Cat de repede se vede sarcina la eco ?
Cine ma poate lamurii si pe mine ? Astazi sunt in ziua 28 si mi-am facut 3 teste de sarcina care au iesit toate pozitive, unul din ele fiind Clear Blue. Fericita tare m-am dus la eco pentru a fi sigura ca nu este extrauterina. Din pacate nu s-a vazut nimic. Este oare prea devreme sau ce alta explicatie exista ? Voi ce parere aveti ?
Raspunsuri
bibyrox spune:
Rucsi felicitari!!!!

Eu te sfatuiesc sa-ti faci si un test de sange Beta Hcg ca sa vezi exact cum stai! La transvaginala cred ca se vede si la 4-5 saptamani. Oricum e mult prea devreme la tine acum. La eco abdominala se vede muuult mai tarziu! Dar un ginecolog te-a vazut?
Nu-ti mai face griji!!!
In asteptarea...fetitzei mele

Biby

madutza_bra spune:
Felicitari Rucsi,
si eu sunt de parere ca un ginecolog te poate lamuri.
Abia astept sa ne vedem toate la Odisee
Idaira spune:
Eu cred ca e mult prea devreme ca sa se vada ceva...bibyrox are dreptate,fa si proba de sange si ai sa fii convinsa!
Felicitari!!!!!
betty78 spune:
rucsi la mine s-a vazut sacul embrionar in Z16 dupa ovulatie deci in Z30 a CM. Dar ca s-a fi sigura te-as sfatui sa mai astepti cateva zile si ca sa te lamuresti poti intre timp sa iti faci testul de sange, iar rezultatul il ai in cateva ore. Eu l-am facut la CDT Babes si mi l-au dat in 2 ore. Te pup si multa bafta
betty
6+
bulinutza noastra
betty78
rucsi spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Am fost si la ginecolog si mi-a spus ca este prea devreme sa se vada.Acum nu pot decat sa astept . Maine ma duc sa-mi fac analiza de sange si pe urma vad cum stau. Eu sper din tot sufletul sa fie sarcina . Si sa nu fie extrauterina. Apropo , la analiza de sange , valorile din sarcina extrauterina ies la fel ca la sarcina normala ? Eu tot insist cu sarcina extrauterina pentru ca acum 4 ani toti medicii la care am fost (Niculescu, Ancar ) mi-au spus ca nu mai pot ramane gravida pentru ca am trompele infundate. Si totusi....
Pepsi spune:
felicitarile mele, eu zic ca-i mult prea devreme sa vezi embionul, ideal e la 8-10 s ca sa-i auzi si inima si sa vezi ceva!(se vede ff bine), iar la 5-6 s se vede iarasi ceva dar mai mic!, eu, am vazut la eco la 9s, la 10 si la 14, bineinteles cu cit e mai mare sarcina, cu atit se vede mai bine! la inceputul sarcinii, pina nu se fixeaza bine oul fecundat sint contraindicate ecourile transvaginale!
Flavia
+18, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
adimercedes spune:
quote:
Initial creeata de rucsi
Cine ma poate lamurii si pe mine ? Astazi sunt in ziua 28 si mi-am facut 3 teste de sarcina care au iesit toate pozitive, unul din ele fiind Clear Blue. Fericita tare m-am dus la eco pentru a fi sigura ca nu este extrauterina. Din pacate nu s-a vazut nimic. Este oare prea devreme sau ce alta explicatie exista ? Voi ce parere aveti ?
Rucsi, nu iti fa griji. Cred ca sarcina e mult prea mica sa se vada la eco. E mai sigur sa faci un test de hCG (din sange, e hormonul de sarcina) si el iti va indica cu aproximatie in ce saptamana esti. SI sa repeti testul la 2-3 zile. Daca valorile se dubleaza, poti fi sigura ca totul e ok. Asta pana ajungi la eco sa te convingi cu proprii ochi ca bebe e unde trebuie
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
AncaSiRoxana spune:
Ei? cum e, rucsi ? E sarcina sau nu? E normala, sper, nu extrauterina...
Tine-ne la curent!
Anca
AncaSiRoxana
ALINATXA spune:
Rucsi la mine saculetul embrionar sa vazut la 4 saptamani iar ousorul embrion la 6 saptamani.La 7 sa auzit inimioara.Bafta multa!
AMR 5
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Catalin (5 iunie 2006)