Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Sper ca daca beau sirop natural de mure nu patesc nimic. Am citit ceva de mure aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Hopa...apar mesaje scurte!

Mihaela29+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Hopa...si daca apar ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ah, mi-am adus aminte....vroiam sa va intreb si pe voi:
va trece prin minte cum o sa va reveniti dupa nastere?
Io ma uit acum la fetele normale, neinsarcinate si mi se pare imposibil sa arat ca ele. Se apleaca si se indoaie cu asa o nonsalanta, mie mi se par miscari imposibile si am impresia ca nu o sa mai fiu niciodata ca inainte. SA nu ai burta...sa poti zburda....sa fii slaba cat erai si inainte.....sa iti mai vina vechii blugi....sa curga hainele de pe tine... sa urci scari fara sa gafai,phiew, oare o sa mai fiu ca inainte? sau o sa ma transform in mama? (sa nu dati cu rosii in mine ca mie imi arde de silueta acum in loc sa ma gandesc la bebe si etc, da asa sunt io mai "ganditoare", ma gandesc la fel si fel de chestii, si aia cu plictisitul de stadiul asta, tot din categoria gandurilor de genul asta face parte. Nu m-am plictisit de sarcina si stiu ca sunt momente unice in viata si ca tb sa le apreciez, dar eu am rabdare mai putina....vreau sa se intample chestii, asteptarea prea lunga ma termina)

Elpower foarte buna listuta ta, o sa ma mai gandesc si eu si poate imi vine vreo idee.

roxana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Eu iau Materna cam de la 16 w.
Bagajul de spital l-am inceput pt mine dar va urmaresc sa vad si parerile voastre .
Si eu simt presiune cand da din picioruse ,am impresia ca iese afara.
Ce cosmetice ati folosit sau aveti de gand sa folositi pt bebei.
Spuneti-mi si mie userul si parola comuna pt pozici.

34+

Mergi la inceput

Hopa...si daca apar ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Mihaelaa nu are somn.......nici eu.....ma uit la stiri sa o vad pe hormonica lui Columbeanu ca cica a nascut azi.....si in direct.....

la fete.....stai linistita absoluta ca doar ceaiul de frunze de zmeur are rol sa ajute la dilatatie dar se bea dupa 36 sapt ca asaa am vaz la mamicile mai mari ca noi

Karra 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Te culcasi Mihaelo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

sa ma lamureasca si pe mine cineva:
frunzele de zmeur sunt tot una cu frunzele tufei de zmeura?
Io beau ceai de zmeura toata ziua...banuiesc ca sunt fructele;
...adica zmeur-zmeura e tot una, ca sunt confuzata.
Ceaiul din frunze de zmeura e ptr dilatatie si ceaiul de fructe de zmeura e ptr bautul de placere, am inteles bine?

roxana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

....si cand te gandesti ca in Germania e cu o ora in urma noastra......si ea doarme........

Karra 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput