Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 22
Yael spune:
Si piesa celor de la Locomondo seamana cu un cantec de p-aici, 'Sevivon' -specific sarbatoarei de Hannukah, deci din 'folclorul' evreiesc... Da' shhhitttt... Nu mai spuneti la nimeni, ca-i elimina si p-astia
Probabil ca acum Marcel Pavel isi freaca mainile, doar acum are sanse reale sa mearga la Helsinki (si ceilalti la fel, ca au ramas doar slagare
)
Cu drag,
Isabella, Yael
(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi
(1 anisor & 9 luni -01May'05)
Picasa
bibyrox spune:
Cu tot respectul Caprioara
dar.. io una nu mai stiu nici o alta melodie care sa merite sa ne reprezinte la Eurovision! Voci de calitate sunt, nu contest asta! De exemplu mie imi plac cei de la Desperado...
Dracula era clar printre finalistele Eurovisionului! Sunt sigura ca aveam sanse!
Chiar nu se mai poate face nimic???
In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Caprioara spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Cu tot respectul Caprioaradar.. io una nu mai stiu nici o alta melodie care sa merite sa ne reprezinte la Eurovision! Voci de calitate sunt, nu contest asta! De exemplu mie imi plac cei de la Desperado...
Dracula era clar printre finalistele Eurovisionului! Sunt sigura ca aveam sanse!
Chiar nu se mai poate face nimic???
Biby
Crezi ca mai pot face ceva acum? Sunt cica dovezi ca nu au respectat regulamentul...
Eu nu inteleg de ce nu au facut aceste analize inainte de semifinala
... E o bataie de joc.Poate ai dreptate, nici una nu mai este de Eurovision, dar ceva tot vom trimite. Ce?????
Caprioara &
Matei"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Yael spune:
E, da' ce? N-aveti incredere in juriu
? Aleg ei o melodie buna.
Cu drag,
Isabella, Yael
(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi
(1 anisor & 9 luni -01May'05)
Picasa
bibyrox spune:
Melodii bune sunt dar NU pentru Eurovision! Si sunt sigura ca multi vor fi dezamagiti cand vor afla vestea... doar s-au vazut si voturile.
Cred totusi ca la mijloc sunt interese mari. Vorba ta Caprioara, trebuiau foarte bine analizate inainte de semifinale! Acum cred ca ar trebui sanctionati cei care au luat aceasta decizie abia ACUM!

Biby

Caprioara spune:
CORECT!!!
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Anderra spune:
Ideea e : daca nu ii eliminau ai nostri, oricum eram descalificati daca ajungeam la helsinki cu dracula,my love, indiferent de cat ne place noua melodia, sau de sansele de reusita pe care credem ca le'am fi avut acolo.
Astia sunt cu ei defilam, ce'i drept acum nu mai avem cu ce defila, Time e buna, e frumoasa, baiatu' e talentat, dar nu stiu daca o sa prinda un loc printre cei 10 din Finlanda, de podium nu mai vorbesc.
Urat din partea lui Moga ca a declarat ca a compus piesa cu 3 zile inainte de selectie, cand stia foarte bine ca participase cu ea si in 2005 la mtv, pe atunci fara prezenta Andrei.
bibyrox spune:
Am niste nervi pe Moga acum...
. N-aveti nr lui sa-i zic vreo 2?![]()
Era primul an cand aveam si eu sperante.. chiar ii vedeam departe!![]()

Biby

Liana30 spune:
biby io auzii ca'l descalificara![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Liana30
biby io auzii ca'l descalificara
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Da Mamico
pai de-aia am nervi pe el!!! si pe aia de-l descalificara!

Biby