Nou stil de viata (122)
Raspunsuri - Pagina 27
miag spune:
Salutare!
Bun venit fetelor noi: anangel _lexi si inni
Mamicadulce, wellcome back!
Mephala, eu nu prea subscriu la poza cu cantarul...dar daca nu se poate fara...ma conformez ca sa nu credeti ca trisam, desi repet mi se pare cam aiurea .
Panterele negre, ma bucur ca am ramas in formatia initiala

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

oLo spune:
io nu pot nici in ruptul capului sa pricep: de ce ar trisa cineva? ca doar scopul e sa pierdem ceva kile si sa avem o viatza mai sanatoasa. Ce sa trisez? sa ma mint pe mine insami? e aiurea rau!daca plecatzi de la aceasta idee, nici nu mai merita sa scrietzi la acest subiect! rusine la cine s-a gandit la trisare!!!
Hai panterele negre!!!
Eu azi am baieram la firma (cica sa ne faca urarile de an nou). Cum am programare la dentist disara, m-am scos ca nu merg la baieram :D si implicit nu consum niste calorii de aiurea...
Sabina spune:
wow, ce mobilizare aici!!!
eu sunt la etapa in care am inceput cu greturile, deci,...
asa ca raportez mentinere, LOL. Sper sa ma mentin inca o luna jumate macar.
:)
Bune venit noilor fete si spor la slabit!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Zuzilici spune:
Si eu sunt de acord cu poza de cantar. Toacmai mi-am facut poza de inceput. N-o postez ca-i dezastru. Si la cat imi e de rau arat tare jalnic. E doar pentru sufletelul meu si daca ma simt mai bine maine am sa-mi mai fac una si pentru album.
Ma gandeam sa-mi fac o poza de incepu si pentru cantar dar se pare ca aparatul meu foto cantareste aproape 1 kg. Nu mi-a venit sa cred.
asa ca o sa trebuiasca s-o rog pe mama sa-mi faca poza in timp ce ma cantaresc.
Doina care-i meniul tau? Nu-mi aduc aminte sa-l fi citit.
Sigrid suna tare bine meniul tau. E parca aceeasi dieta pe care ai tinut-o si inainte, nu? Si la tine a dat rezultate dar la mine nu prea.
Liris propun sa te alaturi echipei care are targhetul cel mai mic. In felul acesta vor avea si ele mai multe puncte.
Tzuni meniul tau pe ziua de azi???
Violetelor, ambitie si vointa maxima va doaresc
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
miag spune:
quote:
Originally posted by oLo
io nu pot nici in ruptul capului sa pricep: de ce ar trisa cineva? ca doar scopul e sa pierdem ceva kile si sa avem o viatza mai sanatoasa. Ce sa trisez? sa ma mint pe mine insami? e aiurea rau!daca plecatzi de la aceasta idee, nici nu mai merita sa scrietzi la acest subiect! rusine la cine s-a gandit la trisare!!!
Hai panterele negre!!!
Eu azi am baieram la firma (cica sa ne faca urarile de an nou). Cum am programare la dentist disara, m-am scos ca nu merg la baieram :D si implicit nu consum niste calorii de aiurea...
Subscriu panteruta neagra...e aiurea rau...
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

miag spune:
quote:
Originally posted by Sabina
wow, ce mobilizare aici!!!
eu sunt la etapa in care am inceput cu greturile, deci,...
asa ca raportez mentinere, LOL. Sper sa ma mentin inca o luna jumate macar.
:)
Bune venit noilor fete si spor la slabit!!!
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabinuta pupici pe burtici

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

DianaR spune:
Am mai trecut pe lista ce era de trecut. Liris, cred ca te stiu de pe la mamici de mai-iunie 2006. Ma bucur ca ai ramas din nou gravida si felicitari ptr Robert!
Verzuliile Delia, Kristin, Daria si Diana![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
liris spune:
da Diana, am pierdut acea sarcina.
multumesc ptr felicitari! felicitari si tie, si celorlalte mamici si mamicilor in devenire care parasesc capitolul ptr moment. Sabinutz felicitari! sarcina usoara si bebelus sanatos! vin in poienita curind, "m-a adunat de pe drumuri" Lilutza. imi fac curaj inca, dupa o absenta asa de mare, am trac...
care-i grupa cu target-uri mici? aia-i de mine !![]()
mephala30 spune:
Liris,
...
Olo, Inni a facut remarca asta...mai mult in gluma...deci, no offense!!!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi