Nou stil de viatza (123)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

gata fetele portocalii,am venit!Tinem sezatoarea?
Incep eu..dupa lupte seculare am ajuns la 85 de kile (de la o suta facute dupa ce l-am avut pe Marc) Si de 3 ani incheiati oscilez intre 80 si 85 cu recorduri de 2-3 ori timp de cateva ore la 79.900.Asta e pragul meu,la 80.De data asta il trec garantat altfel Am noroc ca sunt inalta(1,78) si nu se vad kilele la modul extrem,dar suficient de bine cat sa ma simt ca porcul si sa primesc critici sangeroase de la sotz si alte rubedenii.Sunca mea se pune preponderent pe pantece (aici e groaznic),brand si fatza,pe cand posteriorul si picioarele sunt super ok(exceptand celulita,clar,nu?).Ca sa va faceti o idee,port blugi 40 si bluze 46 .Sa va zic si marimea la sutien?Sper sa scad macar de 2 numere pana la vara
Scopul meu e sa ajung la 70 candva dar pana la vara ma tin cu dintii sa ajung la 75.
Pentru concursul asta targetul meu e 5 kile,daca s-ar putea pana pe vreo 10 februarie ca apoi am cateva panzarole si vrea sa fiu bella
Gata,randul vostru
Anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aa..ne destainuim ?
Ochei.
Initial 55kg (arat de nu se poate ). Vine Craciunul 2005. Pac impusc 3 kile (cozonac cu lapte, cozonac cu lapte, cozonac cu lapte...3 mese/zi + gustari... vreo 4).
Ohoho..58 .
Hmmm..e cam naspa..dar inca arat bine .
Fac sex si raman gravida...normal
Nush cum intre timp mai apare un kil pe cantar => 59.
Booooooooooooooooooooooooon.
De aici pana la 84...n-a mai fost decat un pas....de vreo 9 luni
Nasc...scap de 10 kile, mai scap de 4, ajung la 70, apoi urc din nou la 75.
Vine Sf Ion de anul asta foarte furios la mine si-mi zice ca asa ceva nu se mai poate...tr sa faci ceva. Si am facut. Am mai scapat de 3 kile.

Si iata-ma in zilele noastre.
Sunt grasa, dar ma tratez.
Nu mai alaptez din ianuarie.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Zuzilici felicitari pt micutza mergareatza. Sa te tii de acuma!!!

Gata am modificat ce mi-ati zis...asa ca...e ok acuma!

Echipa albastra....unde sunteti?? ce faceti??? Sper ca sunteti departe de frigider!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Miag o seara buna si tie!
Mamicadulce momentul adevarului??? Cata sinceritate! Aproape ca mi-au dat lacrimile....
Mi-au dat lacrimile ca eu nu pot sa dau vina pe Isabella de situatia in care sunt. Am avut 86 si pana sa fiu gravi. Asa ca din pacate numai eu sunt de vina.
Sunt grasa, dar ma tratez ... stiu sa-mi fac autocritica.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Mamicadulce momentul adevarului??? Cata sinceritate! Aproape ca mi-au dat lacrimile....

zuzico..m-ai dat gata la remarca asta..sa cred prima impresie sau sa astept detalii?sa fiu sincera nu mi-a picat bine.

Felicitari pentru primii pasi-de-acum o sa fii mai in forma ca niciodata!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Zuzilici...nici eu nu dau vina pe pitica mea ca m-am ingrasat. Tot eu sunt capul rautatilor. Daca as mai fi inca o data insarcinata as sti cum sa ma gospodaresc.
Felicitari pt. primii pasi ai Isabellei.
Carmen..vezi ca ti-am raspuns...mai demuuuult. ..de fapt...cred ca ai citit. Aa..si multumesc pt. studierea meniului.
Ruxi..bine ca stiu..daca am intrebari..ti le pun.

In alta ordine de idei azi am fost la o sala de fitness sa ma-nteresez
Io nu stiu cam care sunt preturile din sfera asta, ca pana acum n-am mai intrat prin zona.
Mi-a zis asa o tanti : 250 RON abonament/3 luni + 30-60.000 ora in functie de ora la care vrei sa te duci. Pot sa vin si cu un prieten....dar de fiecare data cu altul.....asa mi-a zis....si obtin puncte ca premiu.
Mi se pare foarte mult. Partea proasta e ca e singura sala de langa casa, alta n-am, si imi convine mult treaba asta. Inclin sa ma duc, dar mai intai sa-mi cumpar echipament nou . Desi....dau o caruta de bani...sper sa merite.
Fetele din Ro..sunteti cam putine..vad ca majorit de aici ati tulit-o pe alte meleaguri (bravo voua si bine ati facut)...voi cat dati. De curiozitate ?

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Fetelor veste mare: Isabella a facut primii 3 pasi singurica.
Sunt in culmea fericirii!

Elefantica

Felicitari!

Leeloo-oLo-zisaCami-Miag
Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Cami si tu azi rezisti numai cu 1 kg de mere? Vezi sa nu cantaresti si cotorul lor ca acolo mai intra de-un mar.

Elefantica

Am rezistat eroic azi - am mancat numai 5 mere golden - a fost destul de rau, dar acum m-am calmat. Parca eram in sevraj, ca acum 5 ani, cand m-am lasat de fumat! Si am mers si vreo 4 km pe jos.

Leeloo-oLo-zisaCami-Miag
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Bey,

M-ati innebunit cat scrieti...am ajuns si eu acasa prin nametzi si am papat niste pui cu salata si nelipsetele ridichi cu feta.

Mda...deci tre sa marturisesc, nu? Booooon, sa o luam cu inceputul.

Eu n-am bebe inca, deci n-am pe ce da vina, si sincera sa fiu ma gandesc ca daca acum am 80 de kg inseamna ca e posibil in sarcina sa stabilesc un nou record personal, 100kg .

La mine lucrurile nu au niciodata roz, de mica am fost destul de dar am pus pe mine iremediabil cand am intrat la liceu si m-am lasat de sport (handbal) la recomandarea tatalui, antrenor de profesie . Bun...si asa am pus eu atunci 6kg in 3 luni cu care m-am chinuit tot liceul, am tinut cure care mai care mai drastice si prostesti si mi-am dat peste cap metabolismul si toate.

Cum am ajuns la 80 de kg de la cele aprox. 70 pe care le aveam? Pai m-am mutat singura la Praga, fara sotz, si de stress si singuratate am bagat non stop tot ce am poftit...cam asta e.

Noroc ca mi-am luat inima in dinti si am cumparat cantar..ca cine stie cat deajungeam.

Sunt cuminte cumintzica si motivata pana in maduva oaselor sa ajung la 65 de kg ca numa' asa vrea sotu' sa mearga in vacantza unde vreau eu ( Rep. Dominicana sau Bora Bora).

Cam atat.

Pupici la fete
Ruxilici

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni
Cami, dau un semn la tel. Sa speram doar ca se indreapta vremea!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Ok, astept ... eu nu ti-as recomanda diete drastice si nesanatoase, la cat de putin vrei sa slabesti tu! Mai degraba renunti la Mc Sheet si mergi mai des cu rolele.

Leeloo-oLo-zisaCami-Miag
Cami

Mergi la inceput