Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 30
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Vanesa Multa sanatate si sa fi fericita si iubita.
Lili Sanatate si un
lui Sebi. Mey, poate vrea sa fie cadoul ideal de ziua mamei.
Ioana Distractie placuta. Drum bun si vreme frumoasa.
Laureta Santate. Spor la gasit job. Acum ai si experienta deci vei putea sa alegi ceva mai bun.
Ne, ca am reusit sa o supar pe soacramea. E atat de supata ca nici nu mai vorbeste cu mine si ma evita. sa-i fie de cap, sa vedem cat o sa-o tina.
Bia ieri a fost cu tasu in Herastrau. A data tasu in toate masinutele. Ce mai, s-au distrat de minune. Imi place ca a inceput sa-l streseze si pe el cu "tati, nu pleca, vin si eu cu tine" ![]()
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
VANESSA ! Sa fii sanatoasa si iubita!
Cum ai sarbatorit? Sa ne arati, te rog, cateva poze cu noul look ![]()
Nicoleta,inevitabil sa nu apara neintelegeri cand traiesti in comun cu soacra; lasa,poate scapi in curand.Apropo, ai vazut ca nu mai este nevoie de avans pt. casa (sau cel putin asa am inteles eu, ca s-ar fi aprobat legea...).
Laureta,iti trebuie un imbold, sigur vei gasi ceva mai bun!
La inca un bb inainte v-ati gandit
?
Sebi mai doarme la mamaia in cursul saptamanii (nu riscam sa il trezim dimineata,ne culcam si noi la timp pt. a doua zi cand ne trezim la 5:30-6:45, ii este mai usor si soacra-mii ca nu trebuie sa se mai trezeasca sa vina la noi,...). Vineri,sambata doarme intotdeauna la noi. Soacra-mea ne-a propus sa il lasam si vineri, ca la noi se agita f. tare. L-am luat totusi, s-a culcat pe la 23:00, ca dupa cateva minute sa se trezeasca! L-a luat pe tati in dormitorul lui sa se joace.S-au jucat ei, s-au tot jucat pana la ora ...4. Sotului meu ii cadeau ochii, nu stia ce sa ii mai faca sa se culce.
Replica de la Sebi:
"vezi tati,daca nu ma luai sus, nu te distrai atat de mult!!".
Ce sa-i mai zica???
Aaa,si daca mai statea sotul in pat, mai atipea putin-se trezea in stare de asediu,bombardat cu ce gasea Sebi la indemana (i-a dat la un moment dat cu o bucata de sina de la Thomas peste ochi de a vazut stele verzi).
Va doresc o saptamana placuta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Lili, tinem pumnii!Pupici lui Sebi!
Diana,felicitari pt. prezenta in Top10- este intr-adevar o poza deosebia, foarte sugestiva!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Irinusha spune:
Salutare!
Am pus in sfarsit pozele de mult asteptate. Daca aveti chef puteti sa le vedeti AICI .
Revin pe la pranz cu cititul si povestitul. Va pupic, o saptamana faina!!!!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
crisstinuta spune:
Irinusha,ce frumosi sunteti!
Sa stii ca iti sade foarte foarte bine cu noua freza!!!Si culoarea rosie te prinde bine.
Si omulet e o figura cum sta el cu degetelul in gura.Eu n-am avut parte de ecografie tridimensionala.Pe cealalta nu se distingea bine decat cum ii batea inima.
tnicoleta spune:
Cami E mortal Sebi. Mey, de unde le scoate? Stiu de credite citesc tot ce pot despre ele. Partea proasta este ca eu ii tot zic sotului sa vorbeasca cu sefu lui sa ii mareasca salariul pe cartea de munca si el tot amana, ca sa ma duc eu intai la banci si sa vorbesc. Dar cand aud astia ca el are doar 300 RON pe cartea de munca ma trimit la plimbare. Si uite asa fiecare e cu ideile lui.
Irinusa Oau, ce frumoasa esti. Imi place cum te prinde tunsoarea. Si omuletul m-am dat gata. 
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
LA MULTI ANI VANESSA!! SA FI SANATOASA, NUMAI BUCURII!!! Asteptam sa ne povestesti cum ai petrecut si ce cadou ti-au luat baietii tai frumosi!!!
Irinusha spune:
Gagici mistocici :), subiect nou aici !
Sa aveti spor la scris!
SUBIECT INCHIS!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica