Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bumbita chiar ma gandeam ca nu prea stiu ce sa fac maine deosebit daca sambata e petrecerea.Maine cred ca o sa impodobim putin prin zona, o sa-l duc pe Alain sa isi aleaga el o jucarie cadou si nu stiu..... ce sa mai fac?Imi mai dati voi ceva idei?

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello, aici bate vantul rau de tot, am antena parabolica fixata cu o cutie grea metalica, e grea si e de 5 ani pe balcon.,...a luat.o vantul si am gasit antena cazuta....scaunele au fost trantite, e urgie aici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

sa stai cat mai mult cu noi!!! glumeam.

mergeti prin parc , daca e frumos afara, prin magazin , cum ziceai si tu, si...de ce nu...sebi se simte ffff bine...la mc donalds, cu o prietena - doua, care au si ele copii.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Bumbita se numeste camomilla remediul, concentratia e 10M si se da in jur de 10 bilute o singura doza, puse in lingurita.E bine sa nu-i dai nimic 30 de min dupa aceea si sa nu consume nimic aromat sau ustuoi in ziua respectiva.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anas-saru'mina!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

...si presupun ca se da inainte de culcare, nu?

multumesc mult, silvi! cand o sa o cumpar si daca mai am nelamuriri, pot sa te intreb, da? nu te deranjeaza?

o sa intreb si eu dr. , dar la cat e de ... nu stiu daca a auzit de asa ceva.

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

maraki se simte ca te-ai dus la serviciu...intri mai rar, esti obosita. mai zi-ne de angelos...mai e bolnavior? ce nazdravanii mai face el?

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Anasebe acumam citit ca ii dai de doua zile, pana la urma ce concentratie ai gasit?

Mergi la inceput

Bumbita poti sa i-l dai oricand.Binenteles ca poti sa ma intrebi oricand orice daca pot si stiu iti raspund cu drag.

Mergi la inceput

i-au aratat la stiri pe columbeni...in apartamentul de la elias. iri i-a adus micutei o pereche de cercei de aur alb, monica zicea ca e o fetita foarte cuminte, a plans doar un minut, ca se gandesc sa-l faca si pe al doilea cat de repede se poate si botezul fetitei il vor face pe 27 mai, de ziua lui iri....nasii vor fi adrian si consuelo mutu ( asta ca tot pomenisei de el, giova).

arata foarte bine monica, iar iri venise intr-o decapotabila, in costum...se vedea ca sunt fericiti. stiti ce imi place mie la ei - ca desi au bani, vor sa se ocupe ei de cresterea micutei, sa-i schimbe scutecele, monica nu are fitze, ci vrea sa o alapteze ...

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput