Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

multa sanate bolnaviorilor sectei....si pupici multi la toti si, mai ales, la mamici curajoase.

felicitari plimbaretilor dani si tiberiu!!!! acum sa invatati cum sa si cadeti!!!

noi am fost cam ocupati. ni s-a pus pata sa ne mutam la alt apartament. sa ne schimbam casuta.
si am gasit un apartament cu patru camere decomandate, la parter, intr-o zona linistita....si IMI PLAAAACE!!!...dar cam sunt probleme juridice...sa vedem daca se rezolva.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Giova D-al de Columbeanu a nascut natural cu epidurala. A nascut repede in 4 ore. Fata are 3350 si 53 cm. Breeeeeee, am luat-o razna!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...a nascut normal, cu epidurala...doar nu crezi ca se chinuie madam Columbeanu farao fetitza de 3350 si 53 cm care a primit 10 pe linie (ca la sport cica)
Somn ushor..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi Ana si Bianca.
Anooo vezi ca am editat postarea mea de mai sus si te-am intrebat ceva de vaccin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Sincer, habar nu am. Mi-a zis pediatra ca mai incolo. Iti spun vineri cand ma intorc de la ea.

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ok, Ana.
acum chiar ca plec.
Noapte buna la toate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Bumbita...sa fie intr-un ceas bun cum se spune...daca ti place si nu te deranjeaza etajul e ok.
La noi apartamentele la parter la strada sunt foarte scumpe.
Eu am stat inainte la etajul 4 si nu m-as mai muta la 4 nici sa mi-l dea pe gratis. Acum stau la etajul 3 in bloc cu 7 etaje, cu lift, cu gunoi la scara...ce mai..domnie curata.
O sa puteti juca "tzurca" (asha se zice la noi) in 4 camere pana vine surioara sau fratiorul lui Sebi .
Mi-ar placea si mie sa am 5 camere sa imi bag calculatorul acolo

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Fetelor eu merg ca am tratat cu sotul meu un masaj corporal. Nu mi-a mai facut demult masaj pe tot corpul... Asa bine stie sa faca masaj... ma doare spatele de numa.
Noapte buna la toata lumea , sanatate la puiutzii bolnaviori.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

[quote]Originally posted by Biancas

Giova...a nascut normal, cu epidurala...doar nu crezi ca se chinuie madam Columbeanu farao fetitza de 3350 si 53 cm care a primit 10 pe linie (ca la sport cica)
Somn ushor..

o fi dat iri ceva acolo sa ia 10 pe linie, nu? hai ca nu vreau sa fiu, dar e scumpica fooooc fetita....avea niste buze conturate si niste ochi frumosi....draguta foc.

ce nu mi-a placut si nu-i inteleg este de ce au cumparat mobilierul din camera fetitei negru?

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

mai gagici nu mai scrieti ca nu reusesc sa va ajung.,..sant la pag 15 si vad ca tot se baga mesaje....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput