Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
nicoleta raducu spune:
Moni
o zi frumoasa si fa abstractie de zombileala.
si la Di si sa se faca bine.
Anuta...
tinem pumnii lui Tibi
la vaccin!Asteptam sa ne zici cum a fost.
Hai Cuscra Silvie baga si tu aici o vorba si zi-ne cum va sarbatoriti...
Dana
ma uitam azi pe site ...Esti o dulcik..sa-ti trimit si io poze fata ..ca vad ca suntem codase...
Toanca..ma bucur ca e mai bine scumpicul..si foarte bine faci sa-l mai tii o zi pe regim...Sa stii ca e f bun si mar copt cu brinzica..daca ii place...
Fetele, io bintui prin casa...aici desi sunt citeva raze..bate un vint nebun.se pare ca se pune pe iarna putin...naspa...
toanca spune:
Nu prea ii place marul copt, asa ca ii dau numai banana cu banzica, iar la pranz (avand in vedere ca nu suporta orezul in nici o combinatie) are paste cu pui si masline....sunt asa de bune...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
dana_ene spune:
Moni, sa ne mai spui despre Dia. M-am tot gandit la ea.
Nicole
. Astept pozele, cum sa nu.
Am vazut-o pe Daria in pozele de la ziua lui Tibi. E asa dulce si delicata. Abia astept sa vad mai multe poze cu ea.
Vine si pe la noi furtuna care a trecut prin Europa de vest. Nici nu stiu daca apuc s-o scot pe Roxana. Oana iese oricum, dar mi-e teama de asta mica.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
toanca spune:
Nicoleta, eu fierb puiul separat;
Intre timp fierb pastele.
Cand sunt aproape fierte (pastele si puiul) fac un sos din un pic de rosie (cam 1/2), 1/2 catel de usturoi, cam 2-3 masline taiate marunt, un pic de ardei gras....
Las solul sa dea bine in clocot si il amestec cu pastele si puiul.
Toate astea le mai las vreo 5-10 min. la foc mic, dar ai graija sa nu se lipeasca.
Iese o bunatate
, iar piciul e disperat dupa ele.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
dana_ene spune:
Toanca
. Tocmai ce-am pus puiul la fiert. Fac si eu...
. Mersi
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
nicoleta raducu spune:
Fetele..chiar..ia hai sa mai postam si noi ce le mai dam puiutilor..sa mai facem si noi schimb de idei..ce ziceti?
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritiolor de azi.....Ali, vad ca ai fost super rapida
.
Eu m-am trezit la 7 cand a plecat Cristi la Cluj dar avand in vedere ca e o vreme kkcioasa si friguroasa am decis sa ma mai bag un pic in pat si asa am dormit pana la 10. Razvan nu stiu ce a avut ca pe la 5.30 s-a ridicat in picioare si a inceput sa cante si sa aplaude si oricat m-am chinuit nu s-a linistit. Asa ca in ultima instanta l-am luat in pat cu noi doar-doar se va calma si sa se poata odihni Cristi dar a fost mai rau. A inceput sa bata in perete la vecini, sa strige tata si mama ca disperatul, sa rada in hohote si in final s-a apucat sa mestereasca la nasturii de la pijamaua lui Cristi. Asa ca pana la a urma ne-am trezit, pe la 6.45 si i-am facut lapte, a papat si s-a pus la nani
.....de unde era sa stiu ca ii era foame ca nu plangea ca de obicei, era doar ffff happy.
Bee,am ratat poza...........
Silvia, abia astept sa vad ce gasesti pentru Alain!
Moni, sper sa fie bine Dia si sa nu mai faca febra. A inceput sa pape pt ca sigur i s-a redus inflamatia din gatut!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
silvi_2005 spune:
Fetelor va multumesc din inima pentru urari!!!
LA MULTI ANI EDUARD!!!! LA MULTI ANI SI PUIUTULUI MEU!!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.