Cat de repede se vede sarcina la eco ?

Cat de repede se vede sarcina la eco ? | Autor: rucsi

Link direct la acest mesaj

Cine ma poate lamurii si pe mine ? Astazi sunt in ziua 28 si mi-am facut 3 teste de sarcina care au iesit toate pozitive, unul din ele fiind Clear Blue. Fericita tare m-am dus la eco pentru a fi sigura ca nu este extrauterina. Din pacate nu s-a vazut nimic. Este oare prea devreme sau ce alta explicatie exista ? Voi ce parere aveti ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Rucsi felicitari!!!!
Eu te sfatuiesc sa-ti faci si un test de sange Beta Hcg ca sa vezi exact cum stai! La transvaginala cred ca se vede si la 4-5 saptamani. Oricum e mult prea devreme la tine acum. La eco abdominala se vede muuult mai tarziu! Dar un ginecolog te-a vazut?
Nu-ti mai face griji!!!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Felicitari Rucsi,
si eu sunt de parere ca un ginecolog te poate lamuri.
Abia astept sa ne vedem toate la Odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu cred ca e mult prea devreme ca sa se vada ceva...bibyrox are dreptate,fa si proba de sange si ai sa fii convinsa!

Felicitari!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

rucsi la mine s-a vazut sacul embrionar in Z16 dupa ovulatie deci in Z30 a CM. Dar ca s-a fi sigura te-as sfatui sa mai astepti cateva zile si ca sa te lamuresti poti intre timp sa iti faci testul de sange, iar rezultatul il ai in cateva ore. Eu l-am facut la CDT Babes si mi l-au dat in 2 ore. Te pup si multa bafta

betty 6+
bulinutza noastra

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Am fost si la ginecolog si mi-a spus ca este prea devreme sa se vada.Acum nu pot decat sa astept . Maine ma duc sa-mi fac analiza de sange si pe urma vad cum stau. Eu sper din tot sufletul sa fie sarcina . Si sa nu fie extrauterina. Apropo , la analiza de sange , valorile din sarcina extrauterina ies la fel ca la sarcina normala ? Eu tot insist cu sarcina extrauterina pentru ca acum 4 ani toti medicii la care am fost (Niculescu, Ancar ) mi-au spus ca nu mai pot ramane gravida pentru ca am trompele infundate. Si totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

felicitarile mele, eu zic ca-i mult prea devreme sa vezi embionul, ideal e la 8-10 s ca sa-i auzi si inima si sa vezi ceva!(se vede ff bine), iar la 5-6 s se vede iarasi ceva dar mai mic!, eu, am vazut la eco la 9s, la 10 si la 14, bineinteles cu cit e mai mare sarcina, cu atit se vede mai bine! la inceputul sarcinii, pina nu se fixeaza bine oul fecundat sint contraindicate ecourile transvaginale!

Flavia +18, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Initial creeata de rucsi

Cine ma poate lamurii si pe mine ? Astazi sunt in ziua 28 si mi-am facut 3 teste de sarcina care au iesit toate pozitive, unul din ele fiind Clear Blue. Fericita tare m-am dus la eco pentru a fi sigura ca nu este extrauterina. Din pacate nu s-a vazut nimic. Este oare prea devreme sau ce alta explicatie exista ? Voi ce parere aveti ?

Rucsi, nu iti fa griji. Cred ca sarcina e mult prea mica sa se vada la eco. E mai sigur sa faci un test de hCG (din sange, e hormonul de sarcina) si el iti va indica cu aproximatie in ce saptamana esti. SI sa repeti testul la 2-3 zile. Daca valorile se dubleaza, poti fi sigura ca totul e ok. Asta pana ajungi la eco sa te convingi cu proprii ochi ca bebe e unde trebuie .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Ei? cum e, rucsi ? E sarcina sau nu? E normala, sper, nu extrauterina...
Tine-ne la curent!
Anca

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Rucsi la mine saculetul embrionar sa vazut la 4 saptamani iar ousorul embrion la 6 saptamani.La 7 sa auzit inimioara.Bafta multa!

AMR 5 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

La 7 saptamani am vazut eu.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput