LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 27
Pispirica spune:
Noe, AndreeaG si eu vreau la intalnire, daca nu e chiar la sfarsitul lunii. contati pe prezenta mea. 
AndreeaG promit sa pun poze cat de curand, in masura in care o sa-mi permita calculatorul.
TweetyGeo ce bine ca ai revenit. tare ingrijorate am mai fost cand ai disparut asa subit. ne=am facut tot felul de ganduri, care de car emai negre. ma bucur ca sunteti bine tu si al tau Stefanutz. sa pui si tu cateva poze sa va vedem. 
Tili bun venit si din partea mea si sa-ti traiasca uriasul cu cei 5 dintzisori. despre ce carticica e vorba? ca vreau si eu. ne-a dat si noua pediatra un supliment cu vitamine, tot din cauza faptului ca alaptez in continuare. 1,5 ml de multi stanosol. vreau si io carticica, pls.
tcelen am vazut pozele. printesa ta e minunata, are niste ochi superbi, cam seamana cu tine. iar torul a fost super haios. 
Ciuf si mi emi-e frica sa-i dau ceva mai tare, mai ales ca noua abia abia ni se zareste primul dintishor. nu prea are cu mesteca.
Stefanna m-a distrat coincidenta de nume. Tu Stefanna, eu Anamaria si pe fete Bianca-Nicola si Bianca -Nicole. Ai pus poze? ca eu nu le vad. 
Mey Biuta tine minte ca pe 17 ianuarie e sf. Anton. asta asa ca motiv sa-i dai lu' Anthony ceva dragut de ziua lui. Astasi daca esti ortodoxa. ca la catolici nu stiu cand e sfantul anton.
si nu mai fi suparat ca tot timpul a fost asa, chiar si cand eram gravidutze. cel putin eu asa imi aduc aminte ca se intampla. parerea mea este ca unite am fost tot timpul. am observatsi eu ca unele fete primesc mai multe raspunsuri, altele mai putine sau deloc, dar nu cred sa fie la mijloc rea vointa, cel putin asa sper. 
doublemom sa-ti traiasca printesele, am vazut pozicile. Tare fumoase mai sunt si nu seamana leit leit. sunt ceva diferente intre ele.
adar felicitari pentru 6 dintzishori. noua abia ni se vede primul dinte. 
Ciuf promit ca o sa incerc sa scriu mai des, dar uneori mi-e greu. de ex. mie nu mi-aplacut cand s-au incins spiritele intre aida si ada. parca nu mi-a mai venit a scrie asa. nu-mi plac certurile deloc si tare ma bucur ca s-au impacat. si mie imi este dor de fetele care nu mai scriu atat de des, dar uite ca incerc sa le inteleg, pentru ca am inceput sa ma numar printre ele. cu siguranta cand voi incepe serviciul o sa scriu mai des, o sa vedeti. ![]()
![]()
. da stii ce cred io? ca Zuzilici a castigat la loto si de aia nu mai scrie, cred ca nu stie ce sa faca cu banii.
mey fetili din Canada n-ati auzit nimik pe tema asta?![]()
aida felicitari si voua pentru primul dintisor. Alexandra e mortala, imi tare mult ochii ei. i-a luat de la tine.
dintzoshika.
ashea...am vazut poze si cu Bia lu Noe. nenica m-ati inebunit cu ochii aia si cu carliontzii vostri. 
Cat ce ma bucur ca ai mai scris. Am vazut pozici cu fetele tale. sunt foarte frumoase amandoua printesele. Trebuie sa fii tare mandra de asa fete. Anna a fost un adevarat ingeras la botez. succes cu operatia, daca nu poate fi evitata. iti tin pumnii. 
Poli sper ca Nik este mai bine acum si ati trecut peste tuse. 
s-a trezit Bibi si nu mai pot sa scriu, dar promit sa revin.
dar inainte de a pleca, am si eu o intrebare. de ce Serj nu este pe lista? daca imi aduc aminte este una dintre veterne. sau n-am vazut eu bine? ma insel? oricum Serj sa-ti trasca comorile si sa fiti fericiti.
revin ca mai am cate ceva de zis.
va pup
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinuta,eu nu te invidiez deloc!Da,deloc!Ca stai cu soacra,de ce credeai?
Cristina,bine ai revenit!Asa deci,stii totul despre noi(citindu-ne) dar noi,despre tine,ba(ca nu ne scrii!).Rusinica!!!![]()
Micaalsa,fa-i ciorbita de sfecla rosie.Bubu e topita dupa ea si o haleste si pasata si zeama(din biberon),pana i se face rau.Pe bune!
Pispi,mie mi-au cam lasat un gust amar agentiile!!!Ideal este sa iti recomande cineva o bona OK.Dar,pe orice parte ai lua-o,este groaznic de greu sa-ti vezi copila in mainile altcuiva si te simti cumplit(eu asa ma simt)cand nu te mai poti ocupa de copil full time.Si ea,parca stie.Ai mare grija!
Alinaalex,eu iau pilule si,gratie lor,CM este regulat(ceas,chiar).Dar as prefera sa fie neregulat si sa nu am migrene!Neregulat era si inainte de ramane gravida?
Catrinel,Micaalsa,caruciorul este I n g l e s i n a.Este usor si dragut,se intinde,are husa de ploaie.Pacat ca nu am si o geanta asortata.A propos,am ales varianta rosie.http://bebelusultau.ro/detalii.php?cod=IN10
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Stefanna spune:
fetelor nu am citit nimic, am intrat sa va spun ca am AJUNS ACASA.Saru-mana la toate cele care mi-ai urat drum bun.
Va pup si cand ma trezesc va voi spune povesti muuulte si poze de acasa
Stefanna si Bianca-Nicola ( 22 martie2006)
aalina2003 spune:
Camelia, ca sa vd poza nevoie de parola? Ca eu n-o am..mi-ospune si mie cineva?
Micaalsa, dar la ce ora incerci tu sa o culci pe Iuli de mai dureaza 2 ore de cand te apuci? Eu nu incerc sa o pun pe Ana la nani decat cand ea da semne clare ...adica pe 10-10.30, in fiecare seara.
Cat spune:
Buna fetele!
Tocmai mi s-a pierdut mesajul
, asa ca va dau scurt raportul.
Am reusit s-o prind si azi pe Monica. Slava Domnului, Matei e mai bine, n-a mai facut febra azi. Se pare ca de la burtica a fost, ieri a avut si diaree, n-a prea papat, noroc cu tzitzi.Deci, vestile sunt bune![]()
AndreeaG, sanatate multa si Theei, speram ca i-a trecut deja enterocolita si se bucura de noul carut! Felicitari pt achizitie!
Nu mai pot sta acum, revin!
Edit : Aalina ti-am trimis parola pe PM!
tcelen spune:
MICAALSA,multumim ptr felicitari
AALINA2002,multumim ptr felicitari
TWEETYGEO,oauuuuuuuu,ce ochi are bebe tau,aaaa siare premergator identic ,numai ca a nostru e rosuuuu
ANDREEA GIORGIANA,sanatate multa lu' Bubu,si multi pupici ca sa-i treaca repede!!!

hai ma Catrinutza,ca esti de coma,da ce-ai bre cu bietul animal???
CAT,fiimea nu-si da coditele jos ,in schimb nu sta la pieptanat....
multumim de felicitari si aprecieri
TILI,de distrat s-au distrat ca se vede,da ce-a papat frate,de e asa verde???????????????
CIUF,multumesc mult!!
am ,vazut pozele,si cel mai mult imi place aia unde doarme Eva ,e asa de frumoasa, si Luca e un dulce!!
OF-OF,GABI_FER,imi pare rau sa citesc ca e asa de grava situatia
,chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau ptr ca nu m-am mai intalnit cu situatia asata,si chiar as fii vrut sa te ajut...
nu pot decat sa va doresc sanatate multa si sa va faceti bine cat mai repede,multi pupici

PISPI,imi pare rau ca aveti probleme cu papa!poate nu ar mai trebuii sa fortezi cu supa,schimba si tu meniu..incearca alteceva,si mai incearca cu supa mai tarziu....
multumim de aprecieri
Claudia_d LA MULTI ANI SA AI VIATA PLINA DE IMPLINIRI SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!

noi suntem bine in continuare si va pupam pe toti si va multumimca v-ati uitat la pozele noastre
ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
adar spune:
Poze cu Maia, din aceasta luna:
http://new.photos.yahoo.com/adar386/album/576460762386879917
(pentru cine a cerut ...)
pupaceli!!!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Irina71 spune:
Claudia_d, LA MULTI ANI !! 

Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, alaturi de familia ta !!
De ce nu mai intri pe la noi ? Mie imi place stilul tau de a scrie. Hai, vino si mai zi-ne despre Vladut !!

Pispi, acuma vad ca tu esti nascuta in aceeasi zi cu mine, pe 18. LA MULTI ANI !!
Si muuuulta sanatate (in primul rand), fericire si un strop de noroc ! (Eu de ziua noastra, eram in spital, cu fractura la picior).

De asemenea, LA MULTI ANI ! si lui Dianad si Emiii2 !
Scuze de intarziere, fetelor !! 

adar, scumpa, rau de toooot Maia !!
Mai ales acolo unde doarme cu tati ...
Cred ca aveti un tati foarte calm, al nostru s-ar criza de tot sa doarma langa copil, in 5 min e fleasca de transpirat. Asa arata al nostru
Iar tu arati foarte bine !!
Cat, iti multumim pentru vestile despre Monica.
Ce bine ca Mateiasul se simte mai bine ! 
Aici in Ro e o reclama la nu stiu ce asigurari, si apare la un moment dat o fetita cu niste ochi superbi, de fiecare data imi amintesc de Daria ta. 
Edit : Stefanna, bine ai ajuns acasa ! Asteptam detalii despre drum si ... poze ! Cand ai timp, nu te grabi. Sunt sigura ca toata familia a "tabarat" pe tine si mai ales pe scumpetea mica.
Ce inseamna "acasa", adica in ce oras ? (scuze daca ai mai spus) 

Fetelor, chiar nu ati auzit de aparatul Spiridus ? Cica te scapa de toate bolile.
Bine, daca ai fractura (ca mine) nu te poate ajuta, decat la recuperarea de dupa operatie ... Dar iote ca nu stiu sa-l folosesc. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dragii mei parinti,
Sunt deja de 3 luni la Facultate si inca nu v-am scris. Imi pare nespus
de rau insa va promit ca ma revansez de data asta. Insa, inca inaite de
a continua sa cititi scrisoarea, v-as ruga sa ocupati loc. In nici
intr-un caz sa nu continuati sa cititi scrisoarea stand in picioare!
Arsurile mi s-au vindecat aproape complet si am scapat incet si de
starea de soc care mi-a provocat-o faptul ca a trebuit sa sar de la
etajul 4. Am sta t in spital doar 2 saptamani, vad deja destul de bine,
si voma aia groaznica imi apare doar saptamanal. Deorece incendiul a
fost provocat de mine trebuie sa platim ca despagubiri 30 de milioane de
lei facultatii, doar toate astea sunt fleacuri, avand in vedere ca am
ramas in viata.
Norocul meu a fost ca barbatul din blocul de vis-a-vis a vazut ce s-a
intamplat si a chemat salvarea si pompierii. El a fost cel care m-a
vizitat dupa aia la spital si dat fiind faptul ca nu aveam unde sa mai
stau (camera mea s-a facut scrum) a fost atat de amabil sa-mi ofere sa
stau cu el. Are o garsoniera insa ne intelegem foarte bine. El e de doua
ori mai in varsta ca mine insa ne iubim extrem de mult si vrem sa ne
casatorim! Inca nu ne-am hotarat cand dar vrem sa facem nunta inainte sa
fie prea evident faptul ca sunt gravida.
E adevarat, dragii mei parinti, voi fi mama in curand!
Stiu ca abia asteptati sa fiti bunici si sunt sigura ca veti iubi
bebelusii (deorece vor fi tripleti) la fel de mult cum m-ati iubit pe
mine cat am fost mica. Singurul lucru care ne intarzie nunta e o
infectie care il afecteaza momentan pe iubitul meu. Din cauza asta
suntem din nou la spital fiindca evident ca m-am infectat si eu, dar
deja ne simtim mult mai bine datorita antibioticelor care le primim
amandoi intravenos. Medicii numesc boala asta sifilis sau cum...
Stiu ca il veti primi pe sotul meu cu bratele deschise si va deveni in
scurt timp un adevarat membru al familiei. E un om foarte de treaba si
cu toate ca nu a terminat 8 clase e foarte ambitios! Evident are alta
religie ca a noastra dar stiu ca sunteti toleranti si nu va va deranja
astfel nici faptul ca pielea lui are o culoare putin mai inchisa decat a
noastra. Probabil ca va veti intelege foarte bine si asta nu in ultimul
rand si datorita faptului ca are in mare o varsta apropiata de a voastra
mai ales ca vrem sa ne mutam acasa (garsonierea lui e cam mica pentu
trei copii).
Si parintii lui sunt niste oameni foarte cumsecade, tatal lui e chiar
unul dintre cei mai renumiti traficanti africani!
Acum ca v-am povestit despre toate a sosit momentul sa va recunosc ca nu
mi-a ars locuinta asa ca nu am nimic, nu am fost in spital nici macar o
zi, n-am sifilis si nu am nici vreun logodnic negru.
Adevarul e ca m-au picat la chimie organica si la mate, si am luat un 6
la masini si actionari si am vrut doar sa va constientizez asupra
faptului ca exista pe lumea asta chestii mult mai nasoale decat asta.
Va pupa dulce,
A voastra fata
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana