Nou stil de viatza (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, am revenit si eu dupa o saptamana de amigdalita.Citesc ce ati scris si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Deci musai sa-mi fac pedichiura pentru poza de cantar de luni

Io azi am mancat un ou cu toast si o cana de ceai,iar in rest habar n-am. Multe fructe si probabil o salata de pui.

Diana sau Dordia, targetul meu e 5 kg.

Olim, bine ai revenit! Cum te simti acum?

Ancuta, Cookie voi ce faceti? Ce mancati?

Pup toata lumea! Ma intorc la invatat.Revin.

Crystina, An-k, Olim,Cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!
Am mai mancat restul de ciorbitza de la fi'miu ca era pacat sa o arunc adica...vreo 5 linguri cu totul. Deci...taiem supa de la pranz.

Rog fetele Ancadragoman,Tzuni,Anca,Olim si Cookie sa imi spuna targeturile sa le pot trece in listutza. Scuze daca le-ati mai dat odata dar....nu le-am gasit!!!Plsss mai spuneti-mi odata!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Diana eu zic ca scap de 5 kg...

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu tot de 5 kile vreau sa scap, apoi mai vedem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

puskin, suunt aici da' nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Sa raportaaaam: de dimineata am baut o cana de cappuccino, am papat un mar si 2 felii de paine prajita cu pasta de masline. La pranz am papat niste zacusca si mai am 2 mere in sacosa. Diseara ma asteapta un bors cu perisoare din piept de pui.
Aa, si era sa uit: m-am suit dimineata pe cantar...offf, nu ma mai cantarisem de 1 luna si speram ca am ramas tot la 75 kg, asa cum v-am zis voua ca am...Cand colo...77kg. Asa ca DianaR, te rog modifica la mine in listuta 77 kg si 170 cm. Multumesc. Sper sa nu ma desclaificati pt. cele 2 kg in plus
Aaa si vroiam sa va intreb: conteaza chiar asa de mult sa bem multa apa? ca eu nu prea ma impac, adica prefer sa beau ceaiuri, etc sau chiar apa minerala dar nu apa plata. Apa plata nu reusesc niciodata sa beau prea multa. De exemplu eu in afara de cana de cappucino de azi de dimineata n-am mai baut nimic pana acum! Da' am in geanta un pliculet de ceai pt. slabit.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Dordia, da, mai scrisesem targetu, dar uite, pt tine special il repet: 3,800 kg. Desi nu ma vad capabila. Deja am pacatuit...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

...hop si eu.
Dimineata am mai servit lapte cu niste biscuiti.
Am stat pana acum cu fi-mea ca deh...ea "ie sherifa" ..nevrozata peste masura, nush ce a avut..probabil de somn. Acu' sforaie de-i salta paturica pe ea.
Io am basculat la pranz un ou ochi si o friptura la gratar din piept de pui + o salata compusa din rosii, ardei gras si cateva fire de branza rasa pe deasupra (am mancat doar 5-6 feliute de rosii.. romanesti cica...dar anoste rau (ca de-aia nici nu am putut mai multe)

Mey fetelor...mie nici nu-mi vine sa va spun ce mananc..ca vad ca toate pe aici sunteti cu cate vreo dieta in brate. Mi-e sa nu va fac pofta. Daca va fac..trageti-ma de urechi ca tac si nu mai zic nimic. Io mananc fara restrictii prea mari...dar putin de tot..ma rog...am spus exceptiile.

Carmen..da, pt. B-uri (imi cade paru' groaznic de mult si acum daca tot am inceput sa slabesc...de la nemancat, sa nu fie nevoie sa-mi cumpar peruca ...si e buna si pt. sistemu' nervos - nu peruca, drojdia.)

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by crystina

Buna fetelor!

Deci musai sa-mi fac pedichiura pentru poza de cantar de luni

Ancuta, Cookie voi ce faceti? Ce mancati?

Crystina, An-k, Olim,Cookie

Eu iarna nu ma dau cu oja pe unghii- ca sa le protejez, pentru ca si asa le suprasolicit vara.....asa ca voi fi singura cu unghiile fara oja...
Iar sunt de cascadorii rasului

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Miag - mai neglijata ca mine nu poate fi nimeni: nu coafor, nu farduri, nu nimic. Asa`s io, o frumusete naturala, prefer lenjerii sexi si parfumuri Deci nu te preocupa, io`mi trantesc sosete

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR

Mergi la inceput