Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 29
Moira spune:
Buna fetelor,
Am tinut o saptamana de Scarsdale si a dat rezultate, zic eu, in sensul ca am 54 kg, adica am dat jos 1,5 kg. Acum sper sa nu le pun inapoi, pentru ca sunt acasa pentru o saptamana si ma cam rasfat cu bunatati romanesti.
Va pup.
Moira
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, aseara am mancat fasole verde inabusita, ca puiul nu s-a descongelat si nu am mai avut chef sa ma duc sa imi cumpar piept de pui
.Sper sa nu se simta prea tare, mai ales ca am mancat destul de putin, cam 200 de grame, si fara nimic langa ea, doar cu sare si usturoi.
o zi frumoasa tuturor
mama lia spune:
kilo klickul e mai mult o pacalelea...l-am incercat si eu, de mai multe ori....nu la rind....ci o data la citeva luni....si cintarul a aratat dimineata 500 gr lipsa...dar a doua zi erau puse la loc.....e doar o chestie de moment....
am mai incercat si saptamina trecuta si cintarul nu s-a miscat decit...in sus...culmea, dimineata aveam chiar mai mult....
Luna75 spune:
Felicit toate fetele
care au reusit sa mai piarda din kg si va doresc o saptamana cat mai prospera in acest sens.
cocufan,imi este din ce in ce mai greu ,deoarece dezintoxicarea presupune ingerarea a multor lichide si o dieta stricta,mai bine zis cat mai putina mancare cu putinta.luni si marti am mancat doar ciorba de varza,azi am mancat fasole verde fiarta + morcovi fierti,maine voi manca supa de legume.
Bine ca lichidul din plante pe care-l folosesc este placut la gust si s-ar putea ca si taie pofta de mancare.
Abia astept sa termin cu curatirea pentru ca m-am plictist de baut atatea lichide.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Felicitari pentru kriss79 noua
si una dintre cele mai ambitioase si harnice
membra a grupului.
Sarcina usoara si la cat mai putine kg.in plus
Pentru fetele care tin post,idei de combinatii si retete gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5777
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
caminik spune:
Luna,multumesc pt floricele,ce bine e sa fii mai la inceputul listei!Dar te rog sa revizuiesti lista pt ca apar de doua ori.MULTUMESC!!!
kriss79 spune:
Fetele, cu parere de rau(dar si de bine pe de alta parte) parasesc grupul, dar promit ca ma voi alatura din nou la anul cam pe vremea asta
Asa cum v-a spus si Luna sunt proaspata graviduta!
mult succes in continuare!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
cocufan spune:
felicitari kriss!
(iti dai seama ca e apa minerala in pahar pt tine)
luna, cate zile dureaza detoxifierea?
chiara, tu tii dieta catalin crisan?
olim spune:
kriss,
felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos

poate vin si eu repede in noua ta gasca![]()
fetelor, sa aveti o zi frumoasa