lichid amniotic - cand il inghite BB ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana, du-te la medic... sa te primeasca... daca nu cauta si du-te la altul, numai du-te pt. ca sunt convinsa ca nu e nimik grav, dar cu agitatia si stresul in care traiesti ii faci mai mult rau copilului, asa ca mai bine cauta un medic sa te primeasca si sa iti explice ce se intampla!

Oricum.. in alta ordine de idei, la eco morfo. facuta la 20 de spat. si 5 zile nu mi-a zis ca bebe inghite lichid, dar nici nu a facut caz din asta... asa ca te rog, pana nu ti se spune ceva NU te mai alarma... Noi oricum suntem cat putem de mult alaturi de tine!!!

Aici e Burtik mea

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 23+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

liviana, du-te la doctor, nu mai astepta programarea! te duci la cmu cand are program si spui ca-i o urgenta. sau te duci la municipal (parca acolo lucreaza) si tre sa dai de el!
cu toate astea, eu zic sa nu te alarmezi prea tare - iosup are uneori darul sa bage lumea-n sperieti. asa i s-a intamplat unei prietene - i-a gasit copilului niste calcifieri sau cheaguri pe creier sau asa ceva (nu mai tin minte exact) si a speriat-o raaaaau, dar pana la urma s-au resorbit si bb a fost ok la nastere. el spune ce vede - orice rezultat trebuie interpretat de medic, ca el nu are voie sa-ti spuna nimic. ecografia e ca orice alta analiza...
curaj !

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana nu stiam de ce se agita fetele la noi pe forum ca eu nu gaseam nimic postat de tine. Eu am fost ieri la eco si se vedea cum bebe deschide gura si inghite. Dar am 23 de sapt. Sarcina ta e mai mica putin si poate ca nu a inceput inca sa inghita. Nu te mai speria. De ce nu il suni pe dr. Badiu ca sa te linistesti? Sau da o fuga pana la CMU daca stii ca e acolo si nu cred ca va refuza sa te vada chiar daca e plin.
Merg si eu luni la Iosup la eco morfologica si o sa il intreb si eu. Daca nu cumva ma sperie si pe mine cu ceva.
Hai fruntea sus ca fetele noastre sunt mari de acum si mai rezistente .
Ai grija de tine si de printesa.

Mica 23

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Va multumesc frumos pt incurajari.
brazuca25, saru-mana mult pt link, m-am linistit dupa ce am citit. Practic Iosup a examinat stomacelul BBlui si mi-a zis ca e gol, ca nu are lichid in el si ca ar fi trebuit sa inghita. A facut aceasta precizare si m-a indrumat la Badiu.
Problema e ca n-am mai fost la Badiu niciodata, pe 24ian e prima mea intalnire cu el. Pana acum am mers la alta doctorita care nu mi-a insuflat incredere si de aceea vreau sa merg la Badiu. Nici pe aceasta doctorita nu o pot contacta, caci nu mi-a dat nr ei de mobil. Daca o sun la CMU, n-as vrea sa ma cheme la control sau sa ma sperie cu mai stiu ce interpretari gresite (nu mi s-a parut profesionista).
Oricum acum m-am mai linistit, probabil depinde de fiec BB cand incepe sa inghita lichidul. El de altfel e vioi, il simt bine mai ales seara si dimineata.
Va pup si inca o data multumesc pt suport si vorbele de incurajare. Acum e soare si pe strada mea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Liviana suntem alaturi de tine si curaj.Eu am fost la echo la 23 saptamani si mia zis ca a inceput deja sa inghita lichid, dar tu esti mai mica putin ca mine si trebuie sa ai putina rabdare. Odata ce bebelinul este miscaret si se agita in burtica la tine,....parerea mea este ca e bine.Noroc si multa bafta in continuare.

Paula24+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Postez si aici pt alte gravide interesate de acelasi subiect:
Tocmai m-a sunat dr medical advisor de la noi cu care am vorbit aseara in leg cu lichidul amniotic. Mi-a zis ca a cerut parerea si altor dr gineco din CMU si ei considera ca neaparat trebuie repetata ecografia. E posibil ca in mom respectiv BB sa fi eliminat recent lichidul si de aceea sa fi fost stomacul gol. M-am bucurat enorm ca mi-a facut o progr la eco 4D, la o dr din CMU Arcul de Triumf, luni.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 20s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, sa fie totul bine Sa fie puiutul bine (indiferent daca e fetita sau baietel;))

Anca 21+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ibelciug,sper sa fie totul bine si bebe din burtica sa fie sanatos.iti tinem pumnii si roaga te la dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Liviana acum am vazut si eu subiectul asta! Bafta multa la eco de luni si sa vii cu vesti bune!

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Bafta multa la eco si ai incredere ca totul o sa fie OK!

13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput