Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!!

Multumesc frumos pentru urarile frumoase!!

Carmina - felicitari!! Iti doresc sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si frumos.

Am vazut toate pozele..superbe!!!!
Camelia - Andrei e un scump!!! Ce ochi frumosi are!!! Sa ne pui mai des poze cu el.

Am vazut-o si pe printesa Ingrid.

Ce mai! avem niste cirese de nota 10.

Arabela - n-am vazut poze noi!! Sau nu le-am gasit eu???

Ina - cand ne mai pui si noua poze cu Serghei? Hai!! poate ne faci o surpriza.
Tu zici 6 luni de la cezariana?? Lee mi-a zis sa astept un an.

Cami - garnitura??? Daca-i sti tu cate mamanc aici si habar n-am. Ma tot invita o prietena la o supa de caine...si-mi tot explica ca nu e orice fel de caine. E o singura rasa, crescut frumos si ingrijit

Miti - bun sosit din vacanta. Te asteptam cu poze!

DianaR - ce ai cumparat frumos de la vecinii nostri.

Mikion - ghetutele le-am luat de aici
http://www.curlysue.co.kr/shop/mall/new_detail.asp?no=4842&kind=
si mie mi-au placut mult. I-am luat nr. 120 ( 125 mm ). Ii sunt numai bune cu o soseta mai grosuta.
I-am luat si caciulita la set:
http://www.curlysue.co.kr/shop/mall/new_detail.asp?no=4838

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata livada!!Speram ca aveti o zi insorita!!

Virgi..Ah.. hai ca m-ai binedispus asa super inainte sa ma duc la nani nani!! Auzi supa de caine..
Bine pe de alta parte ar trebui sa nu mai fiu asa putin intelegatoare ca doar si noi ne lovim de neintelegere cand povestim de anumite feluri de mancare care astora de aici li se par bleah la patrat!!De pilda cand vorbim de salata de icre sau de creier pane.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anileda

Pun si eu un banc, imi cer scuze ca e in engleza, asa l-am primit:

A psychiatrist was conducting a group therapy session with four young mothers and their small children...

"You all have obsessions," he observed.

To the first mother, Mary, he said, "You are obsessed with eating. You've even named your daughter Candy."

He turned to the second Mom, Ann: "Your obsession is with money. Again, it manifests itself in your child's name, Penny."

Then he turned to the third Mom, Joyce: "Your obsession is alcohol. This too manifests itself in your child's name, Brandy."

At this point, the fourth mother, Kathy, gets up, takes her little boy by the hand and whispers. "Come on, Dick, we're leaving..."

Ade si Cri-Cri (11 iunie 2006)

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

CAt priveste copchilul meu asta mare, ma scoate din toate alea si aveam cateva intrebari pentru mamici:
1. Copiii vostri adorm singuri si neleganati sau ne tinuti in brate?
2. Au crize de nervi/isterie?
3. Le place sa stea cand sunt imbracati?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

1 Sofia nu adoarme singura. N-a adormit niciodata singura. Trebuie leganata si pusa la tzitzi si dureaza de uneori taticul rade ca ziua trece mai mult pana reusesc sa o adorm decat somnul in sine.

2. da daca ii luam jucaria din manuta sau daca o punem jos dupa ce am tinut-o in picioare atunci urla asa de iti zgarie creierii!

3. nuuuu!! intai ma imbrac eu , apoi ma chinui sa o imbrac pe ea, la ultima parte deschid si geamul ca sa nu se incalzeasca asa de tare si caciula de pilda o punem cand am ajuns afara si dupa ce transpir bine bine de tot si ma ciufulesc zdravan suntem gata de plecare!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Camelia multumesc frumos pentru explicatiile cu mamaliguta. Acum m-am lamurit si cat de curand incercam si noi.
A..!! Si am vazut poze cu pui frumos cu dintisori.. mai da ce ochii albastri au unele cirese..
Cum astepta el portocala.. hihihi!!

Si ca vorbi de ochi frumosi Amonar am vazut poze cu Kailan.. dulce foc!!

Oana felicitari lui Paul pentru progrese!! Si pentru dintisori!

Virgi si mie tot un an mi-a recomandat medicul sa astept pana la urmatoarea sarcina, mai ales daca vreau sa incerc vbac.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna dimineata
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804185964256/0

David, Stefan, Adreea LA MULTE LUNI!

noi sintem cam tristi.
ieri, la implinirea celor 8 luni, dupa un somn de 10 min. la ora 17 ne-am trezit speriati si am plins si am miriit ore in sir.
azi in Timisoara a inceput ploaia torentiala. deci nu se arata o zi prea vesela. sper sa putem dormi macar.

va dorim o zi vesela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adib

Buna dimineata
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804185964256/0

David, Stefan, Adreea LA MULTE LUNI!

noi sintem cam tristi.
ieri, la implinirea celor 8 luni, dupa un somn de 10 min. la ora 17 ne-am trezit speriati si am plins si am miriit ore in sir.
azi in Timisoara a inceput ploaia torentiala. deci nu se arata o zi prea vesela. sper sa putem dormi macar.

va dorim o zi vesela.

Buna dimineata si voua! Am intrat pe forum curioasa sa vad poza Ralucai. Si uite ca erai la post! Da ce serioasa e azi!!!Cred ca s-a gandit ca daca tot e patroana, mai trebuie sa para si seriaosa din cand in cand. O pupacim si va dorim weekend placut.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

camelia.t
pur si simplu, dimineata la trezire seamana cu mine.
dulce'i somnu'. mai ales cind afara ploua.
in acest w-end trebuie sa-mi reinnoiesc baza de date cu poze, ca am cam terminat-o. regimul asta de 1/zi e cam greu. ar fi bine sa nu te obisnuiesti ca nu se stie.
Andrei papa si doarme in continuare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adib

camelia.t
pur si simplu, dimineata la trezire seamana cu mine.
dulce'i somnu'. mai ales cind afara ploua.
in acest w-end trebuie sa-mi reinnoiesc baza de date cu poze, ca am cam terminat-o. regimul asta de 1/zi e cam greu. ar fi bine sa nu te obisnuiesti ca nu se stie.
Andrei papa si doarme in continuare?

da, inca papa si doarme bine, desi, pot spune ca de ieri este mai marait, mai iritat. Am facut cercetari si am vazut ca si gingia de sus este gata sa puste, la fel si cea de jos, de o parte si de alta a celor 2 dintisori iesiti deja. Si cunosc maraiala asta de la dintii precedenti.....asa ca.....poate zilele astea nu va mai fi fruntas de pluton la papa si somn.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI DAVID MIHAI SI STEFAN CRISTIAN PT CELE 8 LUNITZE SI ANDREEA SANZIANA PT CELE 7 LUNITZE!
LA MULTI ANI CIRESHELOR CARE ZILELE ASTEA AU MAI ADAUGAT INCA O LUNA!
Carminutza,felicitari,sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos(daca se poate si fetitza sa aveti pereche!)Ma bucur mult pt tine!Pupam burtica si pe copilul cel mare,ca asa se va numi acum!
Virgi,Vivi,Camelia,Adib,Amonar vazut poze cu protagonisti tare dulci!!!
Ma intreba cineva daca nu pun un filmulet cu Andrei cand merge,dar nu are cine sa-l filmeze ca eu sunt tot timpul langa el sa nu se loveasca si cum face doar 2-3 pasi nici nu apuc!
Si noi ne chinuim mult sa adormim.Cum il pun la somn,cum el e in picioare si pica de somn.Asa ca de cateva zile am adoptat tehnica adormirii in drate,ca obosesc eu sa ma tot lupt cu el.Si deocamdata functioneaza.Si tot de cateva zile are crize de nervi.E agitat toata ziua,si in somn se foieste.Si cand se pune pe plans,nu stiu ce sa ii mai fac si tipa nene....de ma dor urechile!Acum de la 10 ma chinui sa-l adorm si a adormit la 11!Vai de capul meu!!!

Mergi la inceput