Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am vazut pozele cu bebeii lui Monu si lilisor .frumusei foc si grasdunei,sa va traiasca ,mamicilor !! felicitari !!
aoleeeeu,dimineata scria daconst capleacaaaaaaaaa!! valeeeu.
eu acum citesc,iau la rand mesajele.parca vad mai incolo ca a nascut???
gio pune o batista colorata ,nu alba,la chilotel.si asteapta .daca se uda in forma de cerc,atunci e lichid,daca e pata neregulata,e secretie de alt gen.
adinush cat de frumos si de bine a fost inceputul la tine,epidurala la dilatare 4,erai linistita,asteptai fara dureri...Si apoi sa patesti asa ...sa te chinui si cand iti trecuse epidurala,sa te si taie..si sa ajungi la cezariana apoi..Si sa si vezi fetita abia a doua zi..
cu sanii ai patit apoi ca mine,si eu plangeam si acum ii scot cu pompa si ii dau asa cu biberonul de la mine.daca eu m-am chinuit atat doar cu taietura ..dar tu si cu aia si cu cezariana...Macar ti-au mai pus anestezie apoi.Eu nici calmante nu am putut lua ca sunt alergica la ce mi-au dat ei.
a mea,cand o doare rau burta,o pun pe mana,tin inttre degete falcutele ei,si burta ei sta pe mana mea,si picioarele,unul de o parte si altul de alta.
asa nu mai plange.
tare scumpa e Ayleen,si grasunica !
catalina
ai pompa de san?ca scoti mai mult cu ea,si incepe sa se refaca laptele.daca nu,ia ceaiuri din alea pt lapte.
Liuda
naste maine ??????????? aoeleuuuuuuuuuu
gabriela,am citit si povestea ta.
dar de ce te-a dus,dupa nastere cu scaunul cu rotile?? te-a dat jos de pe mana si te-au pus pe scaun dupa nastere?????? nu te-au dus asa cu patul ala pe care erai?
felicitari pt Adriana Maria !

fetelor,pe voi cum v-au dus din sala de nastere in camera??

criss vad ca tot in formula asta esti..lasa,ca vine bebe cand vrea.
alinatxa CE CUTREMURRRRRR??????????
GIO CICA O FI NASCUT COLUMBEANCA SI D-AIA HAAAAAAA
lore ,ha,naste si acum cateva zile era la spital sa vada nasteri,columbeanca?? am vazut-o si eu de vreo doua ori ,de mult,la tv, cand cu nunta, nu stiu mare lucru despre ei,dar ceva ceva.
dar m-a mirat ca alaltaieri era sa vada nasteri si azi naste.cu televiziunea in pasarica ei
eu cred ca a citit de zor p-aci pe la noi,ca e curioasa
si de-o seama cu noi.(la sarcina,deh,ca la altceva nu avem cum)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Aelita a noi a fost un cutremur de 4.3 magnitudine.Sa simtit un picut.Dar e totul under control

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai am plecat la nani ca e tarziu rau, maine trezirea la 8 pana la 10 sant la birou, pana la 12 imi termin treaba si la 13 ma duc sa ma internez...
faza la cosmetica- coafeza face coafura uneia- noi(eu si coafeza) stam la spate si barfim in timp ce ea o face. Intrebare:"cand nasti?" eu "poimane, joi!" Coafeza "cu ce ai venit? mai conduci?" Eu "cu masina, singura, am si parcat naspa pe interzis la voi in fata". Coafeza "fac pariu ca vii de la birou" Eu "Normal!" La care clienta coafezei ridica ochii si o striga disperata in toata gura pe alta (una cu care venisera) care era in alt capat al salonului "Auzi asta o vezi cata burta are? Si ea conduce!!!! Si ca sa vezi ca inca se duce la birou!!! dar stii ce e cel mai tare? Ea poimane naste!!!!!"
bai a ras lumea pe acolo cu lacrimi... bine dupa asta a inceput faza pe care eu nu o suport - fiecare cu "da eu cand eram gravida..." , "dar la mine cand am nascut..." si tot asa !!! dar toate au recunoscut ca cu doua zile inainte de a naste nu umblau brambura singure la volan prin oras.
deci am plecat la nani, am vazut-o pe columbica, am facut bagaje, am facut poze, chiar am dat si mesaj lui Daconst dar nu am primit raspuns... vb maine dimineata inainte de unu ca dupa.... e CLISMA!!!
pa fetili!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt si 3 zile
AMR azi si maine!

Mergi la inceput

Liuda poate nu mai apuc sa vorbesc cu tine inainte de operatie.Ce incurajari sa iti spun eu tie cand tu esti tare ca piatra si de abia astepti marele eveniment?Am sa ma gandesc la tine si sper sa ai forta sa dai un sms ceva sa ne anunti si pe noi cand se termina totul .Hai ca te pup asha si ai grija sa nu stai mult pe acolo.Sa vii acasa repejor la raport.Si pastreaza niscai forta si curaj si ptr mene ca stii ca eu sunt pishalita toata da?
Pun acum la treaba majoretele

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

doamne,Liuda,cat de tare esti !!! auzi la ea,maine se mai duce si la birou !!
esti o super activa !
sigur o sa ai o nastere usoara si o recuperare rapida !!!
iti tinem pumnii,sa iasa totul bine,sa fie copilul sanatos !!!
va asteptam cat mai repeede acasa !!!
am sa ma gandesc mult mult la tine.
stii ca ai fost prima careia i-am scris ca am nascut.inaintea mamei,si a tuturor.

S.

Mergi la inceput

anis folosesti pompa aia ???????
mergi la medic,nu mai sta asa.da-le pe acolo dreptul si s-o gasi cineva sa te ajute cum trebuie.nue normal sa suferi atat!!!
trebuie sa gasesti o solutie,si sa ramai si cu laptele bun,si fara dureri.
eu am gasit-o cu pompa si biberonul.
ai grija de tine!
tu citesti pe aici ce scriem?????

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

mariana eu am pierdut vreo 15 kg pana acum ...de revelion aveam 95 kg ,nu stiu cate aveam cand m-am internat.oricum,pana ajung din nou la 60 mai e cale lunga...inca 20 kg(balena)

anis de ce nu mergi la o mulgatoare electrica la spital?banuiesc ca si la elias au,la cantacuzino sigur aveau si ne-au zis sa apelam la ei daca e ceva...sper sa te faci bine cat mai curand,esti o mamicuta eroina !

aelita m-au dat jos de pe masa de nasteri si m-au asezat in scaun ca sa ma duca pana in salon (era in imediata apropiere dar eram f slabita).masa de nasteri e fixa,e una in genul celor de consultatie...si na ca am facut o si p-asta,numai in scaun cu rotile nu ma vedeam.parca eram marimar din telenovele,lesinata in rotile si cu familia bocind la patbine,recunosc ca eram terci...

liuda bravo mami,fii tare acolo!!!aaah si vezi ca nu e chiar asa de rau cu clisma,colega mea de salon a mancat de toate cu o zi inainte si nu i s-a intamplat nimic rau,crede ma!

danace faci????????????esti mamica sau nu inca?

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

HAI, LIU-DA!
HAI, LIU-DA!
HAI, LIU-DA!
HAI, LIU-DA!
HAI, LIU-DA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Mesaj de la Daconst:

"Va multumesc din suflet! Am nascut azi-noapte un brotacel de 3,600 kg, natural cu epi, scor 10 si 53 cm. A fost mai greu, dar a meritat. Mami a uitat deja tot greul"

Uraaa!! A nascut Danuta!
Felicitari, mamico! Te asteptam cu amanunte si povestea nasterii.

criss 39+ cu Ligia

Mergi la inceput

Felicitari Danuta!!!!Sa iti triasca brotacelul sa se faca mare si frumos ca mami!
Liuda ziua cea mare a sosit.Te-am visat toata noaptea ,m-am culcat la 2 noaptea si la 7.15 eram in picioare cu gandul direct la tine!.
Fetelor pe zii ce trece simt ca momentul e asha de aproape.Incerc o multitudine de sentimente de la nerabdare de a vedea fatuca care se ascunde in burtica,pana la fricuta de nasterea in sine.Stiu ca tot ce imi doresc in fond este sa am o bebelina sanatoasa,norocoasa si frumoasa.Restul vazand si facand .Azi am imlpinit 36 si nu cred ca va mai vrea sa stea bebelina in burtica mai mult de 38 de sapt.Deja e nerabadatoare si vrea sa iasa.Stau linisita si incerc sa o conving sa mai aiba rabdarica 2 saptamani.

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput