Piticlonti de iulie-august 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, NICOLE! Iti doresc sa ai parte de tinerete vesnica, sanatate, dragoste si impliniri!

DARIA, am vazut sportiva, chiar, ce-i cu echipa verde?
MARCELLE, noi nu am facut inca vaccinul dar parerea mea este ca trebuie sa o vada un medic. Sanatate multa!
DANA-SPEEL, si voua sanatate multa! Am mai scris ca eu i-am dat Oscilococcinum lui Matei, dar parerile despre el sunt impartite. Urata faza cu furtuna! Brrrr...
ALICE, misto faza cu "juma"-urile.
PAKO, ce face Liviu, tot cuminte la mami in burtica?
OLIVIA, si eu am uitat sa va felicit pentru realizarile profesionale! Cum se mai simte Uka? faza cu legea mie mi se pare buna, stii ca eu l-am atins o data destul de tare pe Matei cand izbea cu scaunul in oglinda, dar a fost unicul episod de acest gen, nu mai pot sa dau in el si vad ca sufera mai tare cand il pedepsesc. Cand il bat parca se inraieste

Eu stau ca pe ace pana joi cand merg la gineco, ma simt parca tot mai rau, sangerari zilnice, ametesc, mi-e greata, parca mi-e si frica de o sarcina cu probleme...

Va doresc o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani, Nicole, sanatate, si impliniri, sa-ti aduca Moatza numai bucurii. Si petrecere frumoasa astazi...Marcella-nici noi n-am facut inca vaccinul...nu stiu ce sa zic..
Daria-wow!! da kiar ca e inalta Giulia...si ce de animaluzte de plus are...
Dana-Speel- eu ii dau oscillo lui Radu cand sta sa raceasca, o jumatate de cutiuta dimineata, jumatate seara, cateva zile. I le pun sub limba si el le rontaie.
Roberta-mai repede de joi nu poti ajunge la dr? Stiu ce rau e cand stai ca pe ghimpi si faci scenarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

RAIN

Fetele, este mai inalta decat restul in parc, dar nu cu mult, doar ca e slabanoaga. Avem 12,500 g.

Roberta - multa, multa sanatate !!! Ufff, doar joi ajungi la doc ?

O duminica faina sa aveti

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Profit ca imi dorm copilul si sotul () ca sa intru sa va mai salut si eu si sa ma laud ca mi s-a mai cumintit baiatul. Doarme in fiecare zi la pranz si pt. mine asta e fericirea maxima! Saptamana trecuta am fost la pediatra si avem masuratorile la zi: 14,5 kg si 90 cm inaltime.Pe la inceput de februarie vom avea si vaccinul...
Am citit ca avem in club mai multi copilasi indragostiti de Alba ca zapada...Codrut a vazut-o de zeci de ori, dar invariabil cand apare baba cu marul otravit incepe sa planga sa il iau in brate:)
Nicole, La Multi Ani, cat mai plini de bucurii si de impliniri!Sa fii fericita si iubita!
Dana-speel, poti sa ii dai Oscilo fara grija.Nu are ce sa faca rau.Eu i-am dat lui Codrut o doza pe saptamana, toata iarna (asa ne invatase homeopata).La raceala deja declansata poti sa ii dai si zilnic.
mamagiuliei, ti-am admirat manechina mica! Sunt curioasa sa aflu ce inaltime are!
Nu am citit din urma si nu stiu daca Lia a nascut.Stiti ceva de ea?
Va doresc o duminica placuta tuturor si sanatate racitutilor!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI RAIN!!!!MULTA SANATATE, SA FI IUBITA SI FERCITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!pupici

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

roberta, acum am citit mesajul tau ...Imi pare rau ca ai probleme! Ai grija de tine si fa ceva sa ajungi cat mai repede la medic! Cam multisor pana joi...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI, Nicole, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie si tot ce iti doresti sa se implineasca !!!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani fericiti si plini de bucurii, nicole, probabil te-ai petrecut aseara si-acum te odihnesti...
imi cer scuze ca n-am mai scris (pt fetele care s-au interesat de soarta noastra), suntem bine, doar ca am inceput sa merg la sala din nou de 3-4 ori pe saptamana si o fac seara dupa serviciu si sambata dimineata asa ca n-am mai avut timp sa scriu. am citit tot, am vazut poze frumoase, cu vrabiuta cu pantofi cu toc, cu doua gagici in austria (superba poza aia care e si preferata ta, diana), pe maria vorbareata si inventiva, giulia manechin (pupi are numai 89 cm, probabil ea are peste 1 m, hai, masoar-o ca sa vedem si noi, please)hm, deja am uitat...oricum, am citit zilnic si pt ca n-am scris cand trebuia, am uitat...
la serviciu e bine, imi place ca am capatat mai mult de munca, sunt legal assistant acum si lucrez cu product liability (siguranta produsului...nu stiu cum i-ar spune), astept si o eventuala marire de salariu...avocatul e super, foarte popular si abordabil.
ce-i nasol cu munca e ca abia prin septembrie voi reusi sa acumulez cam 10 zile de vacanta si vrem sa mergem la mama in italia, iubi meu vrea in mai dar eu n-am concediu...si suntem cu totii nerabdatori.
se apropie florida si eu am emotii din ce in ce mai mari, sper sa se descurce baietii, tati va avea o interventie chirurgicala saptamana viitoare, ceva la calcai si va sta o luna acasa, asa ca isi vor face decap, dar ma gandesc daca va avea complicatii sau ceva de genul asta si eu nici macar nu-s aici...eh, probleme
va pupam pe toti si ne e tare dor de voi, am sa incerc sa intru mai des macar doua vorbe acolo...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

La multi ani, Nicole! Multa sananate, fericire si tot ce iti doresti!

Lui Bia i-a trecut patuta de la vaccin, dar ieri era sa mor de ingrijorare, era cat pe ce sa merg la urgente. Avem o asistenta medicala in scara, studenta la medicina si a vazut-o ea ieri, asigurandu-ma ca nu e nimic grav si o sa ii treaca cu comprese cu rivanol. Azi dimineata era deja bine.

Multumesc Roberta si Ina pt raspunsuri.M-am gandit eu ca am putine sanse ca voi sa fi facut vaccinul si am scris la copilasii de mai-iunie, unde m-au mai linistit fetele.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Nicole inca o data la multi ani fericiti!
Marcelle imi pare bine ca Bia e ok acum, nici eu nu cred ca a fost de la vaccin.
Olivia auci imi pare rau ca Uka a lovit un baietel...dar se mai intampla! pupici sa treaca rapid tusea!
Daria ce e aia echipa verde maica? va apucati de competitii? si vreau sa stiu cine aspira animalele alea de plus!
Dana-ema bine ca trecu uraganul. asa deci.....v-ati conformat la uniforma de blugi? nu conteaza....Ric sa fie fericit! sanatate multa si voua!
Robi tin pumnii ptr joi la gineco, musai trebuie sa vezi ce se intampla pe acolo.
Adema bine ca se cuminti cupilu'!
Andreea de pupi pleci in florida la cursuri? sau? ca eu nu am retinut.
noi am fost ieri la teatrul de papusi, Patrick a fost super incantat si nu s-a miscat 45 de minute de pe scaun, a cantat, a aplaudat....ce mai, super fericit. si el s-a lungit teribil de mult, incerc sa pun niste poze zilele astea sa il vedeti...si pare si el slabanog, cu toate ca are vreo 14kg....dar aproape 97 de cm.
sa aveti o saptamana superba!

Mergi la inceput