam cu bphanten bine pna intra in piele si apoi cu pasta cu apa peste sa tina uscat locul.
Inni la fata e buricul putin in afara ,pe noi nu ne-a deranjat,e putin inestetic...dar numai bine de piercing....la baiat e bine,banuiesc ca depinde de cum leaga cordonul.
o zi buna,eu va citesc sper sa am timp sa va mai raspund cand stiu cate ceva...
Mamili,aqua gim e cel de pe fostul lascar catargi?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
putzuruca spune:
Inni, buricutzul Deei este inauntru.
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by inni
Perfect
O intrebare pt. mamicile de fetite...dar nu numai.
Cum arata buricuturile scumpicilor vostri. Ca al lui Ami nu e inauntru, e putin cam bulbucat. Asa o ramane ? La voi cum e ? Sau mamicile cu bebei mai mari..daca mai tin minte cum arata cand erau cei mari mai mici...
Hai ca m-am exprimat ca guru...
Nu stiu dak te ajut foarte mult, dar A. are buricul f. estetic si putin inauntru. De altfel nebuna de ma'sa ce crezi ca-i spunea Cezarei in drum spre masa de operatii? Va roooog sa-i faceti un buric frumos!
ILEANA- nu stiu dak ti-am mai spus, dar inceraca sa-i pui solutie concentrata de permanganat de potasiu seara la baita. O prietena de-a mea a avut aceeasi problema si aproape a scapat!
DEEA-il are in forma de melc
inni spune:
Daaa..mi-e clar..m-am lamurit.
Deci al Amaliei nu va fi inauntru ...
Multumesc Paula, Roxana si Alessia
Chiar m-am intristat.