Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bumbi as vrea eu dar nu e dupa cum vreau eu. Mai nou imi doarme ziua foarte putin,cred ca din cauza ca vin ceva dintisori,ca 2 ore daca le doarme si alea ,apoi pe la 8 e lesinata de somn si adoarme cam 20-30 de minute dupa care este fresh si are chef de calarit pe mine si pe tata-so si apoi adoarme pe la 10- 10 jumate.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetele...eu ii cetesec beletul...compromitator lui slvi maine dimineata. acum m-a cam luat somnul, zau! asa ca va pup si o noapte linistita va doresc!

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola hola hola !!!!!!
Mi-a fost dor de voi toate !!!! Am ajuns si noi aici in Spania de vreo 10 zile, dar nu mi-a mers netul la inceput si apoi nu pre am avut timp sa citesc. Am citit doar cateva pagini din acest nou capitol asa ca sunt in urma rau cu toate stirile.
Sa va spunem mai intai despre noi :
- de cand am ajuns aici Clara a inceput sa mearga , sa faca pasi singura. Mai nou nu vrea nici in tarc , nici in brate , doar pe jos
-cat de bine mi-a papat in Ro atat de prost imi papa aici . Sa zicem ca acum e ceva mai bine, caci cand am ajuns aici era si racita si a apucat-o si o diaree cateva zile si a refuzat sa pape. A pus-o pediatra la regim , ca nici lapte nu am avut voie sa-i dau , daor papica de orez a mancat biata copila .
-raportam si noi greutatea , tineti-va bine ca suntem fruntase cred la categoria pana : 7,880 si 73 cm . Asta e , sanatoasa si activa sa fie in continuare .
-din 1 feb voi incepe si eu sa lucrez la birou la o firma . Maine va trebui sa anunt famila unde lucrez ca ii parasesc. Mi-e groaza. Sunt fericita nu pot sa zic nimic , doar ca fericirea imi e umbrita de faptul ca voi merge sa lucrez la 35 de km , deci nu voi mai fii asa de aproape de Clara daca se intamola ceva, dar sa speram ca nu se intampla nimic rau, si daca se intampla in 30 min ajungem cu masina. Voi lucra cu sotul meu mergem amandoi cu masina .
Si acum sa vad ce mai imi amintesc din ce am citit.
Bee, imi vine imediaat in minte cum scrie ca Ana refuza mancarea . Cand te citesc pe tine imi zic ca uite nu sunt singura si se poate si mai rau. Clarita totusi mai papa cate ceva, in mica cantitate de obicei dar na ....... Toata stima pt rabdarea ta , si m-ai facut sa rad, cum voiai sa areti cand ai nascut ? Eu dupa ce am nascut tin minte ca m-am dus a 2-a zi la baie si aveam o fata imensa umflata de nu imi venea sa cred . Jalnic la mine e pre putin spus.
Am mai citit ca Diana are febra si e suspecta de ceva boala ( am uitat ce ) si ca ia antibiotice . Pupicei sa se fac abine curand vorbareata si smechera sectei !!!!! Piticii de la voi au un efect extraordinar doar cu ei se joaca, multumim mult de ei , sunt excelenti . Am toata casa plina cu pitici
Am citi ca Ema a scazut in greutate, eu nu cred ca e asa problema oricum arata super bine, vigilezi tu si ai sa vezi ca va fii ok.
Dani si el bolnavior si Mirela la fel Pupici si sa va faceti bine . Trimite-mi nr tau de telefon de fix daca ai , pe PM ca sa mai vorbim .
Iarina a facut o gramada de pasi !!!!
Giova vrea sa-l pun ape Clau la ingrasat . Giova , nu am ajuns sa ne intalnim . Tu tocmai atunci nu aveai net , iar eu eram toata ziua in voiaje
Tibi mananca bine ficatelul Noi asa si asa .
Cam atat imi amintesc multumim mult de urari , la servici o sa am net sa vad daca o sa pot intra mai des.
Pupici

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Aici sa ii uram lui Alain La multi ani!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92471

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

Si daca tot nu am somn aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92472 sa ii uram La multi ani lui Eduard de mamica Micio...

Miciooooooooo ma da si tu un semn de viata....ce mai face ginerica? Iarina e tare suparata ca nu mai are vesti de la el.

ali
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

Na , ca ati plecat toate la somn...

Ana_m lasa ca kg. ca important e sa fie sanatoasa de la noi.Bafta la noul loc de munca.

Plec si eu la nanita...ca se pare ca iar sunt pasare de noapte

O noapte buna si linistita sa aveti tuturor.

ali
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Va multumes tuturor pentru urari, sunteti niste dragute.
Ali, esti tare draguta ca ai deschis subiect pentru Alain.
Bee exact ca Anuca ta e Alain, parca s-ar intelege sa fie asa. Eu reusesc sa-l fac sa pape la pranz cate ceva si mananca in fiecare zi cate 150-200 de iaurt crema de la Milli. Dar el pap lapte si eu dau de cate 3 chiar 4 ori pe zi ce sa fac daca nu vrea mancare mai bine plange de foame....Lasa ca se vor apuca ei de mancat, eu ma gandesc ca acum dupa un an se schimba...

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ana, bine ca ati ajuns in Spania ok si si-a revenit Clara din diaree! Si chiar ca e Clara categorie pana! Sanatoasa sa fie ea! Mie mi-e chiar rusine ca ma plang cu nemancatul piticei mele. La ea chiar nu e problema de asimilare, ca doar aproape numai lapte asimileaza si ala bine de tot se pare. Ana mea e mare, soliduta, cine o vede zice ca-s eu nebuna. Cum mai e Clara cu alergia?
Eu n-am somn. Bumbito, barbatul meu fu azi la Craiova, ca tot te plangeai ca pe la voi nu vine nimeni! sa treaca julitura baiatului.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Silvi stiu de Alain ca e mofturos. Si eu pana acum vreo 10 zile reuseam sa-i dau o masa pe zi Anei cat de cat buna. CEa de pranz, cand halea legume din ciorba, carnita sau alte combinatii. Dar s-a dus de cand cu mucii. CAt despre schimbarea de la 1 an, eu marturisesc, ca e o schimbare minunata! Fata mea s-a schimbat complet. E muuult mai intelegatoare, mai putin maraita, mai cuminte. E un copilas maricel. SI mai nou in fiecare zi ne spune ceva nou. Ieri mi-a spus papa, azi mi-a spus "la la". Dar tot "tata' e cel mai frumos cuvant. Si-l spune cu atata drag, de ma topesc.
Io o iau incet spre culcus si va doresc o noapte buna!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI EDUARD SI ALAIN NICOLAS! SA CRESTETZI SANATOSI SI VOIOSI SI NOROCOSI!
SA aducetzi numai bucurii parintzilor si sa ascultatzi de mamicile Silvi si Micio!

Anam- ma bucur ca atzi ajuns cu bine si felicitari pt mers!
Anas-vazut pe tibi cu cotoiul si super papa ficatul, as vrea si eu asa, tu il prajesti sau ilfierbi?
Am pus poze cu emma dar vad ca nu le putusi viziona, asa-i?
IARINA-felicitari pt primii pasi, de acum sa te tzii mamico!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput