AJUTOR!!!! - pierdut jucaria de suflet a copilului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Multumesc Sirimie, sunt foarte bune sfaturile tale.
El stie ca sunt putine sanse sa il gasim, insa tot spera ca daca vom pune afise, cine l-a luat il va aduce inapoi. Se roaga la Dumnezeu sa aiba toti oamenii suflet bun, ca daca au suflet bun crede el ca si cine l-a gasit o sa i-l aduca la receptie-clienti.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Eu cred ca daca nu l-au dus simbata la receptie clienti n-o sa-l mai duca

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Uf, cei de la Carrefour de la MK nu raspund la telefon sa pot cere permisiunea de a lipi afise la inrari . Mi-au spus sa sun dupa ora 14:00 si acum nu mai raspunde nimeni...

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Uff Caprioaro, acum stau si ma gandesc la Martinel al lui fi-miu, ce tragedie avem in casa daca dispare si cu ce greutate am reusit sa-l spal, de a trebuit sa trimit copilul afara in parc 3 ore, sa spal ursul de mana (are un material mai pretentios) si sa-l usuc cu foenul si pe calorifer in contratimp.. te inteleg perfect, am vazut poza lui Matei si te felicit pentru mandretea de copil pe care o ai, sa fie sanatos si norocos, dar ... cred ca trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa-i explici ca nu il mai gasesti pe Toto pentru ca ...aici trebuie sa inventezi o poveste cu Toto care a plecat pentru ca avea o treaba superimportanta sau pentru ca...aici tu stii cel mai bine la ce e sensibil Matei.

Ma mai gandesc si la faptul ca de cate ori am fost in Orhideea am vazut si copii foarte saraci si chiar copii ai strazii care cumva reuseau sa treaca de gardieni si sa intre in magazin (unde mancau pe rupte si apoi ieseau) si e posibil ca Toto sa fi fost gasit de un astfel de copil care iti dai seama ca nu il mai aduce la nici o receptie...si nu il intereseaza ca un alt copil l-a pierdut.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ca nu-mi inchipui ca un adult s-ar bucura de un catel de plus...folosit!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Caprioaro, tare imi pare rau de patania voastra si necazul puiutului. Nu reusesc sa vad poaza lui Toto ceva mai mare sa o dau si eu cu sfoara in tara poate are cineva asa ceva in dotare. Pupici si pumnii stransi!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

URA!!! Au raspuns cei de la MK, si am dat peste o persoana foarte-foarte draguta, Liliana, care m-a inteles din prima clipa. Am sperante ca ma vor ajuta cu afisele. Acum mai ramane sa le vada si cei ce l-au gasit si sa fie oameni cu suflet mare sa-l si aduca inapoi.

Am fost placut surprinsa de felul cum s-a oferit imediat Liliana sa ma ajute . Zau ca nu ma asteptam sa fie asa draguta si intelegatoare. Are si ea un copil de 6 ani si stie ce inseamna sa pierzi asa o jucarie... Merita numai si .

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ei, ce se mai aude cu Toto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Caprioara, sper sa nu se considere reclama, in ultimul nr. din Mami (ala cu calendarul cadou) exista un articol, ce sa faci daca pierzi jucaria preferata a copilului. Daca nu-l gasiti pe Toto, poate te ajuta sfaturile de acolo. Dar eu sper sa-l gasiti! Succes.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Multumesc Anangel, o sa caut articolul.

Deocamdata nimic, astept sa primesc permisiunea de la patronii galeriei comerciale pentru a lipi afisele la intrari. Liliana mi-a promis ca face demersurile necesare astazi, sper sa aiba timp sa le faca si sa si obtina acordul. Daca primesc raspuns pe mail de la ea, mergem sa le lipim deseara.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Of... Si eu am o bufnita de plus care am primit-o cadou cand m-am nascut. Are deja 21 de ani, si nu pot sa dorm fara ea, inseamna enorm pt mine. Nici nu stiu ce m-as face daca as pierde-o!
Sper din suflet sa il gasiti pe Toto!!!!

Mergi la inceput