Nou stil de viata (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Crystina, merci! Eu de sot nu pot sa tin secret ca trebuie sa merg cu el. Sa intaleg ca tu ai fost cu scoala? Si cum fu... Ca nu se mai da poligon aci dar tre' sa intorc in mijlocul strazi- adica imi spune 'acu mergem inapoi' si eu tre sa intorc unde mi se pare cel mai sigur- si cat mai repede... mi-e frica de chestia asta pentru ca e noua in programa si nu am repetat-o, maine merg sa fac intoarceri. Bia e la gradi, am fost de dimineata la dr si s-ar putea sa aiba un camal lacrimal infundat- ca tot face conjunctivita la un ochisor. trebuie sa mergem la oftalmolog. Lilly ce face, a trecut raceala?

Noi am fost de dimineata la doctor (ca doar nu mergea Bia singura) si am facut analizele anuale la sange. De azi am inceputsi regimul.

Md: 1 ou, 100g branza de vaci degresata, o bucata maricica de castravete, cafea cu lapte degresat
P: salata din salata verde, ceapa, castravete si ardei gras +100g br de vaci si 2 lingurite ulei- putina sare
C: 1 mar si probabil ceva branza light(sa vad ce gasesc la supermarket)
Pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k, Cookie si Olim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, bravo! Eu zic ca e bine ce faci mai ales ca faci efort dupa cezariana. Tine-o tot asa!

Crystina, An-k, Olim

Mergi la inceput

mephala, felicitari pentru mersul la sala. Tine-o tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Va invidiez ca puteti manca asa de putin....la mine vad ca nu merge...pun pe seama alaptatului...

Meniul:
-3 felii paine intermediara cu pate si ardei gras
-o banana
-friptura de cocos cu salata de varza
-Activia, un pahar de lapte
-2 mere

Nastad, ce-ai mancat la mic dejun? Sa nu spui ca nimic...

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

CAFEA+TIGARI

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Se pare ca am raspuns in acelas timp Crysina, gand la gand

Mergi la inceput

mephala, mie nu mi se pare deloc mult ce ai mancat tu. Cum alaptezi si faci si sport... chiar ai mai putea adauga ceva la meniu.

Am descoperit aseara ca avea sotu in comp Angie... si am stresat familionu aseara, acum iar ascult. Angieee, daca vrea cineva v-o trimit.

Mergi la inceput

Anca, da..eu am fost cu instructorul la examen. Aici nu se da poligon, te baga direct in trafic. Eu am nimerit o tanti examinatoare nu prea vorbareatza, destul de seriosa dar mi-a placut asa ca daca ar fi palavragit poate nu m-as mai fi concentrat asa tare.
Aici pe langa condusul obisnuit trebuie sa executi doua din patru manevre (parcare laterala cu spatele, parcare cu spatele, intors masina -aia din trei miscari- si dat cu spatele de-a lungul unei curbe). Mie mi-a cazut parcare laterala si intorsul masinii..dar au fost in plin trafic, adica erau masini care au trebuit sa astepte sa termin ca sa-si continue drumul. A fost ok..chiar mi-au iesit bine si condusul nu a fost rau chiar daca m-a dus pe un traseu cu multe sensuri giratorii si intersectii. Cand am ajuns la centru si mi-a zis ca am luat examenul imi venea sa o strang in bratze. Dar m-am abtzinut ca era asa serioasa!! In schimb instructorul nu a scapat de o imbratzishare..era si el asa fericit si mandru.

Nu te stresa prea tare, fii calma..imagineaza-ti ca e sotul langa tine!

Lilly e bine, e la gradi..bafta la doctor pentru Bia! Si noi avem de aceeasi problema cu Lilly cu ochii..se manifesta cel mai tare cand are o raceala dar sa stii ca se amelioreaza cu timpul. Bafta!

Crystina, An-k, Olim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Azi m-am sculat cu impresia stranie ca e simbata si nu e decit vineri.

Asa ca am facut citeva abdomene in pat sa ma trezesc de tot.
Meniul de azi :
- biscottes cu dulceata. o cafea mare si neagra
- iepuras in sos de ciuperci cu orez. un iaurt simplu
- salata de andive cu ardei, gogosar, patrunjel si un ou. un fruct

Va pup pe toate in grup.

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput

Doina,incearca totusi sa mananci! Stiu ca esti ocupata dar sanatatea e si mai importanta! Nu sari peste micul-dejun..nu e bine!
Hai papa ceva!

Crystina, An-k, Olim, Cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nastad, noi te-am sfatuit de bine. Daca tu ai ales 'calea' asta e treaba ta.

Crys, An-k, multumesc pentru incurajari...sper sa ma tin cat mai mult!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput