MAMICI IULIE-AUGUST

MAMICI IULIE-AUGUST | Autor: nicoleta79

Link direct la acest mesaj

BUNA, IN SFARSIT M-AM INSCRIS SI EU PE ACEST SITE CARE INTRU APROAPE IN FIECARE SEARA SI MAI CITESC CATE CEVA DIN CE VI SE "INTAMPLA" VOUA SI M-AM HOTARAT SA INTRU SI EU IN CLUBUL VOSTRU.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Bine ai venit printre noi
Sa ai un bebik sanatos si mancacios

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Vad ca mai exista un topic cu mamici de iulie-august, ba chiar a ajuns la volumul al nu stiu catelea si nici nu mai pot urmari discutiile, desi chiar sunt interesante si ma si incadrez in mamicile de iulie-august (Iosup mi-a dat DPN intre 29 iulie si 1 august, deci sunt chiar la limita iulie-august).

Propunerea mea e sa ne grupam cumva pe subiecte mai mici, in interiorul subiectului "mamici de iulie-august". De exemplu, "mamici de iulie-august - dureri" sau "mamici de iulie-august - miscari bebe in burtica" sau "mamici de iulie-august - ce mai mancam fara greata" si asa mai departe.
Pt ca altfel o sa ne pierdem de tot...
Ce ziceti?
Moderatorii, voi ce ziceti?

Sanatate!
Anca

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ancasiroxana, nu e rea ideea ta, dar din cate am vazut eu pe aici se practica un singur forum de mamici de...uite, eu sunt mamica de mai-iunie, noi acum am ajuns la capitolul 20, iar mamicile de ian-feb sunt la capitolul 57. Voi intrati la mamici de iulie-august, la capitolul curent, si va dati datele pe forum. Fetele de acolo va vor pune si pe voi pe listuta. Eu am intrat pe site cand mamici de mai-iunie era la capitolul 9 parca, dar am inceput de acolo si am citit zilnic...cu cat sunt mai multe mamici cu atat aveti de invatat mai mult una de la cealalta. Noi suntem acum 98, iar mamicile de ian-feb sunt 150, ceva de genul asta.

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Nicoleta79, te invit la mamicile de iulie-august 2007, pe care le gasesti aici .
Din pacate nu puteti deschide mici subcapitole, insa sunt convinsa ca mamicile de la acest capitol va vor primi cu drag.
Inchid acest subiect. Sarcina usoara si bun venit pe DC.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput