Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Dani, multa sanatate tie si puiutei, si multa putere sa depasiti cu bine momentul

Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Dani, suntem alaturi de tine. Fii optimista, nu iti pierde speranta si increderea.
Doamne ajuta sa fiti amandoua bine

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

buna fetele

Phili si Daniela, sa va dea Dumnezeu numai sanatate si putere sa luptati pt bebei vostri....ma alatur si eu fetelor care va tin pumnii si se roaga sa va fie bine

Kmi, site-ul unde poti afla mai multe este: www.babydesign.ro au la sectiunea contact si un nr de tel pt comenzi provincie. Sifonierul pe care l-am cumparat se numeste "Viktor" si costa in jur de 8 mil, iar patutul cu masa de infasat se numeste "Kombi Lux" si costa 11 mil 300 pe culoarea natur si 10 mil si ceva pe alb. Eventual da un telefon....pt ca sunt foarte draguti si te ajuta imediat.

Andreea 33 sapt

Mergi la inceput

Noi suntem bine.....stam acasa si ne odihnim
Ieri am iesit in mall la film....a fost asa frumos....si lui bebe i-a placut chiar daca am fost cam tare sunetul....dupa aceea am cam abuzat cu mancarea....am mancat ca sparta, parca nu mai vazusem mancare de cateva sapt....si....am cam baut multa cola
In rest toate bune si frumoase....misca bebe in toate drectiile....acum chiar ca nu mai stiu in ce pozitie sta....ba misca in stanga, ba in dreapta, ba sub coaste....ba jos langa vezica
abia astept sa mergem la eco sa vedem daca s-a intors cu capul in jos.
Va pup pe toate.....sa aveti grija de voi.

Andreea 33 sapt

Mergi la inceput

AM PUS POZE CU BURTICA

Andreea 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna fetelor

Noi suntem bine miscam de zor , obosim repede, gafaim, amortim dar suntem ok. Va salutam si va pupam pe toate

Pupici si ne auzim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Suzy, noi tot nu avem curaj sa cumparam hainute. Ieri a testat mindrul piata si s-a orientat ce si unde gaseste, dar de cumparat nu a indraznit sa cumpere. Probabil o sa cumpere cind o sa ma internez deja.

Contra arsurilor mi-a spus dr. ca pot lua Maalox. Tare bine mi-a mai prins cite o tableta inainte de culcare.

Monica x2 32+

Mergi la inceput

Monica avem voie sa luam malox ptr arsuri...........azi au inceput si la mine si sunt groaznice....poate stie cineva si ceva naturist...helpppppppp

Nici noi nu cumparam nimic inainte de nastere si m-am obisnuit....tatonam piata si o sa-i fac lista omului ca sa ia ce-mi place

Pupici ma duc sa beau lapte poate-mi trece

Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Dragelor, asa cum am promis, revin pe week-end, azi doar o sa ma relaxez si imi incep ziua cu mamicile de marie-aprilie.

In primul rand, Dani si Phili, ma gandesc la voi si ma rog sa va fie bebelusii sanatosi. Si eu as fi la fel de stresata cu asa vesti mai putin linistitoare, dar pastrati-va credinta in D-zeu si o sa vedeti ca totul o sa se termine cu bine! Oricum , nimic nu e sigur pentru nici una dintre noi, pana nu ne tinem bebelusii in brate suntem cu toatele in mii de incertitudini, griji si intrebari... Dar mai e putin, deznodamantul e aproape, fiti tari si cat mai linistite!

Noi suntem bine, cam obositi, dar fericiti ca am reusit ieri sa incheiem santierul si am terminat camera fetitei! Doar la urcat mobila in camera a ajutat socrul meu, in rest am facut totul singuri, eu si sotul meu. Am pus cateva poze, sper sa va placa cum a iesit. Aseara la 10 inca eram pe scara si lipeam bordura de tapet, dar o sa ma odihnesc azi si pentru ieri, vad ca bebelusa nu s-a suparat prea tare.

Am ramas restanta la impartasit despre ajutor dupa nastere si despre soacra. Deci, ca si ajutor, ma bazez pe soacra mea, care e profesoara pensionara si sta la 15 min de noi. Se pricepe f bine, are rabdare datorita profesiei si si-a crescut celalalt nepot de la 1 luna pana la 3 ani... Asta pana va primi mama mea viza, speram ca pe vara cand o sa ma intorc la serviciu parintii mei sa fie aici. Mi-e f dor de parinti si oricum, cat de bine te-ai intelege cu soacra, nimeni nu-i ca mama ta! Ma mai pot baza ca ajutor pe sora mea draga, care locuieste la 25 min. Fiind studenta in ultimul an, nu are f mult timp liber, dar s-a oferit ca oricand e posibil sau avem nevoie va fi aici! Sunt si oprimista ca o sa ne descurcam bine de la inceput doar eu si sotul meu, caci nu cred ca o sa pot doar sa stau si sa ma uit cum ii face baie soacra-mea. Ca sa termin si cu capitolul soacra, ma numar printre norocoasele care au o relatie speciala cu mama-soacra. M-a indragit de la inceput si suntem f bune prietene, e foarte atenta cu mine si ma apreciaza. Ea e genul americancei de familie buna, foarte manierata, discreta si diplomata, dar cam nepriceputa in ale gospodariei. Asa ca pentru ea daca eu merg si la serviciu, si la scoala, mai si gatesc si fac curat, i se pare ca fiul ei e cel mai mare norocos, desi, asa cum am fost eu crescuta acasa, e totul doar firesc. Importanta e ca eu si sotul meu suntem f fericiti impreuna si e tot ceea ce isi doresc socrii mei, asa ca nu exista nici un motiv sa nu ne intelegem decat super. Nu se amesteca niciodata in nimic, nu vin peste noi fara sa ne intrebe inainte, sunt foarte saritori. Sa nu mai spun ca vin cu tot dragul cu noi in Romania si le place la Sibiu f mult!

Cam atat pentru azi, vad ca nu e prea multa activitate, dar e semn bun ca va odihniti! Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna si usoara!

Cristina 32+, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Krissy felicitari tie si sotului ati facut o superba camera, acum sa te odihnesti ca se vede ca ai muncit. Mobila si patutul sunt facute pe comanda?

Arata excelent

Diana 28+

Mergi la inceput