Mamici de martie-aprilie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 23
roxanici spune:
Am ceva vesti despre Dani7asi pe care as vrea sa o sprijiniti cum puteti voi mai bine.
Vestea buna este ca are o fetita(adaugam inca un carucior roz la listuta).
Vestea nu prea buna este ca zilele astea a ajuns la spital din cauza unei colici renale care a scos la iveala faptul ca exista lichid amniotic in exces. De aici au inceput investigatiile si zbuciumul ei.
Amniocenteza care i-au facut-o nu a avut rezultate grozave si concluzia initiala a fost ca ceva nu este in regula cu mama sau bebe ar putea avea o malformatie.
A ramas in spital ptr investigatii, i s-a mai facut si o eco morfologica ce nu a scos nimic rau la iveala, totusi diagnosticul este rezervat. Nimeni nu garanteaza nimic pana la momentul nasterii.
Este acasa acum, tinuta sub observatie si cu ceva tratament.
(cred ca nici nu merita sa mai zic si faptul ca i s-a sugerat ca mai e timp sa renunte....
.... a exclus varianta aceasta din start)
Ea va pupa si va zice ca nu ne-a uitat, dar momentan nu are puterea sa mai intre pe forum...
Sa fim alaturi de ea cu un gand bun, o rugaciune, orice ar putea alina zbuciumul unei mamici ce tb sa treaca prin asemenea momente.
si numai ganduri bune ptr tine Daniela
roxana
30+
ghibuadina spune:
salutare fetelor,
Eu nu prea intru sa scriu , insa va citesc in mod curent.As dori sa lansez un subiect despre felul in care vreti sa nasteti.eu nu sunt hotarata.Voi ce vreti sa faceti, asta dc aveti de ales.Va pupic
Adina
adina
29
Mihaelaaa spune:
Daniela,de la mine numai ganduri bune...sunt alaturi de tine,ma rog pt tine si pt bebelusa ta!O sa fie bine,o sa vezi!
Daca eco morfologica a iesit bine eu zic ca e o sansa f mare ca doctorii sa se insele....
Mihaela
30+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
elyanne spune:
Dani7asi suntem alaturi de tine si de bb.
Gandeste-te ca totul va fi bine, pentru ca asa va fii.
Te asteptam sa ne scrii cand vei putea. Noi suntem aici sa ne spui ce ai pe suflet si sa incercam sa te ajutam sa treci peste momentele ramase pana la nastere. 
Eliana
&
(30 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Rebiana27 spune:
Dani si eu sunt alaturi de tine si ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie in regula cu tine si cu fetita ta pretioasa!
Rebiana
29+ 
Rebiana27 spune:
Spusesem mai devreme ca azi am mers la medic pentru controlul lunar. Bebelul e bine, a ramas baietel, desi initial dr a zis ca e fetita dar la o privire mai amanuntita a vazut doua "cerculete" ce ne-a demonstrat tuturor ca baietelul nostru are o dotare....... Este dezvoltat bine pentru varsta intrauterina, drept care mi s-a spus sa mai iau tratament pentru artera doar putin timp. In schimb trec pe calciu cu D3 si Tardyferon. Este asezat transversal dar sper sa se intoarca in saptamanile care urmeaza. (Eu va spuneam ca e intors cu capul in jos, ca-i simteam suturile in ficat; m-am inselat, lovea cu umarul; oare cum va fi cand ii voi simti chiar suturile in ficat, stomac?)
Adina eu ma gandesc sa nasc pe cale naturala si asa am vorbit si cu dr mea. Acum ceva timp, cand exista riscul ca bebelul sa nu se dezvolte din cauza unei probleme pe care o aveam eu, s-a pus si problema unei cezariene la 7 luni pt a scoate bebelul mai devreme. Uite ca Dumnezeu a vrut ca totul sa fie bine si sa duc sarcina la termen sau, ma rog, cat mai aproape. Sper sa nu mai intervina nimic si sa pot naste natural. Inca nu am vorbit de epidurala dar voi aborda si problema asta, poate-poate...
Maine am din nou examen la master, asa ca fug sa mai citesc cate ceva. Va pup si va urez Noapte buna! 
Rebiana
29+ 
tzuna spune:
DANI - imi pare rau ca tb sa treci prin asa ceva dar cred ca stii ca toate suntem alaturi de tine si de bebelina ta. Fii optimista si increzatoare in Dumnezeu ca te va ajuta. Pe mine m-a ajutat enorm de cate ori am avut probleme si nu au fost tocmai putine.
Fetelor va multumesc pentru incurajari. Nu as fi asa speriata daca cei din jurul meu nu mi-ar zice tot felul de lucruri care ma pun pe ganduri. Incerc sa-i ignor dar ma trezesc gandindu-ma la ce mi-au spus. Ca am burta prea mare si voi avea un copil grasut si nu-l voi putea naste natural.... si tot asa. Doctorita mea mi-a zis ca in principiu as putea naste normal dar ca in cazul in care la proba de travaliu nu merge ma opereaza. Dar daca asteapta prea mult si bebe are de suferit? Daca va fi deja angajat si vor folosi forcepsul si tot asa.... mii si mii de intrebari. Apoi mai citesc si cate o poveste de te iau toti fiorii cum a fost cea a Andrei sau o mamica din ianuarie-februarie care a nascut in Anglia si bebe a ramas blocat cu umerii in bazinul ei si i-au chinuit in fel si chip.... Stiu ca-mi fac rau singura, ca nu ar trebui sa ma gandesc la ce e mai rau si mai mult ar trebui sa am incredere in Dumnezeu ca sigur ma va ajuta dar nu-i asa usor. Functioneaza pentru putin timp si iar ma ia frica. Dar gata, nu vreau sa va stresez sau mai rau, sa va dau si voua idei.
Despre sutienele de alaptat- in Cora Militari au cam toate marimile (sau aveau cand mi-am luat eu) si costa 130.000 lei. Le puteti si proba. Si in Auchan au aceleasi sutiene dar nu se probeaza.
In Carrefour au acum pampers la promotie. o punga mare (70 si ceva) marimea 2 (3-6 kg) costa 380.000 lei. Eu insa am optat pentru marimea 1 (2-5 kg ) care nu erau la promotie si am dat 290.000 pe o punga cu 44 bucati. Am scris din nou poveste cu pampersii deoarece v-am informat gresit prima data si v-am zis ca pungile la promotie aveau 50 de bucati dar au 76 parca.
Legat de cum il scoatem pe bebe din maternitate.. inca nu stiu. Am vazut un combinezon destul de dragut si-l va cumpara sotul meu dupa ce nasc daca vremea ramane destul de racoroasa ca acum. Daca nu il vom imbraca intr-un costumas si apoi invelit in paturica. Legat de scaunul de masina sper sa gasim sa imprumutam de la cineva pentru ziua respectiva ca sa nu trebuiasca sa cumparam in fuga ceva nepotrivit.
Fetelor, caut lenjerie de pat pentru bebe si nu gasesc nimic sa-mi placa. Stiti unde pot gasi la un pret rezonabil?
Cam asta ar fi tot.
Va urez o seara placuta. sa dormiti bine.
RaisaFudulu spune:
Buna seara
Dani sa stii ca suntem alaturi de tine si noi , asa cum ti-au mai zis si celelalte fete trebuie sa gandesti pozitiv si atata timp cat la eco morfologica nu a iesit nimic rau exista o speranta si una mare de tot ca sa fie totul ok......doctorii crezi ca le stiu pe toate . Ganduri bune pentru tine si bebelina ta 
In legatura cu nasterea imi amintesc ca s-a mai discutat o data despre asta dar mai zic o data - voi naste prin cezariana cu anestezie totala , am miopie forte si nu pot naste natural
Acum va las ca sunt obosita ca am fost la cumparaturi in Metro ...apropo Tzuna am vazut acolo lenjerii pt bebe dragutele dar nu stiu sigur pretul, nu cred ca era foaret mare
Noapte buna si pupici sa aveti grija de voi si de burtici
Diana 27+ 
karra80 spune:
Dani......sunt si eu alaturi de tine sa de-a d-zeu sa fie bine...ma
pt tine si micutza ta.....
Karra
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos