Manichiura
Buna fetelor.Va deranjez cu o intrebare legata de oja.Ce oja cunoasteti inafara de firma RIMMEL SI SEVETEEN, care nu sare dupa 2 zile si rezista mai mult.Va multumesc
Raspunsuri
tumpi spune:
Acum depinde si cat de mult stai u mainile prin apa, ca la un mom dat mai toate ojele sar, doar daca iti faci manechiura pe baza de gel, atunci ai sanse sa ai o manechiura impecabila si 2 saptamani.Dar ca sa enumaram niste firme cu care eu m-am inteles mai bine, as incepe cu Maybelline,dar sunt si produse mai ieftine,pe care multe nici nu le-ar cumpara,dar totusi in ciuda pretului isi fac bine treaba.Astea ar fi cele de la Gabrini, Classics si chiar Maria Lopez.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
tudormiha spune:
Fetelor va multumesc mult dar la firmele pe care mi le-ati recomandat gasesc si culoarea maro nesidefata???? Profit de voi acum cu intrebarea asta?
tumpi spune:
Peggy Sage are, e Brown 100250
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Trin spune:
quote:
Originally posted by teo1970
io mi-am luat de la Peggy Sage "Tulipe noire", e un maro mai inchis, dar e f. frumos
Cam la ce pret este o oja Peggy Sage? Si de unde se merita sa o cumpar in Bucuresti?
teo1970 spune:
21,5 RON
nu se vinde in magazine, doar la sediul firmei importatoare: Str. Olari 43, linga Foisorul de foc
nikole spune:
E m-am inteles f bine cu BOURJOIS, de altfel si cosmeticele de la ei sunt dementiale.
Insa cum eu numai manichiura frantuzeasca imi fac, chiar nu stiu mai nimic despre nuantele pe care le au.
Tratamentele ptr unghii sunt foarte bune, oja te tine sigur mai bine de o saptamana plus ca are luciul acela ca in prima zi...mie imi plac, insa am aflat de curand ca sunt f toxice..
pacat...
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
diadaniela spune:
Bourjois are oje f misto.
eu mi-am luat de Body Shop oje miniBourjois.
imi plac ca-s micute ,ca eu oricum ma plictisesc dupa ce ma dau de 2,3 ori.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana