Greutate la 1 an si 7 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Mamicilor dragutelor,de ce tot va asemanati voi copilasii,cu inaltimea si greutatea ?
Fiecare copil creste si se dezvolta diferit,pentru ca fiecare
copilash e unic :-)
Eu zic ca va faceti griji degeaba,daca sunt sanatosi si vioi,inseamna ca totul e okay.
Va rog eu frumos,nu va mai stresati atita cu aceste intrebari
Fiecare copil,fie ca e mai "slabutz" sau mai "grasutz" se va dezvolta minunat pina la urma...rabdare doar si veti vedea:-)

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi avem 1 an si aproape 6 luni si avem 10.800 kg si 86 cm. Dar am o prietena care baieteul e deodata cu Petra si are 16 kg (la fel cu sora lui de 5 ani )

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

tot in jur de 10 kg, si a crescut putin de tot de atunci.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Piticul meu la 1 an si 5 luni (impliniti azi) are aproximativ 87-90 de cm si cam 11,5-12 kg. Cand mergem la rapelul pentru antirujeolic o sa avem masuratorile la zi.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @cris@ spune:

LUCA are 1 an si 4 luni si are 85cm si aproape 12 kg. eu sunt foarte multumita chiar daca unii copii de varsta lui sunt mai plinuti! nici nu-mi doresc un copil gras! nu i-am dat pana acum nici mezeluri, nici tedy. si multe alte produse din comert pline de chimicale si conservanti! a mancat cat mai sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cris, eu i-am dat mezel (nu des), dar cu toate astea nu s-a ingrasat, cu toate ca mananca ccc catitativ mai mult decat alti copii mai grasuni decat noi, dar Petra nu sta locului o clipa. Parerea mea e ca fiecare copil are alt ritm de crestere: daca e activ sau "sedentar", daca asimileaza tot ce mananca sau partial, nu cred ca aceasta greutate apare de la ce mananca (acum, la varsta aceasta-nu cand sunt alaptati)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, hai sa-ti spun ce am remarcat eu la Tudor. De la 9 luni de cand am pierdut eu laptele pana la 1 an a crescut f. prost. De mancat manca bine, dar nu lua bine in greutate. Atunci ii dadeam lapte Bebelac. La 1 an am schimbat laptele, i-am dat Nestle Junior si in aproximativ o luna de zile a luat 1kg, ceea ce e f. mult la acea varsta. Abia atunci mi-am dat seama ca laptele era de vina.

Inteleg ca si tu ai schimbat laptele la 1 an si tot de atunci nu a mai luat in greutate. Vezi sa nu fie asta legatura. Chiar daca e un lapte bun cu care alti copii cresc bine, e posibil sa nu-i priasca copilului tau. Eu as face o schimbare sa vad ce se intampla.

Pupici!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @cris@ spune:

CODRUTA, sunt de acord cu tine! asa este: depinde de fiecare copil cum asimileaza mancarea, de cat de activ este s.a.m.d...........
eu am vrut sa spun ca sunt impotriva procedeului: "da-i copilului sa manance de toate ca sa se ingrase, ca slabeste el cand se imbolnaveste"! (cunosc mamici care spun si fac lucru asta , chiar daca copiii lor au 8-9 luni!)
pupici multi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

baiatul meu avea la 1 an si 7 luni 9800kg,dar era perfect sanatos.si s a nascut cu 4650kg.

Mergi la inceput