Cum completez albumul?

Cum completez albumul? | Autor: mirela.mustaciosu

Link direct la acest mesaj

Va omor daca pun si eu intrebarea asta? Cum pun poze in album? Eu de ce sa nu ma laud? Am butonat de mi-a venit rau si nu reusesc sa descopar cum se face asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Mirela,
Presupun ca ai vazut ca toti ne confruntam cu problema asta. Si tot printre raspunsurile de aici exista promisiunea ca in curand vom avea cu totii un nou format de album.
Rabdare (si tutun, daca e cazul),

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Da, doamnelor si domnilor, toti ne confruntam cu problema asta, dar unii mai mult si altii mai putin, pentru ca altii au poze in album si unii nu! Asta e problema mea. Am vazut ca s-a pus intrebarea "de ce nu reusesc daca poza nu e mai mare de ...KB", inseamna ca exista niste conditii in care sa se poata. Si am vazut si un raspuns cum ca "am reusit!", de asta am intrebat cum. Dar ai dreptate. Mai astept. Poate e intr-adevar o problema generala si se va rezolva curand. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Mirela,
Cei care au poze in album le-au pus acolo mai demult. Cei care au avut poze in album si le-au sters, nu au mai putut pune altele. Cei care s-au inscris dupa momentul aparitie acestei probleme, e clar ca nu au mai putut sa-si faca album. Te asigur ca nu exista nici un fel de discriminare si ca este o problema generala si, mai ales, temporara. Numai bine,

DeDe

Acum am vazut ca tu nu ai poza pe paginutza personala - poate despre asta e vorba. Deci, itzi potzi pune o poza astfel: alegi din meniul din dreapta sus "Profil personal" - introduci parola - apare pagina cu info personale - exista un link "Editeaza paginutza la DC.COM" (dreapta jos) - o noua pagina in josul careia ai un buton Browse cu care poti sa-tzi alegi poza - apeshi Upload si apoi Trimite. Daca nu itzi iese din prima, persevereaza :D. Succes!

DeDe

Mergi la inceput

Gluma. A fost gluma cu discriminarea! Nu ma plang ca sunt nedreptatita. (N-o fac destul de convingator nici cand sunt cu adevarat.). O sa incerc ce m-ai invatat. Sa traiesti!

Mergi la inceput

Iaca, am incercat. Si imi spune: Accesul la aceasta pagina este valabil numai pt. inregistrati. La fel si daca incerc sa vad profilul oricarui membru cand imi spune Eroare! Trebuie sa fii inregistrat pt a vedea... Nu-ti mai bate capul! Poate ca nu e chiar atat de important! Multumesc oricum pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Si eu am aceiasi problemuta asa ca nu esti singura si am vazut ca sunt membrii noi care au o graza de poze..Dar noi de ce nu... Sunt probleme tehnice?...

"Succes is a journey,not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Va asigur ca problemele sunt doar de natura tehnica.Si la mine se-ntampla la fel:uneori pot sa intru pe chat,sau pe profil,alteori nu.De album nici nu mai spun!Mie mi l-a facut altcineva ca eu n-am reusit.Pt.chat sau profil de obicei incerc cu schimbat parola sau/si adresa de e-mail,cu log out/log in si de multe ori merge.Problema nu e permanenta si nici legata de vechimea pe forum a membrilor.Asta e!Perseverati!

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

rabdare si tutun si nu dati cu pietre!!!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Mirela, eu am incercat sa fac ce ti-a zis tie dede , adica am dat browse, apoi upload, dar nu am reusit sa pun nimic la paginuta personala.
Ce-i drept, toate pozele pe care le am eu pe CD-uri sunt mai mari de 60 kb. Probabil ca din cauza asta nu am reusit.
Cat despre album, imi apare un mesaj care zice ca inca nu am cont de album si sa contactez administratorul. Eu i-am trimis admin.-ului un mail in care i-am spus of-ul meu si acum astept...

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Eu n-am reusit sa ajung la browse, pentru ca nu reusesc sa editez paginuta personala. Imi spune ca accesul e valabil numai daca sunt membru inregistrat. Am incercat si cu schimbarea parolei si toate celelalte si n-a mers.

quote:
Originally posted by laura111

Mirela, eu am incercat sa fac ce ti-a zis tie dede , adica am dat browse, apoi upload, dar nu am reusit sa pun nimic la paginuta personala.
Ce-i drept, toate pozele pe care le am eu pe CD-uri sunt mai mari de 60 kb. Probabil ca din cauza asta nu am reusit.
Cat despre album, imi apare un mesaj care zice ca inca nu am cont de album si sa contactez administratorul. Eu i-am trimis admin.-ului un mail in care i-am spus of-ul meu si acum astept...

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput