AJUTOR!!!! - pierdut jucaria de suflet a copilului

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Incredibil ce am gasit:

aici

Acum 1 an, un alt copil a pierdut in Franta acelasi tip de catel. Pe site-ul de mai sus au si rezolvat, sau asa inteleg eu cu franceza mea de balta: o alta mamica (care il avea in dotare si pentru al carui copil nu era asa de important) i l-a trimis. Sper ca am inteles bine...

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

frumos gest din partea mamicii
Sigur veti gasi un TOTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

http://www.fan-de-sport.com/sosdoudou/sosdoudou_V3/php/index.php3

uite aici un site unde pot pune anunturi cei care au pierdut jucarii...poate se gaseste cineva care il are.

ammai gasit si doudouplanet si cabaneadoudou

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Imi pare rau ptr Toto..sper sa reusesti sa-l achizitionezi pe cel rosu, chiar daca printr-o minune se intoarce Toto cel vechi..daca nu, il dai pe noul Toto si ii explici lui Matei ca a mers sa-si schimbe hainutzele ca erau cam murdarele ...zici si tu, ca totusi dupa 4 ani probabil ca bejul n mai era foarte curat si ca ptr ca n-a mai gasit hainute pe crem, si-a luat pe rosu ...poate merge...si Maria are pe Toby, un catel, adus de mosul acum 3 ani(lucru pe care a tinut sa-l specifice mosului din acest an..explicandu-i ca a facut si un tort ptr el, ceea ce este adevarat) dupa care e inebunita...nici sa-l spal nu ma lasa...asa ca stim ce tragedie a insemnat pierderea lui Toto...va uram succes, va tinem pumnii si tu sa ne spui ce-ai mai rezolvat..pupici lui Matei

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Gata, din cauza ca nu s-a mai prezentat nimeni la licitatie, a castigat-o sora mea. Cam in 10 zile ajunge catelusul la ea, apoi mi-l trimite ea in Romania. Deci in vreo doua saptamani Matei il va primi pe verisorul lui Toto... Azi am vorbit cu Matei la telefon, a vrut sa-mi multumeasca personal. M-a impresionat, e istet foc, abia astept sa il cunosc!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Medeea, un mare, mare si multe, multe de la mine si de la Matei.

Si pentru DC si toata lumea care ne-a ajutat si ne mai ajuta un mare, mare si multe, multe de la mine si de la Matei.

Acum suntem mult mai optimisti.
Mai avem emotii pana aflam de la Medeea ca a ajuns "varul lui Toto" la sora ei, ca dupa aia, e treaba sigura .

In plus tot Carrefour Orhideea e plin de afise, asa ca mai speram chiar sa apara si Toto cel adevarat. Stim ca sansele sunt mici, dar am facut tot ce era omeneste posibil sa le crestem macar un pic.

Va tin la curent.

pup you all,

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Caprioara, imi pare tare rau ca l-ati pierdut pe Toto. Stim si noi ce inseamna, si nu e usor deloc...

Eu vroiam sa iti spun ca daca nu o rezolvati in nici un fel, ai o alternativa, nu perfecta dar pe aproape. Nu stiu daca il stii pe Patrick, bubulina mea e innebunita dupa el, si sincer si eu

Il gasesti pe Buburuzashop, e chiar la promotie si e pe aproape de Toto http://www.buburuza.com/Scripts/openExtra.asp?extra=13
(sorry, inca nu stiu sa scriu cuvant si sa pun hyperlink la el )

Poate va este de ajutor, macar temporar. Si va doresc din tot sufletul sa il regasiti pe Toto.

-------------
Cristina & Selina (19.11.2004)

Mergi la inceput

Am gasit si cum se numea jucaria: Jouet Doudou Peluche Chien Groseille, de la firma Vert Baudet

Trinity, multumesc de sugestie . Si alte fete au observat si mi-au atras atentia. Patrick (versiunea medie, pe verde)este deja comandat de Vineri. Astazi ar trebui sa soseasca la mine la serviciu.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Am reusit sa mai postez anunturi pe siteuri din Franta. Am gasit un anunt in franceza, dat de alt parinte, pe care l-am adaptat un pic si l-am folosit. M-am descurcat zic eu binisor si cu inscrierea pe forumuri si siteuri si cu anuntul, chiar am pus si poza cu Toto .

Si am scris ieri si la firma Vertbaudet. Cica raspuns ar trebui sa primesc in 72 de ore.

Asa ca acum astept...

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Am primit un mesaj din Franta !!!
E de la cineva care a citit anuntul pe unul din siteurile de "Doudou perdu". Zice ca il are pe Toto. I-am scris pe mail si acum astept sa-mi raspunda. Sper sa nu fie o confuzie la mijloc, adica sa fie tot cel rosu, ca am mai patit ieri asa (si ce emotii am avut ).

EDIT: din pacate a fost alarma falsa .

Caprioara & Matei

Mergi la inceput