Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

acum am citit ce am scris!
Cred ca va dau dureri de cap cu logica asta a mea.
Ok, deci dupa ce am pus zaharul iau cratita de pe foc si nu mai am treaba cu ochiul de la aragaz.

Ma urmareste ceva cred zilele astea. Mult prea incoerenta am fost .

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am inteles si deci ma risc daca folosesc faina asta? 680?
mai am o faina trimisa de la tara. Cred ca nu e 00 nu?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ami, fa cu faina de care ai. In principiu, faina mai putin alba da o culoare mai spre gri a aluatului, ceea ce nu-i f. aspectuos la prajituri. Dar asa cum blatul la brownies este maro, n-are nici o importanta ce faina folosesti.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:



www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Buna seara

Am inceput si eu de ceva vreme sa mai fac cater o prajiturica de casa si cum eram in lipsa de idei, am aruncat un ochi aici la voi. Asa ca am facut azi Checuletul insiropat cu portocale, o minunatie...asa ca multumesc postatoarei.

As vrea sa fac cat de curand si prajitura Fanta (am mai facut-o in alta formula) care imi pare mai interesanta prezentata aici. Ce branza as putea folosi in locul celei din reteta, dar care sa aibe aceleasi proprietati. Pe aici branzeturile sunt cam lichide...oare un mascarpone ar merge? Ce ma sfatuiti?

Ce prajiturica mi-ati recomanda pt un St Valentin romantios?



Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

dama ghici ce iti recomand eu . Krem a la Krem si simti ca ai atins cerul .

Dragele mele, eu cred ca o iau razna cu acest Brownies. Iar mi-a iesit blatul casant (cu o pojghita ca de bezea), moale in interior chiar dupa 30 de min de copt, asta in cazul in care am respectat reteta cu sfintenie!
Cu riscul de a ma repeta, tin sa mentionez ca prima data mi-a iesit un blat ca o turta dulce (fara nici o pojghita), lucios, nu s-a lipit de vas, cand s-a racit l-am luat pe mana din vasul yena si nu s-a rupt (era un pic elastic). Un vis! A fost delicioasa prajitura! Nu stiu ce am gresit in ultimile 3 dati, inclusiv azi. IDEM
Cum va iese voua blatul??? Poate nu mi-a iesit prima data bine .

Poate gresesc la cantitati: 3/4 pahare zahar, 1/2 faina...Cat vine in grame? Am cantar si imi este mult mai usor asa. Poate pun prea putina faina...nu imi dau seama.


www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Asa ma bate gandul sa mai fac odata, si sa pun mai multa faina.
Pe bune, cred ca am sa studiez stiintific prajitura asta. Poate am sa fiu experta in Brownies. E revoltator sa nu imi iasa din atatea incercari!
Ce-i drept se moaie blatul dupa ce pun crema si o las asa...dar nu stiu daca pot sa scot prajitura din vas (Va trebui sa o pun pe un carton ca sa o duca cipi la serviciu).

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Natalia, in reteta originala scrie ca se pun 4 oua mari nu 2! Cum este bine?
Daca se pun 4 si nu 2 atunci asta ar fi salvarea mea!!!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ori in reteta aceea iese mai mult si de aceea sunt 4 oua.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Dama, sa va fie de bine, ma bucur ca v-a placut checul. Eu am facut crema de la Fanta cu cream cheese. Cred ca merge si cu mascarpone fara probleme.

Ami, de unde 4 oua? In retea de la brownies scrie clar: 2 oua.
Cit despre blat, am zis de nenumarate ori, blatul trebuie sa iasa casant, se va inmuia ulterior de la crema. Mie intotdeauna imi iese casant, ca bezeaua.
In grame, faina trebuie 70 g, iar zahar: 150 g.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput