Nou stil de viata (122)
Raspunsuri - Pagina 21
mephala30 spune:
Ntz, ntz, ce-i asa de greu? Se refac ekipele, mai concret: verzuliile si panterele vor trebui sa renunte la o participanta. Voluntari?
S-a oferit pana acum Dordia. Celelalte doua care sunt?
....
va alegeti o culoare si start concurs!!!!
Mephala-An-k-Puskin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
leeloo2004 spune:
Pai nu era greu de inteles Carmen, greu e de fapt sa formam noile echipe... Dar intrucit eu sunt acum pe forum ma ofer sa fac echipa cu Dordia care tocmai a renuntat la echipa ei - mai asteptam a 3-a coechipiera...
Poate pune cineva lista actualizata cu echipele ca sa ne lamurim!
Deci Dordia - Leeloo - ? - nu stiu ce culoare ne-a mai ramas asa ca o sa pun Maroon...Cine mai vine??
Meniul de azi:
MD: crenvusti (azi mi-am luat din aia Cardinal - sunt chiar buni!)
Prinz: pui rotisat cu salata
Gustare: cascaval, mezel si ardei gras
Cina: cred ca peste
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 275.8 kg
zisaCami spune:
Buna fetelor,
M-am intors de la munte, unde a fost super si chiar am si schiat! Am plecat in graba si nu am mai apucat sa va multumesc pentru urari
. In schimb am avut abateri la greu in week-end - desi nu am mancat mult, am mancat seara tarziu si mai mult "interzise"
, nu am baut cei 2 l de apa pe zi ... de dimineata cantarul imi arata 70,6 kg - deci + 400 gr fata de saptamana trecuta.
Observ ca se fac schimbari, se reduc echipele la 3 persoane ... ma gandesc ca daca se refac echipele ar trebui sa existe un oarecare echilibru la kg date jos - vreau sa spun ca mi s-ar parea mai corect sa existe un echilibru la kg decat la nr. de pers. din echipa.
Personal eu sunt pentru panterele negre 

, in formatia actuala Leeloo-oLo-zisaCami-Miag si daca doreste cineva sa ni se alature - e binevenit!
oLo
La multi ani pentru vineri, cu intarziere! 
Zuzilici, Miag, Daria foarte frumoase pozele cu puiutii, sa va traiasca! 
Hai panterele negre! 
Leeloo-oLo-zisaCami-Miag
Cami
miag spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Salutare!
Miag, vazut pozele: ai un baiat tare frumos! Ce okisori frumosi are!
Si tu....te-ai vopsit blonda? Ala in alb e sotul?
....
Ti-am pus eu pozele in semnatura, tu da doar reply with quote (ultima optinune de sus) si copie semnatura.
POZE ROLIMephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mephala, multumesc pentru ajutor

Da, cel in alb este sotul meu.
Atunci eram vopsita blonda, dar acum am revenit la saten.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)POZE ROLI
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

mephala30 spune:
Miag, cu placere. Daca vrei alta culoare, ti-o alegi si o adaugi la fel cum am procedat eu.
Leeloo, bun, mai asteptam o fata de la verzisoare. 
Cami, bine-ai revenit!
Mephala-An-k-Puskin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miag spune:
Pentru raport:63,9 kg...

Ieri nu am mai papat paste si tiramisu, iar dimineata nu mai stiam cum sa ma felicit pentru 'rezistenta eroica'.Deci -900 gr

..oricum pana la 50 de kg, care este noul mau target, mai am muuuuuult

Delidana, mai am blogul si nu mai este nici parolat. Il voi adauga la semnatura, mai ales ca acum m-a luminat si pe mine Mephala cum sa fac sa arate ok. Meph, din nou
..m-am descurcat sa schimb culoarea.
Fetelor ma bucur ca v-a placut bursucelul Roli.Astept sa-i luam motul in aprilie si sa-l tundem si pe el baieteste...acum cred ca suntem mai pletosi decat fetitele sau semanam cu un 
Eu cu Cami ne-am apucat de Scarsdale de azi.
Astept definitivarea echipelor desi mie imi placea formatia actuala.
Pupici si o saptamana buna la toata lumea.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

sigrid26 spune:
Buna fetele,
Pt greutatea de start 85.300, dar nu imi pare rau , azi fac 6 zile de cand nu am pus tigara in gura , acum intru la regim si o sa fiu motivata sa nu rontai nimic in locul tigarilor.
Am vb cu MamicaDulce , abia azi am reusit sa ii zic de concurs si vrea si ea daca mai este loc liber la vreo echipa.
Deci Nastad si Zuzulici va urez multa ambitie si sa iesim castigatoare !!!Tuturor multa ambitie si cel mai bun sa castige ,
pupici
Mamica de printesa
de 5 anisori
zisaCami spune:
Fetelor,
Insist cu ce am spus mai devreme - daca tot se fac schimbari si se fac echipe noi, incercati sa tineti cont de target-ul propus, in asa fel incat sa existe un echilibru pe fiecare echipa in parte.
In conditiile actuale de punctaj - anume castiga echipa care a acumulat cele mai multe puncte - nu mi se pare tocmai corect ... adica daca o echipa si-a propus sa slabeasca 10 kg, de exemplu si o alta 30 kg, evident ca va castiga cea care a avut mai multe kg de dat jos, decat cealalta, desi ambele isi vor atinge tinta si ar fi normal sa fie la fel de castigatoare!
Eu mi-am propus sa slabesc 7 kg in aceasta luna de concurs, cu regimul Scardale, incepand de azi. Personal, preferam asa cum s-a stabilit initial ( pe mine m-a motivat echipa neagra ), iar persoanele participante pe ultima suta de m, se puteau lipi de o echipa care avea un target propus mai mic, in asa fel sa mai echilibram un pic balanta.
Acum sunt complet confuza ... eu cu cine votez?! 
Voi ce parere aveti?!
Carmen 
Cami
dordia2000 spune:
Fetelor....eu am renuntzat pt uniformizarea echipelor dar...cum ramane???
DianaR nu vii la echipa maro??? Ca sa fie echitabil!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
inni spune:
......aaaaa..nu stiu cum sa incep
.
Mi-a dat Carmen (Mephala) linku' mura-n-gura ca m-a auzit vaicarindu-ma pe la mamici de sept - oct 2006 de kilele mele
si bine a facut. M-am apucat sa citesc de la topicul asta si pana am terminat am halit o punga cu pufuleti
Ingrasa rau? 
Eu va spun "buna ziua"..sunt o mamica ce s-a ingrasat muuuuuuuuult in sarcina, iar acum sunt in faza ca ma dispretuiesc pe zi ce trece mai mult.
Am venit si io la concurs. Vad ca tr echipe. Daca nu reusesc sa-mi gasesc partenere..nu-i nimic...propun sa raman de jocker
si am sa ajut cu punctele mele echipa cea mai slaba
....daca-mi permiteti sa spun asa, adica cea care aduna cel mai putin punctaj.
Azi dim m-am cantarit si am 72kg.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei