Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetelor, eu zic sa lasati toata treaba de-o parte si uitati-va pe B1, ca naste d-al de Columbeanca.

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata a fost doctorul asta si a vazut si el rosu in gat,dar zice ca e si coborat un pic in jos,adica pneumonie interstitziala (adica d-aia mai usoara,dupa cate stiu eu ...) si a pastrat tratamentul dat de pediatra,doar ca a crescut usor doza la augumentin de la 1,5 la 2,2 ml de doua ori pe zi.Si a zis sa ii dau un sfert de diazepan de 2 ori pe zi sa prevenim convulsiile ... eu aveam fenobarbital acasa,dat de pediatra noasttra,dar n-am folosit inca.Nu stiu ce sa fac,dar parca nu i-as d adiazepan Zice ca o sa urmeze tuse si probabil mucii,dupa ce isi face efectul antibioticul,ca acum n-are nimic.
tipu are cabinet,dar nu poate inscrie copii la el,ca nu e inscris pe lista cu vaccinurile,sau asa ceva.Ne-a cerut 80 ron pentru consultatie.
Diana a inceput sa stranute ... deci probabil de pe acum se arata raceala...
Pentru ca mami si Ghitza s-au miorlait ca e slabutza si nu mai mananca asa bine ca pe vremuri,i-a scris SARGENOR pentru pofta de mancare.
Merg sa pap cu Diana ou fiert si revin.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna seara secta!
Eu desi am disparut o vreme, v-am citit asa, pe diagonala mai mult, si asta pentru ca eu trec prin cea mai cumplita perioada a vietii.
Intii de toate, sa urez si eu tuturor spiridusilor sarbatoriti
LA MULTI ANI!!!!!SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI SI NOROCOSI!!!
FETELOR, NU INTRU IN AMANUNTE DESPRE MINE, VREAU SA VA SPUN DOAR CA NU MA POT REGASI, SUNT PARADITA RAU DE TOT! Ei, ma rog sa trec eu si de asta!
Moni, Daria a trecut printr-o poveste cam ca a Diei, tot asa i-a fost pus diagnostic, si te rog sa-i dai lichideeeee...hidratarea este regula de aur!Noi am mai luat un aparat de inhalat pentru a-i face sedinte de aerosoli cu ser 2 ml si adrenalina 1 ml.Si in trei zile a fost ok fata mea, dupa ce si eu bijbiisem la greu dupa un diagnostic!
Sanatate multaaaaaaaaa tuturor bebeilor bolnaviori!
Va pe toate !

Mergi la inceput

A, Moni..apropo de Sargenor..studiaza un pic problema..ca eu am auzit pareri pro si contra despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa va zic ca asta a zis ca pot sa ii dau supozitoare cu paracetamol si nurofen din jumate in jumate de ora cand are febra mare ati mai auzit asa ceva? Ca eu una nu

N-a vrut Diana evident sa pape decat un pic din ou
Acum pocane cu casetele lui Ghitza ,spre disperarea lui

NICO darling,capul sus ca trece.Totul tine doar de tine.Tu sa vrei sa fi ok si sa gandesti numai pozitiv si se rezolva! Pusi Dariei

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Toanca, Hidrasec 2 pliculete pe zi in ceai. Daca nu este foarte grav, incearca cu 1 pliculetz, dar ai grija sa-l bea pe tot. lui Mateias. (Abia acum am vazut mesajul tau).
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico si sper sa fi optimista si totul se va rezolva. Hai fruntea sus, nu lasa greutatile sa te doboare.
Moni sper sa se faca bine Dia. aici consultrul la domiciliu e 50 lei.Poate e mai scump ca s-a considerat urgenta.
Supozitoare din jumate in jumate de ora , nici eu nu am auzit asa ceva.
Anasebe fac ceva pe Digi nostru, ca nu gasesc B1tv si tare as fi vrut sa vad ce si cum.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anda ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati adpatat asa de bine, cred ca baietii tai sunt fericiti ca isi petrec toata ziua impreuna, de la noi. Eu vreau sa fac un curs de franceza generala....asa se numestela Centrul Cultural Francez ca am inteles ca doar atestatele lor sunt recunoscute dincolo.
Toanca hidrasescul e un praf ca si smecta si se dizolva in ceai, e bun in caz de diaree dar doctorita mea zicea ca Smecta e mai buna....acum fiecare cu parerea lui.
Moni, bine ca ati mai fost la un medic sa mai aveti o opinie, grija mare cu tratamentul sa-l faca corect daca are pneumonie interstitiala ca sa ii treaca repede.Nici nu ma mir ca nu mananca saracuta ca e tare greu de tolerat augmentinul, eu una am luat o singura data si aveam un rau in mine de parce eram otravita.Despre diazepam.....nu stiu ce sa zic, e sedativ si trebuie avut grija cu el dar stiu ca are efect f bun in convulsii, vezi tu in functie de febra care o face, eu cred ca daca ar avea peste 39 cu mult i-as da seara. gandindu-ma ce m-ar trage Jean de urechi daca m-ar vedea cum imi dau eu cu presupusul peste trat dat de un medic, totdeauna comenta daca imi dadea dr ceva si eu ma gandeam daca sa ii dau sau nu lui Alain...zicea ca s-au dau clar daca mi-a trebuit sa merg la medic
Cuscra Nicole, te pupam si ne bucuram ca ai mai dat un semn de viata.Ginerica al tau tot prapadit e dar o iubeste pe Dariuta si a fost cuminte si fidel.
Giova pai poate ar fi bine sa faci o pauza cu ceaiul pana iti trece starea asta...zic si eu.Cate kg ai slabit de cand te-ai apucat de el?
Fetelor ce mai stiti de Anasol?pe unde umbla de nu mai da nici un semn de viata?

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Moni, Gio..
Ma uitam si eu la Irinel si Columbeanca lui si faceam un remember ..ca naste tot la Elias, cu Vladareanu am vazut......mamaaa..ce am mai stat in sala aia in care sta acum Columbeanca..la monitorizarile fiicamii...poate o fi chiar acelasi aparat...

Mergi la inceput

Cuscra draga.. si Dariuca ii trimite un frumuselului ei iubitel...si sa stii ca si ea e tareee fidela si cumintica...

Mergi la inceput