Bucurii de sept - oct 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
Cata_adr spune:
Adriana si eu i-am dat lui Robert pe la 2 luni jumate suc de mar si de morcov intre mese. Asa a zis doctorul..Robert insa, nu le-a tolerat bine. Era cam micutz. Imi urla toata ziua, el care nu e un plangaret. Numai la masa se potolea. In rest, nimic nu-l facea sa taca. Atunci am hotarat sa nu-i mau dau si mi s-a linistit baiatul.
Btw...am uitat. Merci pt. mail-ul despre bone
Alesia - te inteleg dar hai sa gandim pozitiv. Facem sacrificul asta pt. ca minunile noastre sa creasca mari si frumoase.
Ma bucur ca v-a placut filmuletzul. Sper sa mai prind faze haioase.
Maine mergem si noi la vaccin...am ceva emotii.
GETY spune:
Cred ca am ramas singura si ultima care mai picura laptic in ligurita sa dea la copil Vigantolu'. Am citit din urma si la concluzia asta am ajuns. Sunt de moda veche, ce sa-i faci?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gracie spune:
Cata, am ras cu lacrimi! Tot asa face si Cipic dar mai mult la maica-mea, ca sta mai mult cu ea, ii spune povesti, etc.
Pupam baietelul haios!

scumpik_lui spune:
Uitati-va acum pe ACASA ca e reportaj cu iri si moni la spital
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
mexxa spune:
da acolo ma uitam...de acum pe toate posturile vorbesc despre astia........
si LA MULTI ANI pentru sarbatritii zilei de astazi...sa creasca mari si frumosi!!!!!!!!
mexxa spune:
Si ca sa va amuzati putin va invitam www.dropshots.com/mexxa" target="_blank">aici
gracie spune:
scumpik, io nu ma mai joc!!! m-am uitat la filmuletzul lui Luca si iar mi-au dat lacrimile!!!! si unde mai pui ca seamana f bine cu Cipic cand era de cateva sapt...la gurita, mai ales!
Va pup pe amandoi!
MamiLili spune:
Seara buna!
Eloise, desi are si Cipcal vit D, eu tot ii dau lui Mathias 2 pic Vigantol/zi.
Despre Moni...ceea ce nu-mi place este ca a devenit peste noapte o vedeta doar pentru ca s-a cuplat cu un mosulet, el era cunoscut inainte dar ea era doar o eleva obisnuita de liceu. Nu mi se pare firesc sa li se ceara autografe, ce mare merit au? Plus de asta, de cand e partenera lui Columbeanu toata lumea se gudura pe langa ea si-o trateaza cu un respect deosebit, ceea ce n-ar face cu oricare alta tanara de 19-20 ani. Ce oameni penibili si ipocriti! Imi amintesc ca in vara lui 2005, cand ei erau doar de 2 luni impreuna, au venit la restaurantul unde luam si noi cina (undeva la mare) impreuna cu actualii lor nasi. La masa a vrut sa-i serveasca chelnerul care se ocupa de zona respectiva, dar Iri s-a ridicat si-a solicitat sa-l serveasca seful de sala. Si-mi mai amintesc cum Monica statea la bratul lui Iri si-l tinea strans strans, de nu putea omul sa faca nimic cu mana respectiva. Se vedea ca era disperata sa nu-l piarda.
Despre show-ul si tam-tam-ul de aseara nu pot sa zic altceva decat ca era firesc sa i se acorde atata atentie Monicai de catre televiziunea care i-a transmis reality-show-ul timp de atatea luni. Iri si Moni sunt un cuplu atipic si atrag atentia. Indraznesc sa pariez ca daca ar fi nascut altcineva cunoscut din tara si nu Moni, valva n-ar fi fost la fel de mare.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
DiaB spune:
Tare frumos mai rade scumpelu tau, Mexxa...
Uf, abia astept si eu sa rada Maia in hohote...
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA