Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

LA MULTI ANI CLARA FRANCESCA!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI CLARA FRANCESCA!!!
LA MULTI ANI MARK VICTOR!!!

Imi pare rau sa aud ca avem cativa bb cu febra. Sa pupe mama pe ei si sa le treaca repejor.
Dana tare m-am emotionat cand am citit cat de dor ti-a fost de Oana in spital, am plans rau ca m-am pus in pielea ta. Asa cred ca o sa mi se intample si mie la vara
Pupici la toata lumea.
Noi suntem bine, Ioana fitze cu mancarea in continuare, alearga prin toata casa, tranteste tot ce prinde in mana, face galagie, imita cam tot ce-i aratam...la categoria vorbit stam mai prost.

daniela11w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SI PENTRU MARIA, ANDREEA SI IARINA CARE AU FACUT AZI 11 LUNI!!
Nu reusesc sa vad si eu albumul ala de pe DC.
Ursoaico iti bati capul fata cu cine si de ce face copii. Asta apropo la link-ul ala. Vad ca-l curtezi pe Mark, crezi ca a uitat-o pe Raisa de cand baga vizite la Arad??

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by marchplayer

Dana tare m-am emotionat cand am citit cat de dor ti-a fost de Oana in spital, am plans rau ca m-am pus in pielea ta. Asa cred ca o sa mi se intample si mie la vara

Stiu...
Adevarul este ca eu tot la tine m-am gandit cand am scris mesajul.
Important este ca si bebe2 sa fie sanatos si sa ajungi repede acasa.
Putere, oricum merita !

Poate ca in cazul Denisei conditiile sunt diferite de Romania si va putea mai usor sa fie langa Emma.

Oachi, am adaugat pozele lui Razvan . Ce copil frumos e!

Giova, chiar te rog sa cauti tu o poza pentru Marco la 1 anisor. Astept !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma bucur sa aud ca sunt mai bine cei 2 bolnaviori.
Moni cu siguranta de la rosu in gat nu papa Diana.lasa ca recupereaza ea, stai linistita. acum o pisca/doare poate gatul si de aceea nu vrea nimic..
Daniela lasa ca, asa cum a zis si Dana, daca bb2 e ok si nasti normal, in 3 zile va da drumul acasa. Oricum atunci va fi si ioana mai maricica.

Noi am fost afara, am intrat in 2 mag. si a urlat marco ca din gura de sarpe. asa ca nu am putut proba nimic, ma voi imbraca la botez cu ce am, asta in cazul in care nu mai ajung la vreun mag. pana pe 27 ianuarie.

Fete, cam cat sa dam la botez?
Mewniul este 800.000 lei/pers, inclus tot(tort, bautura, papica).
Este vorba de nasicul mic, iei ne-au dat 150 euro la botez.
Eu ma gandeam la bani si ceva cadou sa aiba amintire.

merg sa-mi hranesc meduza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Habar nu am cat se da la botez. Dar cred ca 100E ajung si ceva amintire. Cat despre tinuta ta sunt sigura ca o sa faci fata cu ce ai prin sifonier. Poate sti Marco ce stie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor...
Moni ma bucur ca Dia e un pic mai bine.E cam puternic augmentinul pt un rosu in gat, dar daca asta i l-a prescris...De ex pt rosu in gat merge foarte bine Ospen, Cefalexin...(ultimul i l-am dat eu la Dani ca nu aveam Ospen dar cica asta e pt inflamatia gatului si e mai slab ca Cefalexinul care e mai mult pt infectii respiratorii)
Acina ma bucur ca Andrei s-a mai insanatosit.
Giova, eu de la nasi la botez am primit in jur la 5 milioane.sa iti spun ce mi-a facut nasa( a platit taxa la biserica de 750.000 : la 2 ca am 2 nasi, mi-a facut torul lui Dani de botez, mi-a cumparat un bax de scutece si mi-a dat inca 3 milioane). Si eu am facut acasa ca eu numai cu prietenii ma chefuiesc, ca neamurile nu le chem ca nici nu am asha apropiate si restul nu merita sa le fac datorii. Deci eu zic ca un 5-6 mil e destul ca nasa. Cam 2.5-3 mil se da la noi daca nu esti nas , ci doar invitat.
Dani e tare crizat dupa cate vad, cand nu ii convine ceva se lasa pe spate si plange Cred ca asta e reversul medaliei ca sambata a fost "ingeras"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca m-ai inteles gresit.
Noi nu suntem nasi, ca altfel se punea problema. e botezul copilului nasilor lui Marco. Ei ca nasi, ne-au dat la botez 150 euro, fara cadou. Au platit lumarea, au luat hainutele, preotul si atat.
Daniela sa sti ca m-am gandit ca stie Marco ce face. Mai ales ca avem o groaza de cheltuieli si anul asta, asa ca...m-a lecuit.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...si nasa lui Dani i-a mai cumparat si costumas de botez cu 800.000 ca am vazut in magazin dupa aia cat a costat...plus prosop si caciulitza, lumanarile (astea le-au platit impreuna cu ceilalti)...
Acum ma gandesc ca s-au cheltuit oamenii (astia sunt cei care mi-au luat caruciorul)
Am inteles acum...pai 100 E e destul atunci si eventual un custumas ceva ca amintire.
La noi e obiceiul ca nasii sa aduca tort si cand naste mama si la botez. La voi nu??? Dar numai unele persoane mai tin cont de vechile traditii, cealalta nasa a lui Dani nu a vrut sa puna bani la tort si a facut figuri ca ce treaba are ea cu obiceiurile
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu e chiar atat de roz treaba, ca iar s-a trezit la 19 (am dormit amandoua en gros ) cu 38,8 ,asa ca iar i-am pus un supozitor cu paracetamol.Si mi-a tras si o kk-realaaaa Nu stiu de unde ca doar pufuleti a mancat
Va las,ca trec dincolo,la conta,am ajutoare fratelo si tati pe aci,se mai joaca cu ea
ANASSEBEEEE gata cheful? O sa intru mai incolo sa vad

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput