Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

camelia - daria vine la tine cand intinzi mainile ? luca daca il chem si ii intind mainile ca sa-l iau in brate, vine in cea mai mare fuga si cu 1 metru inainte sa ajunga schimba brusc directia ... cred ca never n-a reusit sa ajunga la mine in brate cand il chem; poate numai daca plangea.

mai , la noi cu mancatul, e o chestie proaspata, de 2 zile, da-ar Dumnezeu sa tina, ca si el se cam slifosea la feluri mai diverse, papa numai piureul lui si gata. stau si ma gandesc ca e posibil ca de la sucul ala dulceag sa fie, asta fiindca suna mai normal decat daca ar fi de la buseala suferita acum 10 zile la frunte; de exact atunci a inceput sa manance mai mult, fara figuri, asa ca de alaltaieri am inceput sa-i dat altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata!!

Mai fetelor ,de cind a plecat tati ,Orlando se trezeste cu noaptea-n cap ,la 8:00 ,pina acum dormea pina la 10:00 ,oare e o perioada sau pe masura ce cresc incep sa se trezeasca mai devreme??
Buluci ,al meu a facut primii pasi la 10 luni si a mers singurel abia la 11 dar de atunci n-a mai stat o clipa ,se ridica singur ,nu se mai tine de nimic ,nu mai cade ,se mai clatina si cadea des in funduletz inca vreo 2 sapt dupa ce a luat-o singur in picioare!
Sanatate sotului ,nu stiu ce sa te sfatuiesc ,n-am avut niciodata probleme de genul asta!
meems,sanatate multa Riannei ,sper sa-i treaca repede !!
Roxi ,felicitari pentru maselutza si performanta de a papa iaurtel :)

Ne putem lauda si nou ca Dienutza,maninca al meu copil intr-o disperare de la un timp ,oricit i-as da nu se satura ,iar dupa 2 ore imi cere ,,papa'' din nou ,eu nu's prea incantata pentru ca nu-l vreau obez iar in ritmul in care maninca acum nu mai avem mult:)) ,nu stiu ce sa fac sa-l mai opresc de la papat !

Fug la niscai shopping ,revin mai tirziu!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput