Sa ramin in aceeasi casa ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Sfaturile fetelor sunt bune, dar poti pune si problema de a vinde apartamentul si de a te muta in altul nou. Viata noua, casa noua. Asta daca nu cumva detesti schimbarile. E adevarat ca atunci cand reusesti sa lasi trecutul cu adevarat in urma nu-ti va mai aminti nimic de fostul sot. Treaba cu ipoteca nu am prea inteles-o, dar fi convinsa ca doresti sa te casatoresti cu acest om, atunci cand hotarasti ca apartamentul sa devina bun comun. Riscurile le stii si tu, ai trecut printr-un divort. Iarta-mi comentariul.

Multa fericire!

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

viata noua casa noua.... asa mi se pare mie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

E asa cum ai spus tu: "nu e locul de vina....e dobitocul"
Stiu asta din experienta proprie.
Cel mai important lucru este ca persoana sa nu mai existe in inima ta...the rest is just details :)
Pentru inceput e bine sa ramai acolo pentru copil,mai tirziu o sa apara si alte oportunitati.
Move on and stop thinking about the past...it's past and it's nothing we can do about it to change it.
Iti doresc fericire multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ai zis perfect "Nu e locul, e dobitocul"

Am trecut exact prin ce treci tu, ba chiar mai mult: eu dupa despartirea de fostul sot am ramas sa locuiesc in apartamentul din casa socrilor mei!!! Fostul sot s-a carat (bine, relatia cu taica-su era deteriorata, acesta fiind alcoolic), iar eu am ramas acolo si cateva luni mai tarziu l-am cunoscut pe actualul sot, care aproape imediat s-a mutat la mine. Fosta mea soacra l-a "adoptat" repede pe actualul meu sot dupa ce l-a cunoscut mai bine, a venit si la cununia noastra si, cu lacrimi in ochi, ne-a urat "sa dureze vesnic de data asta, caci o meritati amandoi", ba ne si ajuta cu curatenia sau mai spala rufe pt. noi...

Noi am pastrat mobila de dormitor si nu ma deranjeaza DELOC sa dorm acum acolo cu cineva care ma iubeste. Urma fostului sot s-a sters la putin timp dupa plecarea lui, cand m-am trezit eu din iluzia ca acel om m-ar fi iubit vreodata.

Ba eu am mers si mai departe: in 2001 l-am cunoscut pe actualul meu sot, iar in 2002 mi-am petrecut concediul cu el exact in locul si la hotelul unde facusem cu fostul sot cel mai frumos concediu, unde ma simtisem eu cel mai bine. Si stii ce bine mi-a fost si ce bine m-am simtit? Anul trecut ne-am mai dus odata tot acolo (Portugalia, Carvoeiro, Vale de Centianes - e un loc binecuvantat de D-zeu). www.carvoeiro.com/Beaches/Centianes.htm" target="_blank">http://www.carvoeiro.com/Beaches/Centianes.htm

Asa ca eu zic sa nu te impovarezi singura cu ganduri din astea. Omul sfinteste locul, nu se spune asa? Ai grija de sufletul tau, de copilul tau si de noul barbat din viata ta, restul sunt fleacuri._
Ca sa descoperi America, uneori e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Eu as vinde casa,as imparti banii cu fostul si m-as muta la rent.Oricat de puternic ai fi,oricat de mult ti-ai impune sa nu te gandesti la fostul,oricat de bune te-ai intelege cu actualul ,totusi...nu poti impiedica amintirile sa apara...amintiri frumoase ,amintiri urate...chestii care iti pot influenta prezentul.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Intreaba-l pe dansul daca il afecteaza. E cel mai (posibil) afectat. Cat despre tine, cred ca e mai confortabil sa nu ai o schimbare brusca. Dar ce vorbesc eu...tu stii mai bine.

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Daca e vorba de amintiri, sentimentalisme - n-as schimba casa, probabil as schimba patul, lenjeriile si alte maruntisuri, lasandu-l mai ales pe noul partener sa aleaga, dar....cum spunea Lemoni n-as face asta din motive strict juridice asa incat sfatul ei vinde casa, achita creditul la banca, imparte profitul cu sotul si stai cu chirie o vreme mi se pare f. f. bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu n-as schimba casa: nici macar toata mobila.... Cu 2-3 detalii poti sa obtii cu totul alta atmosfera.

In plus, mi se pare mai greu sa treci printr-o perioada trista si sa locuiesti acolo unde cindva erai fericit... nu invers.


Elise & BBLisa

Mergi la inceput