bucurii de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
ce minune trebuie sa fie anestezia asta peridurala

Lili, intr-adevar e o minune, cel putin pentru mine a fost. Eu am nascut intr-o ora dupa ce mi-a montat epidurala si dureri n-am simtit deloc, decat chiar cand a fost expulzia am avut o presiune in zona anusului, dar contractii n-am simtit deloc.
Stiu ce inseamna si nasterea fara epidurala, pe Dargos asa l-am nascut si a fost groaznic, atunci ziceam ca nu mai vreau copii niciodata.

quote:
Dupa ce trece efectul anesteziei epidurale nu te doare nimic..te simti chiar asa k nouaa???

Mexxa, nu te doare nimic, eventual burta putin de la contractiile uterine, pe mine nu m-a durut ca dupa ce am nascut inainte de-a scoate cateterul mi-a mai bagat putin anestezic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

Multumim tuturor pt. urari.

Raportam ca astazi la 3 luni avem 6,500 kg. Cam multisor dar ne simtim f bine si de 6 zile am renuntat si la formula (din cauza greutatii) si papam doar tzitzi.
Si asa ca a implinit Luca 3 lunisoare mi-a facut azi o surpriza mare: a ras in hohote de f multe ori. Mi-a dat lacrimile cand l-am auzit. E asa de dulce ca-mi vine sa-l mananc

Acum ca m-am laudat si eu sa trec la altele ca am mai citi cateva din urma, dar nu tot si vreau sa raspund:
1. mi-a spus dr. sa-i dau lui Luca vigantol simplu, dar nu si calciu, ca l-am intrebat si a spus ca nu-i nevoie pentru ca papa tzitzi.
2. cucul il las sa stea asa cum vrea el, nu il ridic in sus.
3. eu stau acasa 2 ani, pt ca nu-mi convine sa merg la munca din 2 motive: primul e ca vreau sa stau cu puiul meu sa vad cum "creste" si doi, pt ca am un salariu de mizerie.

In final mai am si io o intrebare: piticilor vostri le trosnesc incheieturile la manute si la picioruse? Lui Luca ii trosnesc aproape toate incheieturile, iar medicu a spus ca-i normal, dar am citit aici pe DC si spunea cineva ca-i din cauza lipsei de calciu. Oare asa sa fie?

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Vauva sa stii ca din cauza nitritilor ma gandeam eu sa apelez la borcanase pt ca au culturile lor speciale pt bebelusi...macar pana la noile recolte de anul viitor...adica de anul asta. Ma gandeam ca e iarna si toate acum sunt crescute artificial, fortat, in sere. Dar am ramas cu ganditul si cu borcanele cumparate in dulap.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca si eu tot de branzica calcica am auzit ca e buna, asta a spus-o o pediatra pe Senso la emisiunea aia de sambata si dum de la 11.

_

Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by scumpik_lui
In final mai am si io o intrebare: piticilor vostri le trosnesc incheieturile la manute si la picioruse? Lui Luca ii trosnesc aproape toate incheieturile, iar medicu a spus ca-i normal, dar am citit aici pe DC si spunea cineva ca-i din cauza lipsei de calciu. Oare asa sa fie?

Si Amalia trozneste din toate incheieturile si pediatra a zis ca e absolut normal.

Mergi la inceput

simoky eu cand am facut actele pt indemnizatie am bifat acolo ca vreau sa mi se vireze banii pe card (la Raiffeisen0 si am lasat o copie dupa nr de cont, si deja am primit banii pe card la inceputul lunii.

Alina bun venit printre bucurii.

_

Mergi la inceput

Multam inni , ce rapida esti tot timpul

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Alina ce lapte papa? La fel patesc si eu si ma dispera. Bine ai venit!
Greutatea 7.3kg la 4 luni

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by lilina

bine ai venit Alina

ITZY-BITZY, tu realizezi ca noi doua am stat de vorba azi dar nu ne-am dat seama
cred ca daca nu era Andreea, mai treceam mult una pe langa alta pana ne descopeream
hi hi hi
voi ati fost colege, ceva, nu ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Tu vorbesti serios? Noi am vb ieri si nu stiam cine suntem hai ca esti tare...cum m-ai recunoscut? ca eu tot nu te-am recunoscut desi te-am vz prin poze...ei las ca de acum ne stim gata
Cu Andreea am fost vecine de bloc ...ne jucam cand eram
mici...
Abia acum am vz ca ieri ati scris un cap intreg si nu l-am citit ...ma duc iar sa mai citesc si s avad poze si filmulete...

Aseara le-am vz pe ale tale Raluca...m-am distrat copios

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput