Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Felicitari Anasebe la Tiberica fara frica pt primii pasi....
Mai ce bucurii ne fac copii astia ...
Inainte m-a sunat o prietena sa il felicite pe Dani si mi-a zis ca i-a gasit nevasta.. Am intrebat ce nevasta si a spus: Pe Irina Columbeanu Deci, si ea a gandit ca si sotul meu.
Vad ca deja e bataie pe micutza Irina...nu o sa se uite aia la copii nostrii ca sigur va fi o fiztoasa
Moni, ma bucur ca Dia e mai bine...si acum stau si imi amintesc ce ziceai si tu de Dia...si Dani umbla repede si parca vrea sa si fuga ca mi-e tare frica sa nu cada..cand ajunge unde vrea se arunca in fatza, sau cand il chem sa vina la mine parca fuge in loc sa vina incet. maine trebuie sa stau cu ochii pe el ca cine stie cate trante o sa mai traga de acum incolo.
Ieri si-a prins degetele la usa la camera la Sandra ca o tot inchidea si deschidea si nu s-a invatzat minte si azi la fel.
Deja incep micile prostioare....
Moni...tu scazi 4 gradatii cand iei temperatura in funduletz? Eu asha fac si asha stiu ca se face...I-ai dat diazepam??
Bee, se pare ca la Ana, ii place mai mult laptele decat mancarea...altele se plang ca nu mananca copii lor lapte...cred ca nicicum nu e bine. Poate dupa ce ii schimbi laptele o sa fie mai flamanda si o sa se apuce de mancat

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA temp.ce am declarat-o era luata in funduletz deci scadeti voi 3 sau 5 grade,nu mai stiu cat ziceati.Dar pe prospect la termometrul asta electronic scrie ca in funduletz,de la 37,7 incepe febra.
BEE lasa ca sta bine Ana la 10 kg,eu as vrea sa bea Diana atat lapte ,dar mai mult de 500-600 ml nu bea,asta in zilele bune...
Cred ca Ana si Alain sunt recordmanii la lapte da ,papica ba

Diana inca n-a adormit

BIANCA nu i-am dat diazepan,eventual daca avea peste 38,5 acum seara,ii dadeam o treime de tableta,cum a zis ala,dar asa nu ii dau si sper s anu fie cazul.

Si am uitat sa va zic ca deja e ragusita si parca incepe sa ii curga si nasul,deci progresam

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

In seara asta i-am facut la Dani numai 200 lapte si l-a baut tot si ar mai fi baut...Ieri a baut 170 si 70 l-am aruncat... A mancat apoi taitei cu branza si sos cu smantana cu usturoi si carne de pui dar putin...cred ca vreo 10 taitei daca a mancat.
Mananca mai putin decat acum 1 luna...
Da Moni, si eu m-am gandit ca are 37.1 dar ma gandeam ca numai eu scad. Odata am vb cu un "medic rezident" care mi-a spus ca nu se scade nimic in fund ca cica aia ar fi temperatura corpului.Si inca si-a sunat si un coleg care a zis acelasi lucru, ca nu se scade nimic in fund. Si eu cu copil (o aveam pe Sandra) sustineam ca se scade si ei radeau de mine ca ei sunt medici si ei stiu mai bine ca mine
Moni...pai tablete ai? De ce nu ti-a dat sirop??? De cat sunt tabletele? Adica ce gramaj scrie pe ele...in mg..stiu ca de 2 nu se mai fac, eu luam un sfert de tableta de 10 mg.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Felicitari Dani!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Multumim la fel si voua

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI EMMA, ANDREEA, DANIEL SI ANDREI!SA FITI SANATOSI, FERICITI, NOROCOSI SI SA ADUCETI MUUUUUULTE BUCURII PARINTILOR VOSTRI!!!

LA MULTI ANI ALEXANDRE !
LE PETIT ET BEAU GARCON DE LA FRANCE!

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Am uitat de Alexandre...la multe lunitze puiule sa cresti mare
Chiar ma gandeam cum de nu a intrat Bumbitza azi pe net
Ce face nazdravanul macaronar?
Giova pe unde e? Cred ca iar se da pe aparate
Si JG nu a mai dat nici un semn de viata...si Bombo..., Anasol....Maraki.si poate ca ar mai fi...

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irinutza-sanatate multa!
Am uitat sa va spun ca am pus si eu cateva poze:
www.dropshots.com/emmat

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Felicitari Dani si Tibi

Bia si eu am inceput sa ii pun papucei in picioare in ultimele 2 zile dar tot naspa merge si o mai las si desculta ca asa ii place mai bine

Monica ma bucur ca i-a mai scazut febra papuselei
Irina si Sabinutei sa treaca repede si la ea.

tuturor.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai Denisa pozele noi...sunt vechi?! Daca nu...eu nu le vad pe cele noi!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput