Caut medic!
Salutare gravidutze!:-)
Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? Sunt in 6 saptamani si este absolut necesar sa ajung la un medic bun, deocamdata sarcina mi-a fost confirmata doar de cele 2 liniute roz...si de anumite stari!
Am doua variante: Dr. Lorena Turculet - Filantropia si Dr. Popa Elena - Spitalul Bucur...
Stiti ceva de aceste dr.?De Spitale? Sunt in ceata! Toti se inghesuie sa-mi recomande pe cate cineva, de aceste doamne am auzit lucruri bune! Puteti sa-mi spuneti si mie cate ceva?
Poate Dr. Tania Grou - poate sa-mi spune cineva de dansa? Candva am fost pacienta d-nei dr. am fost f. multumita, insa am pierdut legatura. Candva (acum 5 ani), era la Caritas!
Va multumesc, sunt sigura ca la inceput ati trecut prin aceleasi dileme, mi-ar fi de folos un raspuns sincer!
Va pup pe toate, sunteti minunate!
Ra
Raspunsuri
adda spune:
Aramona, intra la "Discutii generale" si vei gasi acolo un subiect care se numeste "Liste medici" (nu se poate sa-l ratezi ... e printre primele subiecte de pe pagina)..
uite si link-ul daca vrei: http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1879
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza
aramona spune:
Multumesc!
Am intrat pe acea lista dar nu pot sa cred ca lista medicilor buni se reduce doar la aceea!
Intamplator mie mi-au fost recomandate aceste persoane ca fiind foarte bune, dar cum orice femeie doreste detalii, vreau sa aud si de la alte persoane pareri despre aceste D-ne Dr.!
Sarna pt. sfat! Pup!
quote:
Originally posted by adda
Aramona, intra la "Discutii generale" si vei gasi acolo un subiect care se numeste "Liste medici" (nu se poate sa-l ratezi ... e printre primele subiecte de pe pagina)..
uite si link-ul daca vrei: http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1879
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza
adda spune:
Sper ca ai observat ca acolo sunt 10 pagini cu medici... 10!!! ai de unde alege!
Daca vrei informatii despre medicii care te intereseaza, intreaba-le pe fete chiar acolo, la "Liste medici"
mihuletu spune:
tot in lista aceea o recomandam si eu pe Dna Dr. Popa Elena de la Bucur.
pupici
www.sara.haihui.ro
aramona spune:
Multumesc, fetelor!
Am facut deja o programare la D-na Elena Popa, sper sa fie OK!
Va pup pe toate!
Sa ne auzim cu bine!
Ra
aramona spune:
Sarna pt. sfat "Sara Daniela&Mami"
Am recitit mesajele tale si n-as vrea sa te superi pe mine, se pare ca esti singura care stie cate ceva despre acest Dr., si tare as vrea sa-mi spui mai multe!
Ce tip de nastere recomanda de obicei d-na Dr. si daca practica des nasterea cu anestezie epidurala?
Ce parere ai despre Bucur?
Cam care sunt sumele cu care se "cotizeaza" (E o intrebare dura, sunt la inceput si as dori sa ma incadrez in normal, plus ca doresc sa mentin o buna legatura cu medicul!-poti sa-mi raspunzi si pe E-mail (sau deloc, dc. te deranjeaza intrebarea, eu oricum iti multumesc!)
Am mai citit de asemenea ca ai fost pe la Active Center! O parere avizata m-ar ajuta! As dori sa stiu dc. pe perioada sarcinii pot face exercitii fizice (stiu ca e bine), dar ce fel si unde? Si dc. merita!
Dc. poti sa-mi raspunzi, m-as bucura!
Multumesc,
Ra
mihuletu spune:
aramona,
dna dr. e o dulceata, o sa-ti placa foarte mult. si nu numai pentru ca arata bine, te asigur. ea recomanda nasterea naturala, dar nu se pune contra nici la nasterea cu epidurala. vorbestea ea cu anestezistu', caruia te si prezinta in prealabil. bucur e o maternitate ca aproape toate din romania, saracacioasa dar ca plus, e foarte curata. plus ca te cazeaza, fara sa dai bani, dupa ce nasti, intr-un salon de doua paturi, unde iti aduc si copilul in 24 de ore de la nastere, ca sa-ti dea timp sa te odihnesti dupa nastere. asistentele sunt dragute si toata lumea se poarta frumos, chiar daca ai sau nu bani sa le dai.
eu am dat doamnei doctor 100 usd pentru ca m-am gandit ca tot atat as fi dat si la municipal si la alte maternitati mai fatoase dar fara sa ma bucur de acelasi tratament "grijuliu" din partea medicului. tarifele sunt mai mici, fetele dadeau intre 2 milioane - 2,5 milioane medicilor pentru nastere naturala, 250 mii moaselor si intre 10 mii - 30 mii asistentelor la spalare si 500000 medicului neonatolog.
nu te va chema foarte des la control, insa o vei putea suna de cate ori vei avea probleme si-ti va raspunde amanuntit la ele si te va programa la control daca tu sau ea veti considera ca e nevoie. punctul slab al maternitatii e ca nu au un ecograf ca lumea si ea nu iti va face ecografii. eu am mers la sanador si apoi cu rezultatele la ea. la fel, sa-i spui daca nu ai medic de familie, sa-ti recomande ea eventuale vitamine, calciu etc. nu e adepta vitaminelor prenatale si a altor vitamine in timpul sarcinii decat luate din alimentatie.
la active center e super misto - sa faci gimnastica aerobica de acolo. mie mi-au mentinut tonusul si ma simteam foarte bine dupa ora aia de aerobic. cursurile prenatale poti sa le faci si la filantropia, sunt la fel de bune doar ca-s gratis.
daca te mai pot ajuta cu ceva ... cu cea mai pare placere.
pupici, si ma duc ca plange sara.
www.sara.haihui.ro
aramona spune:
Sarna mult de tot pt. sfaturi, luni ma voi duce la ea!
Nu stiu insa daca are un cabinet particular, eu voi merge la Bucur, dc. e cazul de echografie, vad eu unde ma trimite sau unde pot sa ma duc...Cu siguranta va trebui sa-mi faca niste analize complete, nu stiu insa dc. ea-mi recomanda sau medicul de familie? E prima oara cd. trec prin asa ceva, sincer in momentul de fata nu ma scot banii din casa asa ca as dori un sfat cat mai sincer!...si mai putin costisitor!
Pupici tie si Sarei!
mihuletu spune:
nu are cabinet particular, dar asta nu e un dezavantaj, parerea mea e ca in felul asta are mai mult timp pentru paciente si nu exista nici un impiediment sa vina la nastere. la doctorita de familie mi-am facut analizele de sange si mi-a dat retetele gratuite, calciu si pastile cu fier. s-o intrebi pe dna dr. unde poti sa-ti faci ecografiile si unde sa-ti faci testarile specifice si necesare in sarcina (toxoplasmoza, chlamydia...) si daca este obligatoriu sa ti le faci pe toate...
pupici.
tine-ma si pe mine la curent
www.sara.haihui.ro