Bucurii de sept - oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by adameasca
Dia, nu e asa cu laptele, nu se mai da la toti copiii, dar in mare parte totul depinde si de bunavointa medicului de familie. Unii dau retete de lapte praf indiferent de situatie, altii nu. Cautati pe la legislative topicul de care vorbesc...

daa, clar depinde de med de fam. io toata sarcina am avut toate medicamentele gratuite, analize gratuite...etc. acuma la fel. mi-a zis ca-mi da lapte pt fata daca vreau sa-i dau bebelac. am zis ca nu-mi trb, ca oricum nu-i dau bebelac si n-am ce face cu el. s-a rugat de mine o gramada. acuma am de gand sa-i cer ca sa fac branzica din el....

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Lili uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eloise, avem si noi o caciulita exact ca cea pe care o aveti voi in pozele de la intalneala...lui vladutz ii sta bine pe caputz? ca alexiei nu-i sta pe urechi...adica urechile nu sunt unde ar trb sa fie...sunt tare necajita ca mi-a placut mult cand am luat-o si am fost tare dezamagita sa vad ca nu-i vine cum trb...e tot bleu!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Alessia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Simona, multumesc! Ma apuc acum sa citesc la ZZ.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara..am aparut si noi sa va pupam si sa va uram o seara buna...
Noi am facut baitza...am papat si acum eliberm calculatoru ca are treaba tati..pupici si sa scrieti muullttee pagini sa avem ce citi maine dimineata la cafelutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Amarantina, ma bucur mult ca iti plac numele fetitei mele si intr-adevar si numele fetitei tale sint foarte frumoase si au o sonoritate aparte, placuta.
O sa pun si poze in citeva zile cu ea, sa o vezi.

O mamica fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

eloise, avem si noi o caciulita exact ca cea pe care o aveti voi in pozele de la intalneala...lui vladutz ii sta bine pe caputz? ca alexiei nu-i sta pe urechi...adica urechile nu sunt unde ar trb sa fie...sunt tare necajita ca mi-a placut mult cand am luat-o si am fost tare dezamagita sa vad ca nu-i vine cum trb...e tot bleu!

Caciulitza noastra e cadou de la Lullabay si Stefanel. Da, ii sta foarte bine pe capusor, pare sa se impace bine cu ea.

A propos de ZZ, si a propos de ce spunea o fata--nu mai stiu cine-- ca nu mai exista subiecte haioase ca cel cu "toaletele hotelurilor", ca sa razi de sa te prapadesti. Eu cred ca rar am ras cum am ras la subiectul despre...."tzapii cu oki tristi" de la ZZ. Il stiti? Bine ca e si putin picant... il caut si dau link, a fost votat subiectul anului pe langa cel cu toaletele.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by eloise

quote:
Originally posted by bb ralukutza

Caciulitza noastra e cadou de la Lullabay si Stefanel. Da, ii sta foarte bine pe capusor, pare sa se impace bine cu ea.

A propos de ZZ, si a propos de ce spunea o fata--nu mai stiu cine-- ca nu mai exista subiecte haioase ca cel cu "toaletele hotelurilor", ca sa razi de sa te prapadesti. Eu cred ca rar am ras cum am ras la subiectul despre...."tzapii cu oki tristi" de la ZZ. Il stiti? Bine ca e si putin picant... il caut si dau link, a fost votat subiectul anului pe langa cel cu toaletele.

puiul meu creste...

pozele noastre

ala cu piromanii ?
este bestial..daca-l gaseshti...sa rada si fetele

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili nu-s chiar asa de supla, am cu shepte kile in + fatza de silueta-mi de-altadat'... Shepte kile in plus inseamna o garderoba intreaga lasata de izbeliste , atatea hainutza preferate pe care o sa le pape moliile daca nu redevin slaba.
De altfel si tu arati foarte supla, esti frumusica si ai o alura sportiva, nici la tine nu se cunoste preferinta pt bomboanele Lapte de pasare.

Doarme bb. Ma duc sa fac o baie cu multa spuma .

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput