Cuptorul cu microunde; pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si eu incalzesc mancarea la microunde,atat a noastra cat si a copilului.cred ca daca ar fi atat de nociv,nu ar mai cumpara nimeni acste cuptoare,cred ca s ar fi facut propaganda,am fi stiut si noi ceva cert...altfel,cred ca sunt doar speculatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Pentru noi il folosim la incalzit ceea ce se lipeste la aragaz(gen pilaf,piure,etc).
Pentru bebita niciodata.
Monalac si fast food-ul este forte nociv, dar multi mananca asa ceva.Asa ca....

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Eu sunt contra. De aceea gatesc in cuptor, sandwish-urile le fac in cuptor etc. E putin mai mult, dar e bun.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Va multumesc si eu pt raspunsuri, tocmai am primit cadou de sf Ion un cuptor cu microunde si voiam sa stiu mai multe despre nocivitatea lui. Super!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si noi il folosim pentru incalzit mancarea. Nu stiu zau ce este mai nociv, faptul ca se pierd vitaminele dupa incalzire, sau faptul ca vitaminele de fapt se pierd prin pesticizarea lor!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

fetelor, puteti folosi sandwich-maker pentru sanvisurile cu cascaval, e la fel de bun si mai putin daunator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Eu il folosesc numai pentru incalzit(nu gatesc la el).E mult mai practic, mai rapid...deci e un rau necesar.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Noi il folosim numai pentru incalzitul apei pentru laptele bebelinei. Am avut ceva tentative de a gati la el dar am renuntat.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by nusicasiely

eu il folosesc la greu atat pentru familie cat si pentru incalzitul apei pentru laptele fetitei.Am citit pe mai multe situri ca singurul risc e acela al supraincalzirii,dar cine da mancare copilului fara sa verifice cat e de cald?Este la fel de nociv ca si calculatorul,televizorul si mobilul.Si totusi la astea nu renuntam si le dam si copiilor

nusica,mama lui ely

exact asta fac si eu ... numai ca nu gatesc la microunde deloc, dar de incalzit, la greu...

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Total CONTRA! Nici nu am in casa asa ceva. Mai bine mai greu decat mai cancerigen. Chiar daca mareste riscul de cancer cu 1% eu consider ca nu merita. Mai ales pt un copil in crestere accelerata cum sunt bbelusii pana la un an. Si asa sunt E-uri si in siropurile pt copii si in mancarea pt ei. Nu mai zic de plimbarea prin Bucuresti care e unul dintre cele mai poluate orase din U.E.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput