Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Wannajo acum mai bine de un an un doctor iridiolog mi-a spus clar ca eu dupa nastere trebuie sa port burtiera ptr refacere (din cauza constitutiei flexibile- sunt contorsionista, ce mai !?!)...desi nici nu eram insarcinata...asa ca il cred pe cuvant si-mi imaginez ca trebuie sa aiba efect de moment ce mi-a spus asa de clar fara sa intreb de problema asta...vom vedea insa...
Ce-i drept nu mi-a trecut prin cap sa-mi intreb si ginecologul in privinta asta. Nu stiu cum e in cazul cezarianei cu burtiera.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

wannajo, nu am purtat burtiera nici la prima, nici la a 2-a ceza. burta se trage mai lent dar se rezolva in final si cu putina dieta si gimnastica.

oana, colacii i-am luat de la o firma care ii fabrica aici, in mures. direct de la sursa. daca vrei iti trimit. da-mi pm, nu e complicat pt mine.

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

wannajo eu dupa operatie am intrebat-o pe doctora ce sa fac? si mi-a spus sa nu port fiindca se invata muschiul lenes si dupa aceea ar fi mai greu, acum nu stiu ce sa zic, eu am ascultat-o deocamdata;
insa am o prietena care a nascut anul trecut tot cezariana si ea a purtat din a 5a zi burtiera pana pe la 4 luni, acum nu mai are burta deloc si se simte foarte bine.
parerile sunt impartite pe tema asta si sunt diferite de la medic la medic, chiar nu stiu cum ar fi mai bine sa facem? sa vedem ce spun si celelalte fete, daca ar fi sa imi cumpar burtiera sa port si eu sper sa nu fie tarziu deja am 3 saptamani de cand am nascut...

va pup Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aaa, oana, am uitat sa mai zic de aspirator. il aveam in casa de 1 an dar nu l-am folosit deloc la primul copil pt ca nu a fost niciodata atat de mucos incat sa fie nevoie. acum insa, marc avea doar 2 saptamani cand a dat in pneumonie si efectiv nu putea respira si nu putea suge. tusea urat si asta il facea sa-i ajunga in gat si secretiile din plamani, dupa ce ca-si inghitea alea din nas. cah, nu mai explic...
in fine, aspiratorul nazal a fost pt noi singura solutie. nu stiu ce m-as fi facut fara.

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu stiu de la prietena mea care are bebe de 1 an si 3 luni ca "batista bebelusului" ala e foarte bun si trage toti afurisitii de muci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Edem inflamator la san am..doar la unul .Antibiotice la greu si dumnezeu cu mila..am frisoane la greu...Nu stiu ce sa ma fac cu durerea.Daca stiam ca patesc asa nu ma duceam la Elias nici moarta.Din pacate copilul nu puteam sa-l tin cu mine in camera, desi mai aveam doar o fata in camera, i-a venit tot neamul in vizita, era o perindare maxima..nici sa ma odihnesc nu am putut.Acum cu atat mai putin..sper sa ma adun si sa nu acd in depresie..

Eu port burtiera are efect, s-a retras burta f tare...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Batista bebelusului e buna cand sunt bb mici, dupa vreo 7-8 luni mama s elasa cu urlete maxime..numai cand vad aspiratorul..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Am cumparat de ceva vreme buna "Batista Bebelusului"...evident sper sa nu fie nevoie sa o folosesc...parca insa nu as avea totusi curajul de a o folosi daca e nevoie in primele cateva saptamani...de aia ma si gandesc sa mai iau pompitza chicco, sau , in fine, una cu capat moale de silicon.

Anis toate cele bune.

DianaRus trimit PM.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

DANA

LIUDAAAA

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput