Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 26
bumbita spune:
multa sanate bolnaviorilor sectei....si pupici multi la toti si, mai ales, la mamici curajoase.
felicitari plimbaretilor dani si tiberiu!!!!
acum sa invatati cum sa si cadeti!!!![]()
noi am fost cam ocupati. ni s-a pus pata sa ne mutam la alt apartament. sa ne schimbam casuta.
si am gasit un apartament cu patru camere decomandate, la parter, intr-o zona linistita....si IMI PLAAAACE!!!...dar cam sunt probleme juridice...sa vedem daca se rezolva.
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
anasebe spune:
Giova D-al de Columbeanu a nascut natural cu epidurala. A nascut repede in 4 ore. Fata are 3350 si 53 cm. Breeeeeee, am luat-o razna!
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
Biancas spune:
Giova...a nascut normal, cu epidurala...doar nu crezi ca se chinuie madam Columbeanu fara
o fetitza de 3350 si 53 cm care a primit 10 pe linie (ca la sport cica
)
Somn ushor..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
mersi Ana si Bianca.
Anooo vezi ca am editat postarea mea de mai sus si te-am intrebat ceva de vaccin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
anasebe spune:
Gio Sincer, habar nu am. Mi-a zis pediatra ca mai incolo. Iti spun vineri cand ma intorc de la ea.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
Giova spune:
Ok, Ana.
acum chiar ca plec.
Noapte buna la toate.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Biancas spune:
Bumbita...sa fie intr-un ceas bun cum se spune...daca ti place si nu te deranjeaza etajul e ok.
La noi apartamentele la parter la strada sunt foarte scumpe.
Eu am stat inainte la etajul 4 si nu m-as mai muta la 4 nici sa mi-l dea pe gratis
. Acum stau la etajul 3 in bloc cu 7 etaje, cu lift, cu gunoi la scara...ce mai..domnie curata
.
O sa puteti juca "tzurca" (asha se zice la noi) in 4 camere pana vine surioara sau fratiorul lui Sebi
.
Mi-ar placea si mie sa am 5 camere sa imi bag calculatorul acolo
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Fetelor eu merg ca am tratat cu sotul meu un masaj corporal
. Nu mi-a mai facut demult masaj pe tot corpul... Asa bine stie sa faca masaj...
ma doare spatele de numa
.
Noapte buna la toata lumea
, sanatate la puiutzii bolnaviori
.

Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
bumbita spune:
[quote]Originally posted by Biancas
Giova...a nascut normal, cu epidurala...doar nu crezi ca se chinuie madam Columbeanu fara
o fetitza de 3350 si 53 cm care a primit 10 pe linie (ca la sport cica
)
Somn ushor..
o fi dat iri ceva acolo sa ia 10 pe linie, nu?
hai ca nu vreau sa fiu
, dar e scumpica fooooc fetita....avea niste buze conturate si niste ochi frumosi....draguta foc.
ce nu mi-a placut si nu-i inteleg este de ce au cumparat mobilierul din camera fetitei negru?
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
maraki spune:
mai gagici nu mai scrieti ca nu reusesc sa va ajung.,..sant la pag 15 si vad ca tot se baga mesaje....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2