Iubim - de cate ori in viata?
Ne indragostim des si iubim de rare ori - spun unii. Eu m-am indragostit si am iubit o singura data in viata. Acum traiesc cu spaima ca nu mai sunt capabila sa iubesc. Ca n-o sa mai cunosc dragostea niciodata pt ca...nu sunt capabila. O fi asa...n-o fi?
Totul pana-n 3 ori!!!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
blue eyes spune:
Am spus de multe ori "te iubesc" (in diferite limbi) dar cred am iubit cu adevarat o singura data.
Iubirea e perceputa si exteriorizata in diferite moduri: pana la 20 de ani iubim cu ochii, pana in 30 si cu inima, dupa 30 si cu capul. Nu stiu cum e dupa 40.
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
ymcar spune:
unii nici macar o data. altii... suflet candriu. cei mai multi probabil intre si-intre, conform clopotului lui Gauss.
My life stinks
dianaintruder spune:
am iubit de mai multe ori, si iubesc, dar pe fiecare dintre ei diferit:
Primul baiat a fost unul care s-a tzinut de mine mult mult. Am vorbit cu el doua luni si i-am dat papucii de ziua lui, ca mi-am dat seama ca nu-i pot oferi ce vrea el (sex), eram prea mica, a ramas amic de suflet, m-a ajutat de multe ori, deshi nu ne sunam nici de sarbatori in mod deosebit.
Al doilea baiat a fost primul meu iubit, cu care am avut o relatzie de 7 ani. Este trecut si nici nu-mi mai aduc aminte vocea sau parfumul sau ochii lui sau felul cum l-am iubit.
Iar pe sotzul meu il iubesc altfel, nu pot explica, dar nu se compara cu iubirile "copilaroase" de dinainte. Exista un atashament si o loialitate mare cu toate ca nu suntem pe aceeashi unda si suntem in total dezacord de cele mai dese ori + ca imi e greu sa comunic asha cum comunicam cu primii doi.
Mi-e greu sa explic ceva ce nici eu nu stiu sa definesc.
Atat pot spune...de sotzul meu ma indragostesc si ma reindragostesc, nu doar il iubesc.
diana
ileanna spune:
Tzuni, daca tocmai ai iesit dintr-o despartire sau esti la ceva timp dupa o experienta din asta, este normal ca valorile tale sunt vraiste si nu mai stii ce e adevarat si ce nu ... nici macar din simtirile tale nu mai stii ce sa alegi si pe care sa le crezi.
Si ai senzatia ca esti suflet-zombie si nu mai poti iubi.
Asa am simtit si eu. Ma intalneam la disperare cu oameni, ca sa vad daca mai pot simti ceva. Si cand m-a pocnit ...
Am iubit 4 barbati, pe fiecare altfel ...
Cam multi, nu?
Never say NEVER.
Elise spune:
cred ca poti sa iubesti de cite ori ai sufletul liber.
Daca e INCA ancorat intr-o fosta relatie... nu mai poti.
Elise & BBLisa
coltofeanu spune:
Dragostea nu are varsta , totul este sa ai sufletul liber , asa cum a spus Elise .
moko spune:
am spus unui singur om "te iubesc", atunci cand am fost sigura ca spun adevarul! Ulterior am realizat ca mai iubisem odata , dar fusese o altfel de iubire...
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
tzitziri spune:
Nu cred ca suntem 'programati' sa iubim de un numar limita de ori.
Iubim cand ne simtim capabili si pregatiti sa ne asumam o relatie si cand ne infrangem eventualele temeri ale trecutului care ne induc impresia falsa ca nu o sa mai iubim niciodata.
artar spune:
Am fost indragostita de multe ori, de iubit am iubit doar o data..acum am sufletul zombi(mi-a placut expresia) si ma indoiesc ca am sa mai iubesc vreodata!