LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea, ma bucur ca este mai bine BUBU fotomodel. E important ca a papat bine si nu mai are febra. Bietii copilasi de la febra sunt tare maraiti si fara pofta de mancare. Sa ii dai multe lichide daca face febra ca sa nu se deshidrateze. Pup si sa auzim ca va fi bine dupa regim.
Catrinel, zici ca esti artagoasa? Sa stii ca de cand am nascut-o pe Eva am observat ca venirea CM se anunta cu surle si trambite. Cade cerul pe mine. Nu sunt o companie prea placuta. Banuiesc ca asta a fost si motivul de m-am simtit atat de slabita zilele trecute. Sa fii cumintica!
Alinaalex, ai grija de tine. Menajeaza-te cat poti. Spatele (genunchio, picioare) te poate durea si de la caratul lui Marc. Fa si tu cateva zile un regim pentru stomac. Sanatate multa!
Fetelor, ieri la voluntariat fuse ok. Nu fusei eu prea entuziasmata. M-am si enervat ca nu puteam sa sun de acolo pe telefonul de acasa pentru ca noi nu acceptam anumite convorbiri. Si imi aparea blocked call. Si uite asa statui 3 ore cu grija Evei si lui Luca, ca daca i se intampla ceva la gradi si sotul e in delegatie., cum aflu eu??? Numai ca totul a fost bine. Ma duc maine din nou. Pentru inceput invart niste dosare. Treaba cam plicticoasa. Noroc ca mai citesc ce scrie prin ele. V-am zis ca e o organizatie de violenta domestica, abuz. Vad poze, citesc plangeri, o "incantare".
D.a., azi, ma duc sa ma intalnesc cu o prietena (cu care am cam rupt legatura in ultimul timp) la cafea. Isi deschide sala de aerobic si maine are prima sedinta si m-a invitat si pe mine sa particip. Ea, in rest, a fost gimnasta in Ro, si acum lucreaza pentru Bela si Marta Karolyi. Stie sa faca bani frumosi. E un nume in tara asta.
Si stabiliram sa ne cafelim si noi azi, in oras. Pfuai de mine de cand nu am mai vazut eu luxul asta sa ies la cafea in oras cu o prietena.
Biuta, iubita, sa ne mai scrii ca tare frumos stii sa narezi. Ma ungi la suflet cu stilul tau. Vezi ca noi am facut un pact. Anthony e al lui Eva. Asa ca nu mai face alte aranjamente pentru el. E luat.
Catrinutza, cum va mai simtiti?
Alorea, ce mai face bb Cristian?
Kim, fetele, sunteti bine? Merge invatatul?
Simona?
Claudia, la multi ani cu multe bucurii si satisfactii!
Uite zisei ca nu mai intru, dar cand citii ca e mai bine BUBU zisei sa scriu cateva randuri.
Pup gasca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

" Nu te lasa Grigoras" pt noi inseamna unul care se lupta musai pt ce ii trebuie..bine..ca mai are si sensul de capos..da..suna mai bine luptator :)
Si chiar ai tuns iepurasa?? Pune poze..de ff aproape :), ca sper ca nu au tuns mai mult de 1 cm
Am uitat sa va spui..domnul fiu..a reusit sa doarma cu noi azi noapte..pt prima data..atata o tzatzait..si m-o trezit din 3 in 3 min de la 12 noaptea pana la 2..ca nu am rezistat..si l-am pus cu noi, nu va spun cum am dormit, el juma de pat, eu cu sotul, care nu e fir de pai (ori e firul numit Bran) pe cealalta jumate..o fo superrrrrrr..sper sa nu se repete.
Pupiiicciii

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinel, eu ii dau ou (galbenus) lui Marc in amestec cu spanac, branzica, lapte sau cu conopida, branzica, lapte.

Andreea, Cat merci pt. complimente, sunteti dragutze!

Mihaser, eu ma cert cu sotzu' mult mai des decat inainte de a avea copil, nu stiu de ce, om fi mai stresati? de obicei eu sar la "atac", el e mult mai linistit, daca as tacea din gura nu prea as avea cu cine ma certa.

Irina, si noi aveam o yucca pana nu demult si parca atunci cand o aveam nu ne certam asa des bafta la scos firele si multa sanatate! ca-i mai buna decat toate!

Catrinutza, nu zambesc, acuma chiar nu am motiv, da' tot tre sa vorbesc, chiar daca am un dinte lipsa, nu?

Tweety, mama, ce flacau frumusel ai ascuns tu acolo atata vreme de ochii nostrii! Vladutz e tare dragalas si are o privire de strengarel

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Adar, in clipa asta fac bgajele si zbor spre tine!!! nu zii de 2 ori! vreau sa fiu !!!

Ciufuletz, mersi! da, asa e , precis de la caratul lui Marc se trage, mai e si vremea asta de kk, numai cum ar trebui sa fie nu e...

Biuta, sotzul meu e baimarean, o sa-l intreb de "Grigoras"

Andreea, ce bine ca e mai bine Bubu! si ca e negativ ex.copro.! sa foloseasca sanatoasa caruciorul sport cel nou!

fetelor, ca tot imi aduse aminte Catrinel (de "stop"), chiar vroiam sa va intreb...cum a venit CM dupa nastere? regulat? mie mi-a venit la 8 luni ,in noiembrie, m-a tinut 7 zile, cu dureri si hemoragie, apoi in decembrie, cu intarziere de cateva zile, a venit "ceva" ce nu prea se poate numi CM, fara dureri, iar luna asta...nimik! nu stiu ce sa zic...si inainte de sarcina venea tare neregulat, adica cu intarzieri, dar stiam ca dupa nastere se regleaza... sunt ingrijorata! totusi o sa dau o fuga intr-o zi cu soare la dr. , ca si asa mi-a zis sa vin la control cand termin cu alaptarea!

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc.

America
Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru
Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru
Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru

Japonia
Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru?
Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru'
Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru
Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru

Romania:
Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru?
Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru?
Ora 16: Cucu-cucu, Mai e cineva la lucru?

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

aha, Biuta, imi inchipui cum ati dormit toti 3! ni s-a intamplat si noua odata, cand am venit de la mare si am dormit la niste prieteni, desi aveam patutzu' dupa noi! si n-am reusit sa dormim nici unul! si sotzul meu e Bran, pe cat de scobitoare-s eu. Asa sa-ti imaginezi ca noi nu dormim in aceeasi camera, eu in dormitor cu Marc, adica eu in patul mare, Marc in patutzul lui , iar sotzul in alta camera! eu sunt pasare de noapte, stau pe net, butonez TV, asa ca fiecare cu TV-ul lui si cu tabieturile lui! ah, si daca avem musafiri ce nasol e...ca tre sa dormim impreuna si sa impart patul ala mare cu el, io care m-am obisnuit sa ma lafai pe diagonala!
in fine, voiam sa-ti zic ca nici eu nu-s de acord cu ideea sa lasi copilul sa planga, pana invata sa adoarma singur! mi se pare o prostie sa chinui copilul in felul asta. Marc nu adoarme singur, in patutz nici vorba, sta in picioare, tzopaie, nici vorba de somn. Intr-un fel stiu ca e aiurea, dar imi comvine: mai nou il tin in bratze, chit ca e bolovan, si ii cant si-l leagan un pic. si crede-ma, adoarme in 2-3 minute, maxim! asta se intampla de vreo 2-3 saptamani. si functioneaza. Marc a adormit singur in patutz de la 2 pana la 2 luni jumate. In rest, foloseam bouncerul, care de asemenea mi-a fost f. util si in care adormea si ziua duap cateva balansuri. Asta a fost la noi.

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna seara dragi mamici!!!!!!!!!

Sunt asa de suparata... asa cum va spuneam in ultimul mesaj, Alex nu a mai mancat de duminica mai nimic. Ieri a facut temperatura 37.8 si kk din ce in ce mai moale. Azi dimineata a facut kk-apa si pana la ora 14 avusese 5 scaune, pana la aceasta ora 10 scaune. Am fost la doctor, tratament cu ceai de menta, smecta, debridat, elektrlyt si ercefuryl. Problema este ca Allex nu vrea decat titi si ma chinui sa-i dau ceaiul si medicamentele cu seriga. De mancat nu mananca nimic, azi a mancat numai 3 lingurite de cereala cu orez si titi. Cum sa-l fac sa papa si el ceva??????????

Plang de azi dimineata, nu stiu cum sa-l fac sa manance si el putin morcov fiert, orez sau mar copt. Simt ca o iau razna, sunt disperata.

Imi cer scuze fetelor care mi-au raspuns la mes anterior sau m-au intrebat ceva dar nu ma pot concentra sa citesc acum. Am sa recuperez eu cand isi va reveni Alex.

Acum Alex doarme, temperatura nu a mai facut, doctotra mi-a spus ca nu stie de la ce este. Poate fi enterocolita dar si din cauza dintilor, are inflamate gingiile, asteptam sa ne iasa caninii.

Va pup!!!!!!!!1
Merg sa vad ce face baiatul si ma bag si eu la culcare. Poate reusesc sa ma odihnesc!

Sper ca maine va fi mai bine

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA, sa fie Tinnitus tiuitul ala care nu trece? Am auzit ca acupunctura ar avea rezultate! Chiar ti-a zis ca nu trece? Pe bune?? Tinnitus e nasol, dar e rar de tot!

TILI, am vazut bebe mozolit!!!!! Io una zic ca ai murit de dragu' lui!

CAT, Oana se intelege bine cu mama… la inceput a fost grea perioada de adaptare… ca nu mai e bebe ala cuminte de asta vara care numai zambea (si mai mult ei decat mie ) acuma e invers. Ma bucur ca am inceput cu 4 ore, cred ca e varianta cea mai buna. Mai fac si eu altceva, vorbesc cu lume, ies, etc, dar o si vad pe Oana mult. Ce naiba ma fac cand incep cu 8 ore?? Pai si nu ii mai dau nici o masa cu linguritza, de ex! Numai bine de dimineata si seara??? Si in weekend? Uffff

ANDREEA, ma bucur ca Bubu se simte bine. E incredibil ce repede isi revin astia micii, cred ca asa niste faze ne-ar fi rapus pe noi aia mari pt cateva zile bune!!! Trebuie sa-mi copiez undeva meniul tau de “criza”, ca suna foarte foarte bine! ce marca are caruciorul? Vreau si eu unul sport si nu stiu ce sa iau! Aici sunt bune (cica) Maclaren si PegPerego.

NOE, al tau ce marca e?

ALINAALEX, ti se trage de la nuntit, mey. nu serios acuma, ai grija de tine. Si pe mine ma incearca serios spatele zilele astea si ma simt tare cocosata Cica sa facem gimnastica… tu ai tragere de inima? Poate la pretena lui CIUF

CIUFU, hai ca trec mai repede zilele. Deblocheaza-ti numarul ala… cum te-ai simtit cand ai venit acasa? Cred ca ai sarit pe amandoi Tu ai observat cumva ca si Eva e mai agitata cand tu esti inainte de CM? sau numai eu ii transmit lu' saraca Oana mica....

ANDREEA, BIUTZA-Grigoras, super bancurile, m-am cocosat si mai tare…de ras!!
Poze am facut azi cu Ciopartzila, sper sa ajung sa le pun maine. Am tuns mai mult de 1 cm!! e ca un GI american… eh, nu chiar, da aproape!

Va pup, plec la nani ca mi.e un somn…. E frog pe la voi, fetelor? Aici sunt -3! Frig pt Frankfurt!!!!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Of, GABI_FER.... mai, ce-i cu bebeii astia... Incearca sa ii dai cu seringa cate putin, e tare importanta mai ales solutia de electrolit! Saracu bebe mic...Multa sanatate! Nu mai plange, o sa vezi ca se face repede bine, in astia mici zace o forta de care nu ne dam seama, pe bune! ai grija de tine!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Tcelen multumim de urari.Si eu sper sa se insanatoseasca cat mai repede si de acum pana cand trece iarna o sa o pazesc cu ochi de vultur pentru ca stiu de unde a luat virusul dar mi-a fost jena sa spun ceva si uite acum Anda are de tras.
Polixeni multumim si tie de urari si multa sanatate mamei tale.Nu cred ca ti-e usor si tie departe de tara,sa nu poti participa la nunta surorii tale,sa nu poti fi alaturi de mama ta la operatie si sa ai si socrii asa ostili.Multi care sa-ti indulceasca amaraciunea.Nikolas e bine ?
MP , cred ca ai trecut printr-un adevarat cosmar.Sigur nu e indigestie.Nu avea cum sa faca febra (si asa mare).Se vad ceva imbunatatiri dupa tratament?
Honeypuma,MP este in Austria acum.
Mihaser nu stiu daca o sa mai am chef sa mai pun poze dupa ce termin mesajul ,dar promit ca le pun curand.Da-mi voie sa te trag de urechiuse pentru ca pe pisculina mea o cheama Anda (nu Andra)
Irina multa sanatate si tie sa te faci bine cat mai repede,sa o scapi pe mama ta de cearcane.Cu strabismul Andei nu am rezolvat mare lucru.Am fost la oftalmolog,dar din cauza ca era prea mica(avea 8luni si jumatate cand am fost) si nu avea stare si nu intelegea ce se intampla nu a putut sa o examineze complet asa ca ne-a reprogramat pentru sfarsitul lui martie cand va implini Anda un an.
Aalina,pana acum a fost pe mana doctorului de mine,dar maine ma duc la doctorul ei ca oricum vroiam sa o cantaresc si sa o masor.
Micaalsa cu adormitul singura eu o las in pat pana adoarme si eu zic ca e din ce in ce mai bine,chiar daca la ultimile somnuri a inregistrat un regres dar eu zic ca e din cauza ca e bolnavioara.E cam drastica metoda mea dar ajunsese sa ma tina langa ea cate o ora -o ora si jumatate pana adormea timp in care eu epuizam toate cantecele de copii care le stiu de vreo 3 ori,faceam ca toate animalutele,o leganam in leagan , in brate...era un chin.Si m-am hotarat cand am fost la Busteni intre Craciun si Revelion si m-am intalnit cu finutul meu de un an si jumatate ,pe care il aseza in pat ,se auzea prin babyphone cum mai vorbea pe limba lui maxim 15 min. si apoi adormea.Oricum eu zic ca am progresat...daca prima data mi-a plans pana a varsat,acum doar mai scanceste un pic.La somnul de la amiaza si cel de seara nu mai sunt probleme,doar la cel de dupa masa(cand ne intoarcem de afara)mai intampin rezistenta.
Adar multumim si tie de urari.Sper ca Maia sa fie ocolita de virusuri.
Andreea multa ,multa sanatate lui Bubu.E fenomenala!Nu se lasa doborata de nimic.Bravo puiutule!Arata-i tu enterocolitei ca nu stie ca cine se pune.
Cat ai niste fete superbe.
Tili sanatate lui Mihai.Matei a papacit cumva spanac?
Ciuf eu ii dau un fluidificant de secretii,respectiv Ambroxol,incerc pe cat posibil sa-i tin nasucul curat cu ajutorul pompitei de nas si ar mai trebui sa-i tin langa patut o oala aburinda cu ceai(sa faca un fel de inhalatii)dar e destul de umed la mine in apartament si nu vreau sa exagerez cu umezeala.
Catrinel,Anda e deocamdata tot nemancata si tot mucoasa si tusitoare.A dormit un pic mai bine azi noapte si mai bine si peste zi deoarece am stat langa ea si tot ii bagam suzeta in gura cand tusea si o scapa.
Va pup ca m-am intins de numa...
Tania,Simona nu mai scrieti nimic?

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput